ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

Bunun lohusalıkla alakası YÖK benim bebeğim 7 aylık sürekli kucak isteyen bebek ben bile misafir kabul etmiyorum

hanımlar iyi akşamlar o kadar sinirli ve gerginim ki... Şuanda odamda oturmuş sinirimden ağlıyorum. Konuya gelirsek.

Allah bağışlasın 40 gün önce bi evladım oldu bugün 40 ı çıkcaktı. Oğlum akşam başlayıp gece yatana kadar aralıksız ağlayan bi bebek. Bunu her gece yaşıyoruz sadece kucakta duruyor ve morarana kadar ağlıyor. Konu da şu ki eşim olcak ultra beyinli bugün peşine kayınpederimi takmış eve getirdi. yahu be adam gelmeden yarım saat önce açız diye haber vermek nedir. zaten bu bebek durmuyor uykusuzluktan bitap düştüm. Ya deliricem hanımlar. kayınpederim sevgilisiyle gününü gün etmek için başka şehirden buraya geliyor her geldiğinde kalmak istiyor. Bir öncekinde doğuma çok yakındı o gittiği gece doğurdum. bu kadar düşüncesizlik olur mu allah aşkına.

Benim angut kocamda her seferinde yalvarıyor adeta kall baba diye. Gezmesini bile kalacağı yeri ayarlasın. Afedersinizde memem dışarda geziyorum oğlum zerre durmuyor. Bugün ikimizfe banyo yapıcaz ayıp degil mi allah aşkına.
Birgünden ne olacak diyor. Yahu önceden gık demedim ama artık yoruldum. Her ay her ay yeter yani evlensede kurtulsam artık. Hasta değil düşkün değil lohusa kadınla ne iş var.

Bu bir iç dökme herkesin yorumunu okuyacağım ama hemen dönemeyebilirim. malum susmayan bir bebek ve beyinsiz kocamla kp var. herkese iyi geceler hanımlar.

Bide haksızsam lütfen söyleyin.

Öncelikle bebişiniz hayırlı, uzun ömürlü olsun.

Kırılmayın lütfen ama başlığa çok güldüm.. muhtemelen kocanız beyinsiz

Çünkü gerçekten beyinleri olsa düşünürler, anlamıyor erkekler. Onlara alt yazı geçip, büyük puntolarla pankartlar açmak lazım.

Çok haklısınız, meselenin k.pederiniz olmadığını da biliyorum.

Meme sizin, bebe sizin, ev sizin. Dilediğinizce emzirin. Utanmayın, çekinmeyin. Gerekirse müsaade isteyin k.pederinizden.

Ben de 3 aylık bebe sahibiyim. Kendi konforuma bebeğimin konforuna herkesi alıştırdım zor olsa da. Siz lohusasınız herşeye hakkınız var.

acız dedıgınde evde hıcbırsey yok bebek durmuyor sız dısarda yıyın hatta bana da alın eve oyle gelın bende acım desenız ;)

yapmadım zaten geldiler yemek hazır mı dedi hayır çocuk durmadı pide söyledim dedim. Bir iki laf söylicek gibi oldu. mutfakta herşey var ama zamanım yok dedim. Gerçektende öyle ilk hafta kv yemek yaptı kalan 30 gündür nerdeyse sabah akşam kahvaltı yapıyoruz. Bile bile bu hainliği yaptı ya babası gitsin ben yapıcağımı biliyorum.
Bence o pideyi de söylememeliydiniz zıkkım yesinler onu da kendileri akıl etsinler bi zahmet.

Adam birdaha gelirse yanında söyleyin ben iyi değilim dinlenmeye ihtiyacım var deyin.
Bebeği verin esinizin kucağına siz banyonuzu yapın veya dışarı çıkın yarim saat hava alacağım deyin yurusuyus yapın kp i hiç takmayın bence baba oğul takilsinlar evde.

