Ben mi paronoyağım?

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Evet konuyu dallandırıp budaklandırmadan anlatacağım. Daha öncede burada böyle konular gördüğüm için sizlere sormak istedim.
Ben bir hafta önce işe başladım. Normalde okuyorum. Arkadaşımın çalıştığı firmaya girdim üç ay çalışacağım. 26 yaşındayım oyle genc tecrubesiz bi yastada degilim. Bunlari soyluyorum ki yazimin ilerleyen bolumlerinde bunu anlayacaksiniz. Simdi konuya gelelim. Patronum erkek bide esi var. Genelde firmada beraberler. Birde kizlari var oda okulunu bitirmis isin basina gecmis. Konumuz 1 haftalik pattonumun garip halleri. Ilk girdigimden beri gozleriyle süzmesi hadi normal dedim bunda bisey yok. Uzun uzun bakiyo. Sonra bana gore komik olmayan ona komik gelen bisey oldu gulerken elime vurdu. Hadi belki bunada yanlislik diyelim. Ve son gun bayram tatiline ciktik. Herkes bi telas icinde esi once yanimizdaydi sonr yalniz kaldim yanima geldi ve aynen su cumleleri kurdu "deniziminincisi gözlerin çok güzel (mavi renk gozlerim bu arada) boyle cok guzel bi rengi var, sizi cok tatli gosteriyor) bende bu noktada film koptu. Arkadasima actim arkadasim o süzer dedi, hadi eliyle elime vurmasinada ben takilmadim ( takilinmayacak gibi degil ya neyse) sonuncusunada o sana takilmistir dedi uzun zamandir taniyo arkadasim orda evlendi vesaire. Ama neticede herkese yaklasimi bir olamaz bu adamin. Ona farkli bana farkli olabilir. Simdi dine onem veriyolar edebiyayi yapmayacagim cunku ayni versiyonunun ikinci es alma pesinde olanina sahit oldugum icin hersey beklerim. Sizce ne yapmam lazim. Sigortam henuz baslamadi. Benmi abartiyorum yoksa bu normal bisey mi? Arkadasim benim topuzumada bi kere vurmustu dedi ama bu sac topuzu degil ve o espiri olabilir ama benimkisi baya ciddi ciddi rahatsis edici bi iltifatti. Altında ne yattigini bilmedigim cinsinden. Ustelik ben daha yeni basladim ne bu samimiyet. Daha oncede boyle insanlarla karsilastim yani hic masum bakamiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var?

Yav valla gına geldi bu tacizci erkeklerden artık. Topunun Allah belasını versin. Bir de konumlarına ve yaşına güvenip bunu yapanların tez zamanda canları cehenneme gitsin artık. Bu nedir ya.
Adamı sert bir dille uyarın bir dahakine. devam ederse mecbur ayrılcaksınız yapcak bişey yok. İnsanın psikolojisi mahvediyor bu yaratıklar.

Bekle biraz gozlemle. Eline dokunmasi tacizden sayilmayabilir.
Kucuk bir ihtimal belki herkesle hemen samimi olan tiplerdendir.
Benim de gozleri guzel olan arkadaslarima "aa gozlerinin rengi cok guzel" demisligim vardir ama hicbirinden hoslanmadim da asilmadim da.
Asiliyor demek icin adamin genel olarak karakter sahibi olup olmadigini anlamak lazim.

Askintilik ediyor pis adam böyle patronlar çok malesef benim patron da tam zampara ben Başta tepkimi koydum bana bi yanlısı olmuyor ama gelen musteri eleman kim olursa asiliyor evli koca adam yanlış yapiyosun falan diyoruz sakasina takiliyorum diyor sorsan abdestli namazli sofi göstermelik işte bence tepkini gosterdrvam edersede ayrıl isten

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinize. Hepinize ayri ayri cevap veremiyorum ama hepsini tek tek okuyup hak verdim. Zaten sizde benim fikrime ortaksiniz.
Aslinda mesele kendimi koruyamamak degil. Korurum. Ama bu sartlar altinda calisamam. Para icin bu rahatsiz edici duruma katlanamam. Niyetini bilmiyorum. Ne niyetle yapti onuda bilemem. Ama neticede ben bu tavirlardan rahatsiz odum mu oldum ona bakarim.
Ve dusundum tasindim isten ayrilma karari aldim.
o kadar ihtiyacim da yok. Para icin bu durumada katlanacak da degilim. Inanin dedigim gibi niyeti neydi ben bilemem ama bu rahatsizlik yetiyor insana. Ve en dogru karari verdigime inaniyorum. Tekrar tesekkur ederim yorumlariniz icin.

Back
X