D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.935 798 Bursa 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Abc1230 #21 Abc1230 .!.: Canım ben aslında bu sahiplenme olayını ailesine karşı demiştim.yani bir olay olsa o konuda yanımda olmaz gibi geldide Genişletmek için tıkla... şu an onu bilemezsin o da bilemez seni sahiplenirim derse de yalan olur ailemi desteklerim derse de yalan olur insanlar hayatı yaşarken öyle olaylarla karşılaşırlar ki 20 yıllık eşimin böyle düşüneceğini yua da yapacağüını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi der evlilk br,i çeşit değişimdir ilk yılları farklıdır ilerleyen yıllar farklıdır zaten yaş ilerledikçe de kişiler değişir bazen aynı yöne doğru bazen zıt yöne doğru değişilir daha yaşınız çok genç şimdiden bunun için endişelenmeyi bırakın yaşayın hayatınızı ve sizleri nereye götürdüğüne bakın
Abc1230 .!.: Canım ben aslında bu sahiplenme olayını ailesine karşı demiştim.yani bir olay olsa o konuda yanımda olmaz gibi geldide Genişletmek için tıkla... şu an onu bilemezsin o da bilemez seni sahiplenirim derse de yalan olur ailemi desteklerim derse de yalan olur insanlar hayatı yaşarken öyle olaylarla karşılaşırlar ki 20 yıllık eşimin böyle düşüneceğini yua da yapacağüını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi der evlilk br,i çeşit değişimdir ilk yılları farklıdır ilerleyen yıllar farklıdır zaten yaş ilerledikçe de kişiler değişir bazen aynı yöne doğru bazen zıt yöne doğru değişilir daha yaşınız çok genç şimdiden bunun için endişelenmeyi bırakın yaşayın hayatınızı ve sizleri nereye götürdüğüne bakın
eliff1234 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Eylül 2013 1.513 1.560 83 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Abc1230 #22 Abc1230 .!.: Hayır sahiplenmekten kastım mesela bir olay olduğunda benim yanımda olup olmaması gibisinden bir şey Genişletmek için tıkla... ne tarz alengirli durumlar yasiyorsunuzki arkadaslarinin yaninda dursun size sahip cikmasin falan?
Abc1230 .!.: Hayır sahiplenmekten kastım mesela bir olay olduğunda benim yanımda olup olmaması gibisinden bir şey Genişletmek için tıkla... ne tarz alengirli durumlar yasiyorsunuzki arkadaslarinin yaninda dursun size sahip cikmasin falan?
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 6.687 6.069 198 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Abc1230 #23 Hata değil de muhabbet saçma
P pitpigim Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2015 3.853 2.770 133 34 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Abc1230 #24 Soru saçma bi kere gerisine yorum yok