aslında çok uzun hikaye ama ben özet geçeceğim, eşimle 1 yıllık evliyiz, kv ve görümceme bir türlü ısınamamıştım saygı çerçevesinde seviyeli bir diyalogumuz vardı. evlenmeden önce sorun değildi Zaman'la aşılır diyordum eşim de hiç sorun etmedi ya da farketmedi bilmiyorum. Evlendikten sonra görümcem resmen 180 derece değişti ukala tavırlar, sırf eşimle konuşup beni takmamalar çok gücüme gitti ağladım kaç kez ama eşime belli etmedim kv de kızının yanında oldu. Zaman'la aramız iyice açıldı şimdi eşim sen niye ablamı annemi hiç arayıp sormuyorsun beni çok üzüyorsun diyor Cevap veremiyorum onlar beni çok mu arayıp soruyor işin gıcık tarafı evlenmeden önce hiç arayıp sormayan Ada'm günde 2 defa annesini arıyor sürekli ablasıyla whatsuptan yazışıyor, ablasına şu yönden de gıcığım eşimin parasını yemeyi çok seviyor eşim sırf onlar için yazlık tuttu sezonluk 6 milyara, durumumuzu sorarsanız benden harçlık alıyor ay sonunu zor getiriyoruz evlendiğimizden beri. Geçen yine whatsupa siz benim herşeyimsiniz yazmış ablası ve annesi için. Ama onlarla yeterince (!) ilgilenmediğim için suçlu ben oldum. Napayım Nasıl anlatayım durumumu inanın psikolojim bozuldu Uyku tutmuyor geceleri
Ayrıca Bebek düşünüyoruz ama bu ilişkiyi iyi mi etkiler kötü mü etkiler bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ayrıca Bebek düşünüyoruz ama bu ilişkiyi iyi mi etkiler kötü mü etkiler bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Son düzenleme: