• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi kuruyorum?

Günde 3-6 kere aramak mı? Ben her gün aramanın bile sağlıklı birine uymadığını düşünürüm acil durumlar, hastalık hariç tabi...
Neyse, siz ay sonunu zor getirirken hala ailesine hizmet ediyorsa neden sizinle evlenip günahınıza girdi bu herif? Madem evlenip yas tutar gibi ailesine düşkün davranacaktı? Eminim evlenmeden önce böyle değildir, evlenince drama bağlamak da neyin nesi? Bi ana-baba-bacı onda mı var? Hepimizin ailesi var, iyi zaman sen de annene babana kardeşine harcamalar yap zırt pırt ara kardeşin de ona kapris yapsın bak bakalım dünyayı burnundan getirmiyor mu, bi empati yapsın seninki bence!!!

Kimse kimseye görüşmesin, terbiyesizlik etsin demiyoruz. Bu karşılıklı olur, sen onların kızlarısın artık ona göre davranmalılardı oysa seni dışlamışlar ki bunu hissediyorsun... Laubalilik olması zaten güzel değil de, neden şu tavırlarını doğru düzgün sergilemez aileler anlamam...
Sonuçta eşini seçtin sen, aileyi biz seçemiyoruz sadece eş durumundan saygı göstermek zorundayız... Ama onlar da göstermeli tabii... Eşinle bu durumu empati yaptırarak güzelce konuç, suçlama yapmadan...

ben nişanlımla 7 yıldır beraberim.biz nişanlanana kadar anneciği ortalıklarda yoktu.ama ne zaman ki nişanlandık kadın ne yaptı etti oğlanı kendine çevirdi her yaptığını arayıp anlatıyor neredeyse nişanlım annesine hergün bir kere arıyor.benim ve ailemin yaşadığı şehre geldi.ama nişanlım benim anneme kalkıpta ben annemin şu huyunu sevmiyorum onu sevmiyorum diyor ama telefondan bilgi almayıda başarıyor.kaynanam iyiki okumamış devletin başına bela olurdu yoksa.
soğuk olsanda ara konuş maksat diyecek lafları olmasın ve üzerine alınma hiç birşeyi

Ben gerçekten şaşkınım ve 2. Sınıf insan muamelesi görüyorum onların yanında, oysa o onları kıskandığımı düşünüyor sanırım hiç önemsemiyor söylediklerimi, bugün yine 100 lira istedi gönderdim, kendine tıraş makinesinin bıçağını alacak parası yok kaç aydır erteliyoruz ama şimdi 9 milyar biriktirmiş ablası yazın gelecek onun tuttuğu yazlıkta kalacak çünkü. Bu haksızlık değil de nedir ben herşeyin hesabını yapıyorum, eşim benden alsın onlara biriktirsin diye mi onlar emanet de ben ona emanet değil miyim

Ya ablası tatlı diliyle yılanı deliğinden çıkarır öyle diyim, ama öncesinde sık kavga ederlerdi eşimle, şimdi herşeyi onlar olmuş. İçime bir taş oturdu yazdıklarını görünce

Sen de tatlı dille yılanı deliğine sok o zaman! Memleketçe ya dümdüzüz ( höt höt, ben böyleyim, neysem oyum, sevmiyosam sevmiyorum, belli edebilemiyorum ne bileyim ne) veya yılan gibi kıvır kıvırız( elimizden dilimizden her türlüsü geliyor maşallah! Entrikalar, oyunlar) belli ki 1 yıl gibi koca bir zaman diliminde gerçekten soğuk olmuşsun karşı tarafa onlar da bakmışlar oğul elden gidiyor, kız soğuk, harekete geçmişler. Ya kimseyi sevmek zorunda değilsin biraz tatlı dilli ol, kocanın ailesine hürmetli ol. Gene mesafen sınırların olsun ama sevecen ol. Adam işte karım desin. Zaten ondan sonra öl desen ölür o adam sana. İstediğin kadar iyi niyetli ol kocanın ailesine ortada bişey yokken soğuksan bu adamı zor durumda bırakır, anasına kardeşine karşı mahcup olur. Gözü ne seni görür ne ev bark. Benim anam babam geldiğinde kocamın azıcık kaş eğrisini göreyim biraz soğuk olsun üstüne atlayasım paramparça edesim geliyor. Aynı şey işte. Sevemedin ısınamadım ne yapayım der çıkarsan o adam da senden soğur. Zorla öbür tarafı yüceltirsin gözünde adamın. Yazlık tutmak falan oraları bilemem ama sen yediğinden keserken o bunu yapamaz o da ayrı. Sen biraz yol yordam bil, bak senin lafından çıkıyor mu. Eğer istemiyorsan yazlık falan tutturmazsın ama işte biraz kır sen de bazı şeyleri,

Nedense evlendikten sonra deger veriyolar.Sizi bilmem ama kv gôrumcenin seni kiskandgi besbelli.

Whatsapp durumunami yazmis 'annem ve × kardesim siz benim herseyimsiniz" diyee?
Eger durum oyleyse ilk kez yasiyorum bunu be, garip. Bu kadar anac gormedim.

Ayrica konuyla alakasiz ama; arkdslar " adam" kelimesine sozlukte guncellememi geldi ya? O kdar cok kiside goruyorumki kkda adam yerine " ada'm" yazan.

Whatsapp durumunami yazmis 'annem ve × kardesim siz benim herseyimsiniz" diyee?
Eger durum oyleyse ilk kez yasiyorum bunu be, garip. Bu kadar anac gormedim.

Ayrica konuyla alakasiz ama; arkdslar " adam" kelimesine sozlukte guncellememi geldi ya? O kdar cok kiside goruyorumki kkda adam yerine " ada'm" yazan.
Hayır ablasına whatsuptan siz benim herşeyimsiniz diyor özelden yani.

Back
X