merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar . sizlere kafam da soru işareti olan bir sorum olacak .:) son 2 3 haftadır konusugum bir erkek arkadaşım var. kensiyle tesadüfi bir arkadaş ortamın da tanıstık . benden çok hoşlandıgını ve çok etkilendiğini soyledi . tabi bunları face istek attı . oradan yazdı bana . sonra benim yanım da bir kız arkadasmla beraber bir cafe de oturup kahve içtik . heycanlı oldugu herhalnden belliydi .ben sadece dinledim . genelde o konustu .neyse biz kalktık hesabı odemek için bu hesabı ,odemiş, biz ksaya gelince hesabınız ödendi denildi . kızlar diyor ben ödedim yani dedi , sonra çıkarken de benim yanım da ne yapmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz dedi. ertesi gün oldu ısrarla buluşmak istiyor işte gitmeden göreyim . bende okul çıkışı gittim oturduk bir yerde . oradaki çalışan bir şey alırısınız dedi ben de tabii bir çay alalım dedim . sonuçta orada oturmusuz degil mi? bana direk sen mi ısmarlıyosun dedi . olur dedim bende . sonra ozaman bi kahvaltı dedi . bende canın sagolsun dedim . hani bu sözü soylemesi çok itici geldi bana . sonucta kendisi davet ediyor ve çok ısrar etti bunu yapması hep garip hem de saçma geldi . ama ben yinede kalktık önden gittim hemen hesabı ödemek için , benim için iki cayın parasıymış hiç önemli degil önemsemedim de zaten.arkamdan yavaş yavaş geldi ya bozuk var mı yoksa kredi kartı fealn dedi .yok ben verdim dedim . daha sonra aradan biraz zaman sonra 10 gun felan yaklasık , yine bulustu oturduk annesi arıyor işte kız arkadaşımlayım .ciddi dusundugum biri diyor.arkadşı arıyor ona da öyle dedi . benimle ciddi ciddi bi gelecekge dair seyler konusuyor . tam kalkacaz kalkmayım biraz daha uzasın diye oyalamaya calısyor her neyse buraya adar yine her şey iyi . tam yine kalkacaz annesi buna bir seyler al dedi bu da tammam dedi . sonra bi sıkıntı mı var dedim eğer oyle bir sey varsa bana söyle açık ol dedim . ban hesabı sen öder misin dedi. bende canın sagolsun dedim hiç önemli değil dedm . ama çok itici olduğunu da söyledim bu durumun . ben seninle ilk lerimi yasıyacam diyor bide . yani bu nasıl bir seydir ben de öğrenciyim . onun cafesi var daha dogrusu arkadaşının ama ortaklar yani . ki benim o gun cebim de az bir miktar vardı soyleyemedim de hiçte demedim deme de boyle bir şey ben karsımdakine . yok sen öde diye o onu bir kere dedi tamam bitmiştir benim için artık o demese de öderim onu ben .ki oturduk bi de bana şuraya gidelim mi dedi yok dedim burası iyi dedim . bi kahve içeçem ben dedim ozamn bana bide şunu içelim şöyle yapalım diyor yok dedim bana kahve kafi .. yani madem paran yok benimle bulusmak istiyosun neyine guvenerek bide şöyle böyle diyosun . bide benle ciddi düşündüğünü söylüyor . kafamı karıştıran hem böyle ciddi diyor baya baya güzel konusyor , heyacanlı da ama bana bunu yapması siz değerli abla ve kızçelerime sormak istiyorum :) beni kullanıyor mu yoksa bu normal mi ben mi abartıyorum acaba ya ? kafam karıştı siz yorumlarınızı bekliyorum . kusura bakmayın biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler iyi akşamlar :))