• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi kötü niyet arıyorum acaba

sidrre

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
411
Puanlar
23
işyerinde birimim değişti kızlar, yeni birim müdürüm 50 yaşında adam, eşi memleketinde öğretmenlik yapıyormuş, kendisi memleketinde iş imkanı yok diye istanbulda yaşıyor. 10 yıldır bu şekilde eşiyle ayrı ama ayda bir bayramlarda gidiyormuş memleketine. bana geçen gün iş çıkışı herkes çıkmıştı o da çıkarken dedi ki, çıkışta napıyorsunuz, dedim eve gidicem, ben de bir tatlı yemeye gidicem, eve gidip napıyım ki dedi, sende gelir misin dedi. ben de ilkten yeni tanıştık diye bilmem ki olabilir tarzı bişey geveledim. sonra lavaboya falan gidip döndüm ben sizi rahatsız etmiyim siz gidin dedim. neyse aradan bir hafta kadar geçti, odasına gittiğimde bana işle ilgili bişey anlatırken dedi ki, sizle sohbet etmek çok güzel, sanki uzun zamandır tanışıyoruz gibi hissediyorum, şöyle iyisiniz böyle iyisiniz. ben de sizde iyi birisiniz dedim. bana dedi ki, evet ama eşim ve çocuklarım aynı şeyi düşünmüyor dedi, ben de sadece bakıp gülümsedim ne diyebilirim. o da neyse dedi, odadan çıktım.
offf şimdi ben huzursuz oldum, yani bu adam bana asılıyor mu yoksa ben mi paronayaklık yapıyorum. nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum?

Paranoyak falan değilsiniz resmen yol yapıyor, soğuk davranın resmi olun tavrınızı anlasın pis bunak 😒
:((( inanılmaz mutsuzum bu durumdan bir haftadır resmen sinirlerim altüst oldu ki günaydın bile ağzımın ucuyla derim. neden böyle insanlar anlamıyorum

Eşi ve çocukları doğru düşünüyor bence. Her ne hikmetse dışardaki her bayanın sohbeti güzel geliyor bu y*şaklara. Başka kadın olsunda pırtlasa "aaaa ne güzel bir melodi " diyecek. Uzak durun tipik hovarda.

Çok ciddi soruyorum gerçekten "ben mi kötü niyet arıyorum" diye mi soruyorsunuz. Yani bunu idrak etmek çok zor olmasa gerek. Adam yol yapıyor neyini anlamadınız. Dikkatli olun
aslında birisinin hayır demesini bekliyorum belki de o yüzden sordum. yani bi ümit dedim, çünkü gerçekten sinirim altüst oldu, çok tşk ederim. bir daha iş dışı konuşmasında sert bir tavır sergilicem. ama şu var ki işte korkum işyerinde gıcıklık yapması :(

duygusal boşlukta dert dökecek ve ilgi görecek birini arıyor bence. muhabbet ilerlerse işin sonu farklı yerlere kayar gibi hissettim.

Aman aman direkt uzak durun paranoyak falan değilsiniz yüz bulmaya çalışıyor. Elaleme tatlı teklif edeceğine karısıyla gitsin yesin tatlısını pislik.

aslında birisinin hayır demesini bekliyorum belki de o yüzden sordum. yani bi ümit dedim, çünkü gerçekten sinirim altüst oldu, çok tşk ederim. bir daha iş dışı konuşmasında sert bir tavır sergilicem. ama şu var ki işte korkum işyerinde gıcıklık yapması :(
Yapacak zaten gıcıklığın alasını yapacak büyük ihtimalle

Adam yürümeyi geçtim koşuyor resmen

Kaç yaşındasınız konu sahibi? Yani 50 yaşında adam bana gel muhallebi yiyelim dese creepy bulur ne münasebet derim de... Sizin başta olabilir demeniz yaşların yakın olduğunu düşündürdü.

Çok nazik ve hassas kalpli birisiniz bence. Sanırım o yüzden şüpheye düştünüz. Bu adam tam bir kart zampara, yalancı ve ahlaksız. Ikircikli duygularınızda haklısınız sonuna kadar.

