Ben mi haksızım?

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşimle aynı iş yerinde calışıyoruz. Bugün yapmam çok ta gerekli olmayan bir iş için beni iş arkadaşlarımın önünde incitti.oturduğu yerden bana seslendi ve bunu bu şekilde yapmıyor musun ? Nasıl çalışıyorsun ki böyle olmaz ki vs. söylendi.oradaki inların içinde.bende kırıldım ama orda sesimi çıkarmadım. Eve geldik konuyu o açtı.sonra bir noktaya gelince sohbet dedimki bir yanlışımı bulduğunda çağır yanına söyle sakince.iş arkadaşlarımın içinde beni mahcup etme.sonra sen hiç profesyonel değilsin ben herkese karsi öyleyim.benim ne söyleyip ne söylemeyeceğime sen karar veremezsin.seni ilgilendirmez dedi.madem öyle yanlış olduğunu düşünüyordun bunu orda söyleyecektim dedi.insanların içinde tartışmak istemedim dedim.sıkar bana cevap vermek tarzında seyler söyledi.sonrada bana milletin içinde tavır yapacak karıya iki tokat atarım.çeker giderim dedi.bende tebrik ederim benim yapmam gerekeni söylüyorsun dedim ve odadan cıktım.cok sinirlendi yemek yemedi içeriye kitledi kendini.

İş yerinde eş diye kayırılmaz kimse. Herkese nasıl davranıyorsa size de öyle davranmalı. Ha karısı olmayan birine bağırması da hoş değil ama bazı insanlar böyle. Onun dışında eşiniz tam bir öküzcan bence de.
Orası devlet dairesi.babasını işi değil ama.kaldık ortada bir yanlış yok olsa daha iyi olurdu durumu var.bana baska bir iş arkadaşım öyle hadsiz konuşsaydı ona cevabım farklı olurdu.ve orada olurdu.

Orası devlet dairesi.babasını işi değil ama.kaldık ortada bir yanlış yok olsa daha iyi olurdu durumu var.bana baska bir iş arkadaşım öyle hadsiz konuşsaydı ona cevabım farklı olurdu.ve orada olurdu.

İşte sizin de eşiniz diye farklı davranmamanız gerekiyor bence. Başka iş arkadaşınız size böyle bişey yaptığında nasıl davranacaksanız öyle davranmalıydınız.

insanlar içinde de onlara laf verilmemesi için düzgün davranılır değil mi ?aaa çok profosydmi dediler bugün ona.

Esiniz size ayrıcalıklı davranmamali is ortamında elbette, sadece bu konuda haklı adam. Yoksa o tokat mevzusu falan çüş der insan.

Su noktada esinizin sürünmesi de yetmez, önce öküzlükten insana evrilmesi gerek.

Esiniz size ayrıcalıklı davranmamali is ortamında elbette, sadece bu konuda haklı adam. Yoksa o tokat mevzusu falan çüş der insan.

Su noktada esinizin sürünmesi de yetmez, önce öküzlükten insana evrilmesi gerek.
Siz ne ÖneriyorSunuz ?

insanlar içinde de onlara laf verilmemesi için düzgün davranılır değil mi ?aaa çok profosydmi dediler bugün ona.

aldırma sen-ona abiki dısarda eşinle tartısmayacaksın bideinsanları arkanızdan mı güldürceksin koca gelince tam bi öküz keske evlenmeden önce öküz testi olsa:KK64:

Back
X