Ben mi kuruntuluyum yoksa haklı mıyım böyle düşünmekte?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
İyi geceler herkese. Konu sevgilimle alakalı. 16-01.00 çalışıyor. Öğlen kalkıyor. İşe gidiyor. Haliyle çalışırken çok fazla konuşma fırsatımız olmuyor. O geç yazar ama ben genelde zamanında görürüm bekletmem yazarım. Konuşuyoruz, çevrimiçi. Açıyor mesajları cevap yazıyor. Sonra bir anda görüldü yapıp çıkıyor. Saatlerce yazmıyor. Sonra da yoğunluğun olduğunu söylüyor. Yahu aradan 5 saat geçmiş. Sanki telefonu eline hiç mi almıyorsun?
Bana yemek yiyeceğini ve geleceğini söylüyor. Çıkması lazım değil mi? Çıkmıyor. Sürekli çevrimiçi. Bana mesaj attığını mesela 5 dakika sonra gördüm diyelim. Giriyorum. Bakıyorum çevrimiçi. Böyle böyle derken ben şüphelenmeye başlıyorum.
Kendisine yarım saat geç yazınca 'hey, neredesin yine' diye sorar. Geçen gün whatsappla ilgili bir şey gösteriyordum ona. Sohbet sayfasını çekmem lazımdı. Çekip yolladım. 1 gün sonra bana 'Mehmet sana öpücük yollamış, gözümden kaçmadı değil' dedi. Mehmet; dayımın oğlu. Benden 2 yaş küçük ve erkek kardeşimden ayırt etmem. Birlikte büyüdük. Kim olduğunu ona da hatırlattım 'tamam' cevabı. Sakladığım bir şey olsa o görüntüyü yollamadan bin defa kontrol ederdim. İş yerinden 2 erkek 2 kız havuza gittiler. Ben sinirlenip telefonu suratına kapattım. Yanlışmış yaptığım.
Sizce ben mi tuhafım o mu tuhaf? Bana yardım eder misiniz?
 
İş yerinden iki kız iki erkek havuza gidecek bir adamın benim hayatımda yeri olamaz. Bana uygun değildir.
Sana uygun olup olmadığına sen karar verirsin ki uygun değilse yollarsın. Çünkü devamı gelir.
 
Seni niye havuza gotumedi... kizlarda var madem! Siz tlfnu suratina kapatmisiniz.. ben olsam direk suratını dagitirdim
 
İş yerinden iki kız iki erkek havuza gidecek bir adamın benim hayatımda yeri olamaz. Bana uygun değildir.
Sana uygun olup olmadığına sen karar verirsin ki uygun değilse yollarsın. Çünkü devamı gelir.

Ben de bu konuyu ölçüp tartıyorum birkaç gündür...
 
Hadi yogundu telefona bakamadi onu anlarimda havuz olmamis ..
 
İş yerinden 2 erkek 2 kız havuza gittiler. Ben sinirlenip telefonu suratına kapattım. Yanlışmış yaptığım.
Sizce ben mi tuhafım o mu tuhaf? Bana yardım eder misiniz?

Kendince senin hayatini kontrol ediyor ama kendisine gelince istedigini yapiyor beyefendi.

Mesajlarina gec cevap vermesi bu yuzden. Amaci seni dusundurmek, yoksa isi olan adam okumaz da.

Havuza kizlarla birlikte gitmesi de tuhafima gitti.
 
Kendince senin hayatini kontrol ediyor ama kendisine gelince istedigini yapiyor beyefendi.

Mesajlarina gec cevap vermesi bu yuzden. Amaci seni dusundurmek, yoksa isi olan adam okumaz da.

Havuza kizlarla birlikte gitmesi de tuhafima gitti.

Çünkü o özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyor. Kim özgürlüğünü kısıtlıyorsa?
 
Benim sevgilim iki kızla havuza gitse vallahi parçalarım onu.. Ben kıskanç olduğum için sanırım bana çok tuhaf geliyor bu durum, bilemiyorum. Ama ortada bir sorun olduğu kesin. 5 saat kadar geç cevap vermesi saçma, tuvalete gidiyordur herhalde bu adam o arada 1 dakikalığına da olsa yazar insan.. Bence yüzyüze ciddi bir şekilde konuş bu konuyu.. Fazla naz aşık usandırır..
 
Hayatının en güzel yıllarını bu herife verme
 

Hayır tuhaf değil kıskanmak. Ben de çok fazla kıskancım. Burnundan getirdim zaten. Sonra da bana, arkadaşlarıyla uzakta olduğunu, kahve içmeye bile çıkabilecek kimsenin olmadığını söyleyip bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Ben katlanamıyorum artık. Stajımızın bitmesini bekliyorum sadece. Stajımızı aynı şehire ayarlamıştık. Birlikte kalacaktık. Benim için orada ayarladı. Yarı yolda bırakmak istemiyorum.
 
uzak ilişki ,sen yoksun ona göre etrafındaki kızlara göre de yoksun ,belki de havuza gittiği sevgilisi ,senden haberi bile yok kızın ,ikinizi birden idare ediyor ,uzaktan uzağa nereye kadar ,
bugün evliler bile karısı yazlığa annesine oraya buraya gidince ayrı yaşayan olup her haltı yemeye kalkıyor ,
salla gitsin derim ,bulunmaz hint kumaşı değil belli
 
Hiç böyle düşünmemiştim. :) Bir yere kadar zaten. Ne kadar sabredebilirim ben? Evlenmeye de niyeti yok zaten. Birkaç defa aradım ağzını. Benim zamanıma oluyor olan.
 
Hiç böyle düşünmemiştim. :) Bir yere kadar zaten. Ne kadar sabredebilirim ben? Evlenmeye de niyeti yok zaten. Birkaç defa aradım ağzını. Benim zamanıma oluyor olan.
aynen madem niyeti belli ,en azından dert olmaz ,boşuna kısmetini kapıyor ,hayırlısı olsun sizin için
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…