Çok nazik ve hassas kalpli birisiniz bence. Sanırım o yüzden şüpheye düştünüz. Bu adam tam bir kart zampara, yalancı ve ahlaksız. Ikircikli duygularınızda haklısınız sonuna kadar.
maalesef öyle hassasım :((( ben asla beklemiyordum şok oldum çünkü zerre kadar bana bunu yapması için bir sebep yok, bi de aslında aynı zamanda amirim olduğu için resmen kıvrandım yani saygı da duyduğum, gözümde büyüttüğüm biriydi o yüzden zaten geveleyerek olabilir dedim inan ne dediğimi bile tam hatırlamıyorum ama 5 dk sonra lavoba dönüşü hemen ben sizi rahatsız etmiyim dedim o da düşündü peki dedi. çıkarken de iyi akşamlar diyerek çıktı. ben herşey yine de burada bitti diye düşündüm maalesef bitmemiş :( bundan sonra beni ne bekliyor bakalım sert ve net tavrımı görünce umarım bana mobbing yapmaz

Boşanmaktan korkup ayrı şehirlerde yaşamaca.Bayramdan bayrama görülen eş mi olur .Sanki yurt dışında şahane paralar kazanıyor .Neyse evliliklerinden ve birbirlerinden biktilarsa adliye orada .Yol yapıyor siz soğuk durun.Nasilsa başkasına sarar .Açık evlilik yaşayan cok var böyle .Kağıt üstünde evli gönlünde bekar .Bulur o birini ne haltı varsa yesin eşi düşünsün sizene .Çekinmeyin işinizi yapın soğuk durun a sevgilim arıyor yapın onami kaldınız zaten çapsız.

Boşanmaktan korkup ayrı şehirlerde yaşamaca.Bayramdan bayrama görülen eş mi olur .Sanki yurt dışında şahane paralar kazanıyor .Neyse evliliklerinden ve birbirlerinden biktilarsa adliye orada .Yol yapıyor siz soğuk durun.Nasilsa başkasına sarar .Açık evlilik yaşayan cok var böyle .Kağıt üstünde evli gönlünde bekar .Bulur o birini ne haltı varsa yesin eşi düşünsün sizene .Çekinmeyin işinizi yapın soğuk durun a sevgilim arıyor yapın onami kaldınız zaten çapsız.
ne kadar güzel yazmışsınız :KK200:

işyerinde birimim değişti kızlar, yeni birim müdürüm 50 yaşında adam, eşi memleketinde öğretmenlik yapıyormuş, kendisi memleketinde iş imkanı yok diye istanbulda yaşıyor. 10 yıldır bu şekilde eşiyle ayrı ama ayda bir bayramlarda gidiyormuş memleketine. bana geçen gün iş çıkışı herkes çıkmıştı o da çıkarken dedi ki, çıkışta napıyorsunuz, dedim eve gidicem, ben de bir tatlı yemeye gidicem, eve gidip napıyım ki dedi, sende gelir misin dedi. ben de ilkten yeni tanıştık diye bilmem ki olabilir tarzı bişey geveledim. sonra lavaboya falan gidip döndüm ben sizi rahatsız etmiyim siz gidin dedim. neyse aradan bir hafta kadar geçti, odasına gittiğimde bana işle ilgili bişey anlatırken dedi ki, sizle sohbet etmek çok güzel, sanki uzun zamandır tanışıyoruz gibi hissediyorum, şöyle iyisiniz böyle iyisiniz. ben de sizde iyi birisiniz dedim. bana dedi ki, evet ama eşim ve çocuklarım aynı şeyi düşünmüyor dedi, ben de sadece bakıp gülümsedim ne diyebilirim. o da neyse dedi, odadan çıktım.
offf şimdi ben huzursuz oldum, yani bu adam bana asılıyor mu yoksa ben mi paronayaklık yapıyorum. nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum?
Evet asılıyor başınız belaya girer uzak durun.Eşiyle de anlaşamadığı için ayrı yaşıyor iş yok demesi hikaye.

Back
X