Çok haklısın o halinizle sizden nasıl yemek bekliyorlar, bu nasıl bir düşüncesizlik kabul etme yemek yok yapacak durumda değilim de tepkini göster
Kp başka zaman gelip kalabilir bunda birşey yok aöa şu durumda gelip kalması da ayrı bir saçmalık
Bide söylediğiniz pideye laf edecek gibi mi oldu yuh artık ya keske söylemeseydiniz eşinizin iyi bir sopaya pardon azara ihtiyacı var

yorum yapan herkese teşekkür ederim. Eşim ailesi yokken melek gibi. Evi temizler oğlanla ilgilenir yemek beklemez ya kendi yapar ya kahvaltı yeriz. Ama ailesinden biri varken erkeğim ben ailem niye sen yapıyosun demez mi ezik durumamı düşeyim sanki evde erkek olan ben değil de senmişsin gibi oluyor diyor. Normalde pazartesi gidicekti. Dün sabah eşim işe gitti kp öğlen namazına kadar evde oturdu sonra kalktı namaza gidip geri geldi. 2 3 saat daha oturup sevgilisinin yanına gitti. Akşam gelirim birşey lazım mı dedi. Yemek yok baba yiyip gel istersen bebek durmuyor dedim. Eşimi aramış ne saygısızlıgım ne tembelliğim kaldı. Nasıl kadınmışım alt tarafı bir çocuğum varmış. Nasıl ona akıl verirmişim neler neler demiş. Eşim eve geldi bana neden böyle yaptın ayda 1 kere geliyor zaten dedi. Bende biraz sinirlendim haliyle yeter artik dedim 2 gündür ne çayı ne kahvesi bitiyor. Ee ben yapıuorum ya da cocugu tutuyorum ya dedi. Bende bana yetmediğini bebeğim uyuduğunda ya da sen tutarken uzanıp dinlenmek çıkıp hava almak istiyorum yeter artık tıkıldım kaldım. Gelmesin baban asıl saygısız olanda nankör olanda o dedim. Ağladım sinirimden herşeyi anlattım. Ben buyum yetemiyorum git babanla yaşa bak ona istersen ama ben daha kendime bile yetemiyorum bi lokma yemek için seni bekliyorum. Ayıp değil mi ben bu çocuğu emziriyorum tesettürlüyüm evde klima çalışıyor bebek için haliylr sıcak sürekli hareket halindeyken iyice terliyorum heryerim süt gögüslerim yara halime bak karına ne reva görüyosun grur duy kendinle dedim. Biraz eşyalarımı toparladım ben 2 gün babamlara gidicem baban gidince ararsın dedim.

Baya yalvardı bu halde gitme soğursun biliyoum seni ozür dilerimler uçuştu. Hep aynı şeyler yapıp yapıp özür diliyor.
Erkek olman ailen varken bi tabak kaldırmana mani değil kabullen artık diyorum hala erkekliğine laf geliyomuş gibi hissettiriyormuş.

kusura bakmayın. uzun oldu son durum ben galip geldim. Kp gelmedi eşim arayıp durumu izah etmiş rahat edemiyor çocuk durmuyor sende rahatsıx oluyosun darlyda da rahatsız en iyisi bu ay x abimde kal demiş. Babası da küsmüş. Karısının ağzıyla babasını kovmuşmus. Eşimde karının ağzına bakıyosum diyince sinirlenip lohusa kadınla ne işin var akşama kadar gelininle oturdun ayıp değil mi ben de rahatsız oldum baba kız nasıl sineye çeksin demiş. Velhasıl ilk kez beni anladı sanırım. Umarım uzun sürer. Çaresizliğimi bi tek o biliyor. Inşallah hep destek olur.

herkese teşekkür ederim. Tüm yorumları okudum ama malum brbeğim izin vermedi merak eden olur diye de son durumu paylaştım. allah razı olsun yorumlar için.

