- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
İş yerinden iki kız iki erkek havuza gidecek bir adamın benim hayatımda yeri olamaz. Bana uygun değildir.
Sana uygun olup olmadığına sen karar verirsin ki uygun değilse yollarsın. Çünkü devamı gelir.
Hadi yogundu telefona bakamadi onu anlarimda havuz olmamis ..İyi geceler herkese. Konu sevgilimle alakalı. 16-01.00 çalışıyor. Öğlen kalkıyor. İşe gidiyor. Haliyle çalışırken çok fazla konuşma fırsatımız olmuyor. O geç yazar ama ben genelde zamanında görürüm bekletmem yazarım. Konuşuyoruz, çevrimiçi. Açıyor mesajları cevap yazıyor. Sonra bir anda görüldü yapıp çıkıyor. Saatlerce yazmıyor. Sonra da yoğunluğun olduğunu söylüyor. Yahu aradan 5 saat geçmiş. Sanki telefonu eline hiç mi almıyorsun?
Bana yemek yiyeceğini ve geleceğini söylüyor. Çıkması lazım değil mi? Çıkmıyor. Sürekli çevrimiçi. Bana mesaj attığını mesela 5 dakika sonra gördüm diyelim. Giriyorum. Bakıyorum çevrimiçi. Böyle böyle derken ben şüphelenmeye başlıyorum.
Kendisine yarım saat geç yazınca 'hey, neredesin yine' diye sorar. Geçen gün whatsappla ilgili bir şey gösteriyordum ona. Sohbet sayfasını çekmem lazımdı. Çekip yolladım. 1 gün sonra bana 'Mehmet sana öpücük yollamış, gözümden kaçmadı değil' dedi. Mehmet; dayımın oğlu. Benden 2 yaş küçük ve erkek kardeşimden ayırt etmem. Birlikte büyüdük. Kim olduğunu ona da hatırlattım 'tamam' cevabı. Sakladığım bir şey olsa o görüntüyü yollamadan bin defa kontrol ederdim. İş yerinden 2 erkek 2 kız havuza gittiler. Ben sinirlenip telefonu suratına kapattım. Yanlışmış yaptığım.
Sizce ben mi tuhafım o mu tuhaf? Bana yardım eder misiniz?
Seni niye havuza gotumedi... kizlarda var madem! Siz tlfnu suratina kapatmisiniz.. ben olsam direk suratını dagitirdim
İş yerinden 2 erkek 2 kız havuza gittiler. Ben sinirlenip telefonu suratına kapattım. Yanlışmış yaptığım.
Sizce ben mi tuhafım o mu tuhaf? Bana yardım eder misiniz?
Sindiremiyorum zaten. Ona sorarsan normal arkadaşları. Ötesi olmaz. :)Hadi yogundu telefona bakamadi onu anlarimda havuz olmamis ..
Ona normalde sana değilse dediğim gb yol ver gitsin ömrün boyunca bu normalliklerle boğuşursun.Sindiremiyorum zaten. Ona sorarsan normal arkadaşları. Ötesi olmaz. :)
Kendince senin hayatini kontrol ediyor ama kendisine gelince istedigini yapiyor beyefendi.
Mesajlarina gec cevap vermesi bu yuzden. Amaci seni dusundurmek, yoksa isi olan adam okumaz da.
Havuza kizlarla birlikte gitmesi de tuhafima gitti.
Hep oyle diyorlar malesef ..Sindiremiyorum zaten. Ona sorarsan normal arkadaşları. Ötesi olmaz. :)
Ona normalde sana değilse dediğim gb yol ver gitsin ömrün boyunca bu normalliklerle boğuşursun.
Eee iste tek tarafli iliski diyoruz biz buna.Çünkü o özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyor. Kim özgürlüğünü kısıtlıyorsa?
Benim sevgilim iki kızla havuza gitse vallahi parçalarım onu.. Ben kıskanç olduğum için sanırım bana çok tuhaf geliyor bu durum, bilemiyorum. Ama ortada bir sorun olduğu kesin. 5 saat kadar geç cevap vermesi saçma, tuvalete gidiyordur herhalde bu adam o arada 1 dakikalığına da olsa yazar insan.. Bence yüzyüze ciddi bir şekilde konuş bu konuyu.. Fazla naz aşık usandırır..
Hayatının en güzel yıllarını bu herife verme
Hiç böyle düşünmemiştim. :) Bir yere kadar zaten. Ne kadar sabredebilirim ben? Evlenmeye de niyeti yok zaten. Birkaç defa aradım ağzını. Benim zamanıma oluyor olan.uzak ilişki ,sen yoksun ona göre etrafındaki kızlara göre de yoksun ,belki de havuza gittiği sevgilisi ,senden haberi bile yok kızın ,ikinizi birden idare ediyor ,uzaktan uzağa nereye kadar ,
bugün evliler bile karısı yazlığa annesine oraya buraya gidince ayrı yaşayan olup her haltı yemeye kalkıyor ,
salla gitsin derim ,bulunmaz hint kumaşı değil belli
aynen madem niyeti belli ,en azından dert olmaz ,boşuna kısmetini kapıyor ,hayırlısı olsun sizin içinHiç böyle düşünmemiştim. :) Bir yere kadar zaten. Ne kadar sabredebilirim ben? Evlenmeye de niyeti yok zaten. Birkaç defa aradım ağzını. Benim zamanıma oluyor olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?