- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
Ben şimdi ne yapayım kapıyı kitledi açmıyor yemek yemiyor.gidip konuşayım diyor bir aklım.bir aklımda hep haksız konumuna düşüyorsun diyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin olun bekleyin ona zaman tanıyın ama tavır da göstermeyinBen şimdi ne yapayım kapıyı kitledi açmıyor yemek yemiyor.gidip konuşayım diyor bir aklım.bir aklımda hep haksız konumuna düşüyorsun diyor.
Siz ne ÖneriyorSunuz ?
Sert bir uslubu var geneldeGercekten kendisi cok! Profesyonelmiş!!! Diger insanlara da oyle bagiriyor mu is yerinde??
Canım benim hiçbirşey yapma, nasıLsa çıkacak ordan,Ben şimdi ne yapayım kapıyı kitledi açmıyor yemek yemiyor.gidip konuşayım diyor bir aklım.bir aklımda hep haksız konumuna düşüyorsun diyor.
Başkalarına yapacağı şeyden bahsetmiyor orada beni tehdit ediyor eger milletin içinde kapris yaparsan ve beni tersleesen diye.Bu öküzü çok mu aradın sana belki karısı olduğundan, başka kadın personele tokat atsın bakalım kendini mahkemelerde bulur sallasında biraz alçaktan sallasın