Kayınpederimin teyzesi vefat etmiş bugün işlerinde haber aldık.öğlen eşimle bilet almaya cıktığımızda tek basına gitmek istediğini hissettim .Tek basına mı gideceksin dedim .oda evet ya kimle gideyim diye sesini yükseltti. Bende gitmek istiyordum hem kendisinin hemde kayınpederimin yanında olmak istiyordum.ama baktım kafasında plan yapmış peki dedim.sonra bileti aldık aksam oldu.ben tavrına üzüldüm.fikrimi sormasını bekledim en azından.bu gitti yolda beni arıyor.gelmediğin iyi oldu .babamda böyle diyor yorulursun filan diyor.benim agzımı arıyor .bende dedim ki bu konuda konuşmak , yorum yapmak istemiyorum.zorladı beni.bursa da yasıyoruz biz Ankaraya gidecek esim .ikimizinde ailesi orda. Benimde fikrimi almanı beklerdim dedim .Kayınpederimin yanında olmak isterdim sevdiğim için dedim .beni dusuncesizlikle ve egoistlik ile suçladı. Egom cokmus.bu halde bunları nasıl dusunmusum.telefonu kapatmak istedi ve bana yakıstıramadıgını söyledi.konu hassas nasıl davranacağını bilemedim bende .

yorumlarınıza ve farklı bakış acılarına ihtiyacım var arkadaslar.teşekkür ederim şimdiden.