yorum yapan herkese teşekkür ederim. Eşim ailesi yokken melek gibi. Evi temizler oğlanla ilgilenir yemek beklemez ya kendi yapar ya kahvaltı yeriz. Ama ailesinden biri varken erkeğim ben ailem niye sen yapıyosun demez mi ezik durumamı düşeyim sanki evde erkek olan ben değil de senmişsin gibi oluyor diyor. Normalde pazartesi gidicekti. Dün sabah eşim işe gitti kp öğlen namazına kadar evde oturdu sonra kalktı namaza gidip geri geldi. 2 3 saat daha oturup sevgilisinin yanına gitti. Akşam gelirim birşey lazım mı dedi. Yemek yok baba yiyip gel istersen bebek durmuyor dedim. Eşimi aramış ne saygısızlıgım ne tembelliğim kaldı. Nasıl kadınmışım alt tarafı bir çocuğum varmış. Nasıl ona akıl verirmişim neler neler demiş. Eşim eve geldi bana neden böyle yaptın ayda 1 kere geliyor zaten dedi. Bende biraz sinirlendim haliyle yeter artik dedim 2 gündür ne çayı ne kahvesi bitiyor. Ee ben yapıuorum ya da cocugu tutuyorum ya dedi. Bende bana yetmediğini bebeğim uyuduğunda ya da sen tutarken uzanıp dinlenmek çıkıp hava almak istiyorum yeter artık tıkıldım kaldım. Gelmesin baban asıl saygısız olanda nankör olanda o dedim. Ağladım sinirimden herşeyi anlattım. Ben buyum yetemiyorum git babanla yaşa bak ona istersen ama ben daha kendime bile yetemiyorum bi lokma yemek için seni bekliyorum. Ayıp değil mi ben bu çocuğu emziriyorum tesettürlüyüm evde klima çalışıyor bebek için haliylr sıcak sürekli hareket halindeyken iyice terliyorum heryerim süt gögüslerim yara halime bak karına ne reva görüyosun grur duy kendinle dedim. Biraz eşyalarımı toparladım ben 2 gün babamlara gidicem baban gidince ararsın dedim.

Baya yalvardı bu halde gitme soğursun biliyoum seni ozür dilerimler uçuştu. Hep aynı şeyler yapıp yapıp özür diliyor.
Erkek olman ailen varken bi tabak kaldırmana mani değil kabullen artık diyorum hala erkekliğine laf geliyomuş gibi hissettiriyormuş.

kusura bakmayın. uzun oldu son durum ben galip geldim. Kp gelmedi eşim arayıp durumu izah etmiş rahat edemiyor çocuk durmuyor sende rahatsıx oluyosun darlyda da rahatsız en iyisi bu ay x abimde kal demiş. Babası da küsmüş. Karısının ağzıyla babasını kovmuşmus. Eşimde karının ağzına bakıyosum diyince sinirlenip lohusa kadınla ne işin var akşama kadar gelininle oturdun ayıp değil mi ben de rahatsız oldum baba kız nasıl sineye çeksin demiş. Velhasıl ilk kez beni anladı sanırım. Umarım uzun sürer. Çaresizliğimi bi tek o biliyor. Inşallah hep destek olur.

herkese teşekkür ederim. Tüm yorumları okudum ama malum brbeğim izin vermedi merak eden olur diye de son durumu paylaştım. allah razı olsun yorumlar için.
Ya hayır bi de sevgilisiyle aşk yaşamak için geliyor milleti rahatsız ediyor utanmaz adam hani öyle acil hastanelik bi durumu filanda yok yani.
Bu ne rahatlık ya oğluyla beraber o da çıksın nedir yani lohusa gelinle oturmak terbiyesiz.
Hayır kv olsa anlarım kadın kadına oturulur da kp le oturup ne yapacaksın allah aşkına?
Inşallah bidaha gelmez bu yüzden küsecekse de kussun boşverin siz bebeginzie bakın.

Siz yine de eşinize beyinsiz demeyin, aranızdaki saygıyı sevgiyi tüketirsiniz. Sonra yine siz üzülürsünüz.
Kayınpederiniz düşüncesiz bir adammış, lohusa kadının yanında erkeğin ne işi var. Bebek ziyaretine bile gelse yarım saat bebeği görüp gitmesi lazım. Bir de tesettürlüymüşsünüz. Sizin için iki kat zor olur. Eşinize bu durumun normal olmadığını anlatın. Muhtemelen ailece böyle bir görgüleri yok.

"canım ben de açım. Yemek işi sende. Ya dışarıdan bişeyler getirin, ya da bize bişiler hazırla. Babanın yatağını havlusunu falan hazırlamak da sende. Ben yorgunum. Bize sen bakacaksın" diyin tatlı dille.

Biraz yoruldun da görsün.
Siz de duşunuzu alın. Ayaklarınızı uzatın

Back
X