Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kez koymuştum gelip almıştı.kaldır odana kurutma makınesını
Gelip almışlığı var. :)odanda kurut saçlarını bu şekilde gelip alamaz herhalde..
Bir kez koymuştum gelip almıştı.
Konuyu güncelledim diğer kısmı da okursanız zaten gelip odama girip almakta başka şeylerde de sakınca görmediğini anlayabilirsiniz
Kaliteli olsun,sağlam olsun mantığındayım.Sende ne pahalısından alıyon..
Alsaydın 15liralık portatif bi makine..
Durumu fazla iyi :)Parasi yoktur belki..
Gun gelir sen de onun esyasini kullanirsin..
Cok da şaapma bence.
Merhabalar
Tamamen eksiltmeden yada eklemeden yazıyorum.
Eve çıktık bu dönem 3 arkadaş, daha iyi çalışırız diye.
Evde 3 kişi yaşıyoruz.
Gayet iyi hoşuz.
Ama bir detay var ki nedense beni irite ediyor.
Saç kurutma makinesi kullanmıyorduk.Zaten havalar güzel diye akşamdan banyo olup yatıyordum.
Gelgelelim ki havalar soğumaya başladı ve ben artık saç kurutma makinesi almayı düşündüm.
1 ay önce dedim ki kızlar ben saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum siz de isterseniz ortak alalım yoksa kendime alacağım.
Yok dediler biz kullanmayacağız zaten son senemiz alıp ne yapalım ki dediler.Haklılar.
Ama içlerinden biri her banyo sonrasında benim kurutma makinemi kullanıyor.
Ben makinede değilim ama kendimi enayi gibi hissediyorum.
Yanlış anlaşılmasın parasında pulunda da değilim.Ama kullanmayacağız deyipte her defasında onun kullanması beni irite ediyor.
Sizce ben haksız mıyım ?
Kötü fikirli miyim de böyle düşünüyorum.
O arkadaşımla tek sıkıntım da bu değil.Ben eski evimden iki tane şemsiye getirmiştim.Kızlara ortak kullanırız bunu demiştim.
Biri tek renk şık bir şemsiye,diğeri ise rengarenk karışık desenli bir şemsiye.
Bu arkadaşım hep kırmızı olanı alıyor.
Bi kere kırmızıyı rasgele alarak dışarı çıkmıştım .eve geldiğimde de odama koymuştum onu.
Sabah beni uyandırarak şemsiyeyi sordu.Vitrindeki diğerini almadan geldi sabah uyandırdı ve bana şemsiyeyi sordu.
İşte bende salak gibi hissediyorum böyle durumlarda.
Hiç bir zaman en güzeli, en iyisi benim olsun derdine düşmedim ben.
Ama o bi ogrenci ezik diğerini kullansın gibi davrandı.
Bu da beni yine kötü hissettirdi.
İkisininde odasına girerken kapıyı çalıp girerim.Ben seni anlıyorum valla, ben olsam ben de sinir olurdum. Mevzuu 3lira 5lira değil ne hissettiğini anlayabiliyorum. Odana dolabının içine falan koy diyeceğim ama odana girip eşyalarını kullandığını da söylemişsin. O zaman açık açık konuşman gerekecek ama bu kez de durum kavgaya dönebilir ya da yanlış anlaşılabilir. Alttan alıp kullanmasına izin vereceksin ya da dediğim gibi açık açık konuşacaksın. Kurutma makinesini kullanma demezsin ama 'kızlar ben yokken odama girmeyin' tarzı bir şey söyleyebilirsin. Tabii senin de aynı şekilde davrandığını varsayıyorum bunu söylerken. Yani senin de izinleri olmadan onların odasına girmediğini ya da eşyalarını kullanmadığını varsayıyorum. Aksi bir durum varsa bunu söylemeye de hakkın olmaz.
Yok dediler biz kullanmayacağız zaten son senemiz alıp ne yapalım ki dediler.Haklılar.
Gelip almışlığı var. :)
Hayattaki en büyük derdin bu olsun.
Git şimdi güzelce derslerine çalış.![]()
En nefret ettiğim insan tipi: yiyiciler.Merhabalar
Tamamen eksiltmeden yada eklemeden yazıyorum.
Eve çıktık bu dönem 3 arkadaş, daha iyi çalışırız diye.
Evde 3 kişi yaşıyoruz.
Gayet iyi hoşuz.
Ama bir detay var ki nedense beni irite ediyor.
Saç kurutma makinesi kullanmıyorduk.Zaten havalar güzel diye akşamdan banyo olup yatıyordum.
Gelgelelim ki havalar soğumaya başladı ve ben artık saç kurutma makinesi almayı düşündüm.
1 ay önce dedim ki kızlar ben saç kurutma makinesi almayı düşünüyorum siz de isterseniz ortak alalım yoksa kendime alacağım.
Ama içlerinden biri her banyo sonrasında benim kurutma makinemi kullanıyor.
Ben makinede değilim ama kendimi enayi gibi hissediyorum.
Yanlış anlaşılmasın parasında pulunda da değilim.Ama kullanmayacağız deyipte her defasında onun kullanması beni irite ediyor.
Sizce ben haksız mıyım ?
Kötü fikirli miyim de böyle düşünüyorum.
O arkadaşımla tek sıkıntım da bu değil.Ben eski evimden iki tane şemsiye getirmiştim.Kızlara ortak kullanırız bunu demiştim.
Biri tek renk şık bir şemsiye,diğeri ise rengarenk karışık desenli bir şemsiye.
Bu arkadaşım hep kırmızı olanı alıyor.
Bi kere kırmızıyı rasgele alarak dışarı çıkmıştım .eve geldiğimde de odama koymuştum onu.
Sabah beni uyandırarak şemsiyeyi sordu.Vitrindeki diğerini almadan geldi sabah uyandırdı ve bana şemsiyeyi sordu.
İşte bende salak gibi hissediyorum böyle durumlarda.
Hiç bir zaman en güzeli, en iyisi benim olsun derdine düşmedim ben.
Ama o bi ogrenci ezik diğerini kullansın gibi davrandı.
Bu da beni yine kötü hissettirdi.