- Emoji Skoru
- 411
- Puanlar
- 23
işyerinde birimim değişti kızlar, yeni birim müdürüm 50 yaşında adam, eşi memleketinde öğretmenlik yapıyormuş, kendisi memleketinde iş imkanı yok diye istanbulda yaşıyor. 10 yıldır bu şekilde eşiyle ayrı ama ayda bir bayramlarda gidiyormuş memleketine. bana geçen gün iş çıkışı herkes çıkmıştı o da çıkarken dedi ki, çıkışta napıyorsunuz, dedim eve gidicem, ben de bir tatlı yemeye gidicem, eve gidip napıyım ki dedi, sende gelir misin dedi. ben de ilkten yeni tanıştık diye bilmem ki olabilir tarzı bişey geveledim. sonra lavaboya falan gidip döndüm ben sizi rahatsız etmiyim siz gidin dedim. neyse aradan bir hafta kadar geçti, odasına gittiğimde bana işle ilgili bişey anlatırken dedi ki, sizle sohbet etmek çok güzel, sanki uzun zamandır tanışıyoruz gibi hissediyorum, şöyle iyisiniz böyle iyisiniz. ben de sizde iyi birisiniz dedim. bana dedi ki, evet ama eşim ve çocuklarım aynı şeyi düşünmüyor dedi, ben de sadece bakıp gülümsedim ne diyebilirim. o da neyse dedi, odadan çıktım.
offf şimdi ben huzursuz oldum, yani bu adam bana asılıyor mu yoksa ben mi paronayaklık yapıyorum. nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum?
offf şimdi ben huzursuz oldum, yani bu adam bana asılıyor mu yoksa ben mi paronayaklık yapıyorum. nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum?