merhaba bayanlar umarım bana yardımcı olursunuz çünkü ben işin içinden çıkamıyorum..
benim 12 yıllık bir arkadaşım var. adına ahmet diyelim. ahmet benim en yakın arkadaşım ve aramızdaki dostluk gerçekten çok güzel asla değişmem.
ancak ahmetin 6 ay önce ayrıldığı kız arkadaşı ( bunu içtenlikle söylüyorum gördüğüm en güzel kızlardan biriydi) aramızdaki dostluğu çok kıskandı. hatta işi öyle yerlere götürdü ki sen aslında onunla olmalısın. çok yakışıyorsunuz bile dedi. ben o kızla hiç tanışmadım, fotoğraflarını falan görmüştüm. her neyse bunlar bu sebepten ayrıldı. biz de ahmetle şöyle düşündük ilişkileri zaten çok kötü bir hal almıştı ayrılmak için bahane buldu.
fakat ahmetin yeni sevgilisiyle de aynı sorunu yaşadık. uzatmadan anlatayım, kızla tanıştım çok sevimli sıcakkanlı birisiydi. 3müz otururken ahmet bi ara yanımızdan kalktı ve kız bana ''ahmeti daha önce hiç bu kadar rahat görmedim'' dedi. ben de orada kız farklı anlamasın olayları diye, ''ben de aynı şeyi sana söylicektim. sanırım bu senin etkin, benim değil'' dedim. daha sonra kızla konuştuklarında siz onunla gerçekten yakışıyorsunuz falan demiş ama ahmet ona böyle yapmamasını saçmaladığını belirtmiş.
şimdi diyeceksiniz belki senin sevgilin de rahatsız oluyordur bu durumdan diye. kesinlikle hayır. aksine benim sevgilim ve ahmet de liseden arkadaşlar ve onunla olan dostluğum çok hoşuna gidiyor. hatta il dışına çıkması gerektiğinde ahmeti arayıp kız sana emanet der her seferinde.
ahmet şakayla karışık arada bir söyler mutlu olmamı engelliyorsun diye. gerçekten üzülüyorum bu duruma. çocuk her seferinde seçim yapmak zorundaymış gibi hissediyor kendini.. ne yapmalıyım bayanlar? lütfen akıl verin..