• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım kaynana mı?

Merhaba hanımlar

Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum, yıllardır bu sayfaları takip ederim. Eşimle 5 yıldır evliyiz, arada sırada kavgalarla geçen hayatımız var. Kayınpederim rahmetli olduğu için her yıl kaynanam gelir , bir bir buçuk ay kadar bizle kalır.
Sorun şu ki kaynanam eşime bir yemek hazırlamış. Eşimin dikkat etmesi gereken bir kaç sağlık sorunu var, kaynanam da yemeği hazırlarken yemeği hiç yağsız yap demişti , tamam demiştim. Sonra onun yaptığı yemeğe baktım kızlar, içi tamamen yağ dolu bir yemek... Kaynana duymayacak şekilde eşimi mutfağa çağırıp yemeği gösterdim, bir de annen bana yemeği yağsız yap diyor kendi yaptığı yemeğe bak dedim. Eşim o an neden böyle yapıyorsun, senin onla ne derdin var, olabilir filan dedi, o an ben onu odamıza çektim konuşmak için. Konu uzadıkça uzadı, annemle zorun ne, ne dese yanlış anlıyorsun ne yapsa sana ters geliyor dedi eşim. En sonunda iş hakaret boyutuna geldi, odadan çıktı eşim. Ben de onu whatsapp tan geri çağırdım odaya, gelmedi. Beni görmezden gelince bağırdım hemen gel buraya diye , gene duymazlıktan geldi. 2 kez daha ben sesim yüksek onu çağırınca sen kimi çağırıyorsun hayvan mı çağırıyorsun diye bağırdı bana annesi yanında. Sonra ben bağırdım , o bağırdı, bu arada bağırmayayım diye ağzımı tuttu o arada canım yandı. Annesi araya girdi, ben ailemi aradım şu anda kendi evimdeyim. Kendi annem beni eve almaya geldiğinde ne olduğunu sorunca da eşim onları mutfağa götürüp yemeği gösterdi, bu yemeğe laf ediyor diyip olayı anlattı orada ayrıca bir sinir oldum kızlar. Annem buraya kırk yılın başı gelmiş, ne var herşeye takılmasan da güzelce zamanımız geçse diyor, annemden özür dilemeden seni kabul etmem diyor. Uzun oldu farkındayım ama moralim çok bozuk, sizce kim haklı?
Kaynana haklı ama neden böyle yaptınız bu olayın bi alt metni vardır mutlaka kendi içinizde çözün olayı bence eşinize yansıtmayın ama kaynana haklı yani şu durumda eşinize göstermeniz fazlasıyla yersiz olmuş annesinin yanında sesler yükselmiş falan çirkin olmuş yani

Kaynana haklı ama neden böyle yaptınız bu olayın bi alt metni vardır mutlaka kendi içinizde çözün olayı bence eşinize yansıtmayın ama kaynana haklı yani şu durumda eşinize göstermeniz fazlasıyla yersiz olmuş annesinin yanında sesler yükselmiş falan çirkin olmuş yani
8 ay geçmiş artık bu konuyu konuşmuyorlardır.

Bende bunu anlamiyorum kv kp yada bir misafirlikte kocasini yatak odasina diger odaya cagiran gelinleri
Kardesimin esi ne zaman gelse sofra kalkana bulasik yikanana kadar kardesimi de alir diger odaya gecer is tut diyen yok zaten annemin butun islerini ben tutarim

Gerci o kadar temizlik yaptigim halde beni temiz bulmaz hasbam

O yuzden haksizsiniz kv kp anne yada baba evde iken kocani uyku saatleri disinda odaya cagiranlara gıcık oluyorum
Kusura bakma kpnu sahibi

Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı göstermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğünüz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yükseltmek çok kötü. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.

Gergindim, stresliydim, içime seytan girmiş o aksam noldu bana bılmıyorum regl oldum hatta gonullu ası oldum çip takmıslar falan uydur bır bahane de özür dile. Bu adam senı bosar yoksa valla bak boyle devam edersen ki iyi adama benzıyor

Gergindim, stresliydim, içime seytan girmiş o aksam noldu bana bılmıyorum regl oldum hatta gonullu ası oldum çip takmıslar falan uydur bır bahane de özür dile. Bu adam senı bosar yoksa valla bak boyle devam edersen ki iyi adama benzıyor
Eski konu zaten aylar önce boşanma davası açıyordu. Hanımefendi daha beterlerını yapmıştıda adam herhalde şu an kurtulmuştur

Eski konu zaten aylar önce boşanma davası açıyordu. Hanımefendi daha beterlerını yapmıştıda adam herhalde şu an kurtulmuştur
Hıc bakmadım tarıhe. Umarım yardım almıstır bayan araları duzelmıstır. Adamın da psıkolojı gidecek yoksa

Hıc bakmadım tarıhe. Umarım yardım almıstır bayan araları duzelmıstır. Adamın da psıkolojı gidecek yoksa
Bence düzelmemeli bu konudan sonra durup dururken kocasını arayıp aılesıne küfürler etmişti daha bir çok şey kadının bir şeyden haberı yok durup dururken küfür yedi. Kimse böyle hasta ruhlu birini yanında tutmaz. Herkes dedı bu adam dayanmaz sana dayanmadıda

Back
X