• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi paranoyak davranıyorum acaba?

Sen kabinde olduğun için arayan kişiyi meşgule düşürmüş olabilirler mi? sorsaydın...
Tabi sana sormadan kurcalamamaları gerekir.

ortada degıldı cantamın ıcındeydı kızlar cantamı acmaları lazım ama hangı arada gerı koydular acaba

ni$anlin kaç ya$inda sormsi ayip
kuuçuk gorumceyin kizi nasil senle ya$it oluyor ; benim kafa durdu valla matematik i$lemininin en basiti toplama çiakrmayi bile yapamdim $u an

ni$anlin kaç ya$inda sormsi ayip
kuuçuk gorumceyin kizi nasil senle ya$it oluyor ; benim kafa durdu valla matematik i$lemininin en basiti toplama çiakrmayi bile yapamdim $u an

aralarında 15 yas var gorumcem kucuk evlenıp hemen dogurmus...nısanlım 31 abla 46

Küçük görümce derken gorumcelrr arsında küçük ama nişanlısından buyuk anladığım kadarıyla:)

Bence karistirmislarsa bu cok ayıp. Ama bunu kafana takip ta üzmek kendini. Bu kadar hassas olma. İleride dikkat edersin yine böyle bir sey olup olmayacağını izle yine böyle bir şeyle karsilasirsan nazikce uyar .

Belki telefon çaldı kendiliğinden bitince, o cevapsız çağrı uyarısı kaldı. Sonuçta meşgule atıldığını sen nerden bilebilirsin ki, arkadaşınmı söyledi daha sonra aradım ama meşgule atıldı diye?

gelen aramada goruunuyo mesgule atılmıss bence

iyide sen nerden bilebilirsin bunu, belki çaldı kapandı.. Sor arkadaşına ilk önce sonra düşün düşüneceğini, ayrıca meşgule neden atılsın ki ne çıkarı olabilir.. Ben yine de çalıp kapandığını düşünüyorum..

aralarında 15 yas var gorumcem kucuk evlenıp hemen dogurmus...nısanlım 31 abla 46

sende gorumce çok o zaman her biri kv tadinda yemede yaninda yat :))))
arkada$ina sormadan bilemezsin
kendi kendine kurup durma bence sor bi arami$mi açilmami$mi nolmu$ arayinca

Kısa da çaldırsa o telefona hiç ellenmemiş olsa cevapsız çağrı olarak düşerdi. Demek ki ya açtı kapattılar ya da meşgule attılar ya da telefonun çantadayken kendiliğinden bir tuşa basılıp meşgule atmış olabilir bazen telefonlarda öyle gariplikler olabiliyor.
Arkadaşınıza sormanız gerekiyor ama yine de netlik kazanmaz bu durum sadece artık dikkatli olmalısınız ya da bir deneme yapabilirsiniz yine onlarlayken bir arkadaşınıza söylersiniz sizi arar siz o sırada ortamda olmazsınız telefonunuz yine çantanızda olur bakarsınız bu sefer ne olacak?

Meşgule atılan, cevapsız bırakılan, cevaplanan ve aranan numaralar ok işaretlerinden belli oluyor. Açılan telefonlar yeşil okla gösteriliyor mesela...Olabilir kurcalanmıştır insanoğlu yapmaz diye bir şey yok. Siz de bir dahakine telefonunuza kilit koyun bence kimse zan altında kalmasın. Kurcalamak isteyenler de yapamasın.
Yalnız nişan atıldı diye sizi kıskandığını düşünmeniz çok enteresan. Nişan atmak kolay bir şey değil ben de attım ve uzun zaman ailecek yüzümüz gülmedi hatta annem ağladı falan. Sonuçta bir yuva kurulacaktı ve olmadı size gülücük saçacak halleri yok. Hele ki kız sizine evlilk hazırlıklarınızı görünce daha da morali bozuluyordur bu çok normal.

Back
X