Ben mi haksızım?

Ben şimdi ne yapayım kapıyı kitledi açmıyor yemek yemiyor.gidip konuşayım diyor bir aklım.bir aklımda hep haksız konumuna düşüyorsun diyor.

karı ne ya..
eşiniz önce konuşma adabını öğrensin ..
iki tokat atmakla profesyonel olunmuyor.. olsa olsa öküz olur..

nereye kitliyorsa kitlesin kendini çıkmasında ordan insan içine bence..
siz neden barışmaya çalışıyorsunuz anlamadım haklı olan sizsiniz..
herkese de öyle davranıyorsa problem kendisinde bariz bir şekilde..

Ben şimdi ne yapayım kapıyı kitledi açmıyor yemek yemiyor.gidip konuşayım diyor bir aklım.bir aklımda hep haksız konumuna düşüyorsun diyor.
Canım benim hiçbirşey yapma, nasıLsa çıkacak ordan,
Manyak mıdır nedir te ellam ya roller değişmiş resmen!

Hic gidip konusma. Eger sabrin varsa zamanla burnunu surte surte anlar belki, tabi o dedigi tokati atmazsa...

Bazen dayanamıyorum .aile terapisti ne gidiyoruz umarım aşarız yoksa boşanacağım

Ben olsa. O isten cikar baska ise girerim.
Sıkıyorsa diger calisan bayan yada erkek is arkadaslarindan birine o 2 tokati atsin bakalimda gorelim.

Profosynellıkte es ayrımı yapılnayacaksa ona karsı cıkan ıs arkadasına ıkı tokat atabıkırmıymıs yermıymıs tokat atmak bı sorarmısın vay arkadas ne okuzler varya zıkkımın kkunu yesın bı zahmet cıkmasın o odadan onun gıbı okuzlerın zaten toplum ıcıne cıkmamalı

Bu öküzü çok mu aradın sana belki karısı olduğundan, başka kadın personele tokat atsın bakalım kendini mahkemelerde bulur sallasında biraz alçaktan sallasın

Bu öküzü çok mu aradın sana belki karısı olduğundan, başka kadın personele tokat atsın bakalım kendini mahkemelerde bulur sallasında biraz alçaktan sallasın
Başkalarına yapacağı şeyden bahsetmiyor orada beni tehdit ediyor eger milletin içinde kapris yaparsan ve beni tersleesen diye.

çok profesyonel bir kocanım varmış. bana terslenecek karıya iki tokat çekerim diyecek kadar hemde

Back
X