Ben mi hatalıyım açıkçası anlayamadım

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
kızlar sevgilimle konuşuyorduk birden ona seni kırmak istemiyorum ama bazen ileride sanki beni sahiplenmiycekmişsin gibi hislere kapılıyorum dedim.aslında bunu düşünmemdeki en büyük etkende arkadasları.sanki hep onların yanında duruyo gibi geliyor.çok kavga ettik buyüzden.herneyse işte bunu ona söyleyince aşkım hiç öyle şey olurmu nasıl düşünebilirsin bunları ben seni ne zaman arkadaslarıma karşı ezdirdim söylesene falan dedi sonra bayağı sinirlendi çok kırdın beni gibisinden kavga ettik başta beni yanlış anladığı için alttan aldım baktım sakinleşmiyo bende sinirlendim.sizce bu kadae büyütmekte haklımı

Ona mecburiyetin mi var? Niye öyle bir kelime kullandın? İlişki yaşayıp seni terk edeceğinden mi korkuyorsun ?

kızlar sevgilimle konuşuyorduk birden ona seni kırmak istemiyorum ama bazen ileride sanki beni sahiplenmiycekmişsin gibi hislere kapılıyorum dedim.aslında bunu düşünmemdeki en büyük etkende arkadasları.sanki hep onların yanında duruyo gibi geliyor.çok kavga ettik buyüzden.herneyse işte bunu ona söyleyince aşkım hiç öyle şey olurmu nasıl düşünebilirsin bunları ben seni ne zaman arkadaslarıma karşı ezdirdim söylesene falan dedi sonra bayağı sinirlendi çok kırdın beni gibisinden kavga ettik başta beni yanlış anladığı için alttan aldım baktım sakinleşmiyo bende sinirlendim.sizce bu kadae büyütmekte haklımı

Hayvan sahiplenilir, eşya sahiplenilir, insan sahiplenilmez.

Ona mecburiyetin mi var? Niye öyle bir kelime kullandın? İlişki yaşayıp seni terk edeceğinden mi korkuyorsun ?
Hayır canım diğer arkadaşada dediğim gibi mesela diyelim evlendik sanki bir durum olduğunda yanımda durmaz gibisinden bir dişünceye kapıldım

Canınız mı sıkılıyor,konuşacak konu mu bulamıyorsunuz yoksa ayrılmak gibi bir niyetiniz var?
Arkadaşlara ezdirmemek.
Seni sahiplenmesi.
Neden böyle garip muhabbetlere giriyorsunuz?
Öyle bir niyetim yok sadece bu hisse kapıldığım için böyle bir şey söyledim

Sahiplenmek derken, olay olacak sizin yanınızda olacak?
Nasıl bir olay?
Arkadaşları ile neden kötü olaylar yaşıyorsunuzki, herkesin yeri ayrı. Sevmiyorsanız muhattap olmayın arkadaşları ile.

Bence gereksiz bir tavır takınmış ve abartmışsınız.
Siz haksızsınız.

Kendi ilinizi kendini görürseniz öyle bir duygu da oluşmaz ki

Yani git kendin hallet der eşim mesela

Birisi telefon ile rahatsız ediyordu savcılığı biliyorsun değil mi ben ne yapayım senin sapığına demişliği bile vardır

Kendi ilinizi kendini görürseniz öyle bir duygu da oluşmaz ki

Yani git kendin hallet der eşim mesela

Birisi telefon ile rahatsız ediyordu savcılığı biliyorsun değil mi ben ne yapayım senin sapığına demişliği bile vardır
Canım ben aslında bu sahiplenme olayını ailesine karşı demiştim.yani bir olay olsa o konuda yanımda olmaz gibi geldide

Sahiplenmek derken, olay olacak sizin yanınızda olacak?
Nasıl bir olay?
Arkadaşları ile neden kötü olaylar yaşıyorsunuzki, herkesin yeri ayrı. Sevmiyorsanız muhattap olmayın arkadaşları ile.

Bence gereksiz bir tavır takınmış ve abartmışsınız.
Siz haksızsınız.
Tam olarak sizin yaptığınız gibi bir cevap beklerken insanların eleştirmesi sinirimi bozdu.sahiplenilmek isteyip istememem başkalarını niye ilgilendirir anlamadım ben sana haklı ya da haksız olduğumu sordum.yorumunuz için teşekkür ederim

Daha sevgilisiniz suan senin yaninda dursa ne olur durmasa ne olur

Evlendik ten sonra bunlar önemli

Back
X