- 3 Mart 2023
- 363
- 599
- 33
- 30
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
Merhaba. Şu ara gündemde olan intihar eden bı kız varya Sena beni çok etkiledi. Hayattaki en büyük pişmanlığım baba olmayacak birine dünyalar güzeli bir kız çocuğu vermek oldu. Benim kızım ayrı anne babanın bir evladı olarak büyüyecek ve bunu hiç bir şey değiştirmeyecek. Babasıyla boşandık tamam ama evlilikte olsun boşandıktan sonra olsun sorumsuz bencil bı adam hala kızına babalık yapmıyor.
Tamam ben elimden geleni yapıyorum ama bı babanın yerini ne doldurabilir? Ya ben ne büyük bı hata yapmışım bu adamı baba yaparak aklım almıyor ben onu gerçekten çok iyi baba olur zannetmiştim kendime çok kızıyorum. Şuan tamam hem analık hem babalık yapıyorum ya sonra yetemezsem. Ya kızım sevgiyi hep başkalarının sahte sevgilerinde ararsa ya benim sevgim kızıma yetmezse?
Tamam ben elimden geleni yapıyorum ama bı babanın yerini ne doldurabilir? Ya ben ne büyük bı hata yapmışım bu adamı baba yaparak aklım almıyor ben onu gerçekten çok iyi baba olur zannetmiştim kendime çok kızıyorum. Şuan tamam hem analık hem babalık yapıyorum ya sonra yetemezsem. Ya kızım sevgiyi hep başkalarının sahte sevgilerinde ararsa ya benim sevgim kızıma yetmezse?