Ben mi sapiklik zannediyorum sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Biriyle konuşuyoruz gayet düzgün seviyeli . Nette tanıştık ortak bir Facebook grubundan. İkimizin de mental sorunları var grup da onun üzerine fikir alışverişi yapıyoruz işte dertlesiyoruz genel konular konsuuyoruz filan henüz bulusmadik. Konuşmaya başlayalı az süre oldu 2 hafta filan. Lakin düzgün biri memur ailesi vs normal görünüyor zıpır değil bişey değil düz normal bir adam. Hoppa zippalgi yok . Az önce şaşırdım. Uyudun mu yazdım yok dedi yanlış yazıyor harfleri filan niye böyle yazıyorsun dedim geçen demişti yeni tel aldım alışamadım diye yine onu söyledi tek elle yazıyorum dedi farklı olarak. Ee diğer eline noldu dedim başımın altında dedi. Tamam dedim güldüm. Niye uyumadin dedim basım ağrıyor biraz uykum gelmedi dedi. Sonra.masaj yapan olsa ne güzel uyurdum dedi. Bende evlenince karın yapar dedim. Bir kez masaj yaptirmistim dedi. Bnde yaptırdım güzel oluyor dedim. Bali.masaji sırta güzel de onu dönük göğüs ve bacaklara yaparken huylaniyorm dedi. Hmm anladım olabilir şeklinde cevaplar verdim sonra ben uyuyim artık dedi bncede bı tuhafsin dedim bye demiştim.by yazmış. Ben mi yanlis anlıyorum. Hani sanki erotik konsuamk istiyormuş yol yapıomus gibi hissettim. İrite oldum ya o kadar da düzgün duran bir çocuk garip geldi cidden. :/// Sizde normal.mi üzerinde durur muydunuz siz olsaniz

Adam masaj demis siz oradan evlenince diye atlamissiniz. Kaldi ki ilk mesaji atan da sizsiniz. Ortada bir sorun varsa bu tek tarafli degildir yani bilmem anlatabildim mi.

Ne alaka ya karın yapar muhabbetiyle bence olayı oralara sen çekmeye çalışmış gibi olmuşsun asıl

Ben hiç öyle düşünmemiştim yani karın yapar diyince yanlış anlayacağını filan. Hani evlenirsen olur dedim çünkü saçma geldi masaj muhabbeti açması. Tek elle yazıyorum nedir Allah aşkına ben mi fesatim ya .. onun üzerine masaj diyince de irite oldum karın yapar evlen onc egibisinden savmak istedim. Hiçte öle bir çocuğa benzemiyor ya cidden moralim bozuldu

Tek el mevzusu biraz şey ya. Saftirik değilse boşta bulunup öyle bir şey yazacağını zannetmem.

Saf olduğunu düşünmek istiyorum valla diğer türlü iğrenç ya öle bişey demek.istememistir zaten bir diyince basimin altında dedi. Cidden saf mi salak mı bilemedim

Saf olduğunu düşünmek istiyorum valla diğer türlü iğrenç ya öle bişey demek.istememistir zaten bir diyince basimin altında dedi. Cidden saf mi salak mı bilemedim
Masaj konusuna da lafı getirmesi sakat aslında.
Biraz açık bir anlatım olacak ama benimle o minvalde bir şeyler yaşamak isteyen biri, mevzuya masaj konularından girmeye çalışmıştı misal.

Masaj konusuna da lafı getirmesi sakat aslında.
Biraz açık bir anlatım olacak ama benimle o minvalde bir şeyler yaşamak isteyen biri, mevzuya masaj konularından girmeye çalışmıştı misal.

Adamda panik atak var bende anksiyete tanışma sebebimiz bunlar hani akşamları gayet düzgün konuşuyoruz kaç gündür. Zaten bulsimaya bile yaklasmiyir çekiniyor atak geçirirse yanımda diye . Böyle şeyler düşünür mü ki bilemedim ya . Neyse belli olur zaten konuştukça .. şimdiye dek bir sevgilisi olmuş lisede inek takılmış biri .. ama işte kimin ne olduğu belli olmuyor

Adamda panik atak var bende anksiyete tanışma sebebimiz bunlar hani akşamları gayet düzgün konuşuyoruz kaç gündür. Zaten bulsimaya bile yaklasmiyir çekiniyor atak geçirirse yanımda diye . Böyle şeyler düşünür mü ki bilemedim ya . Neyse belli olur zaten konuştukça .. şimdiye dek bir sevgilisi olmuş lisede inek takılmış biri .. ama işte kimin ne olduğu belli olmuyor
Ya bi de gece sakat vakitler, erkekler için. Hormonlar halaya durmuş oluyor genelde.

Dediğiniz gibi bu olaylara uzak kalmışsa da kötü..

Ya bi de gece sakat vakitler, erkekler için. Hormonlar halaya durmuş oluyor genelde.

Dediğiniz gibi bu olaylara uzak kalmışsa da kötü..
Aynen en iyisi gece yazmayım bidaha.. ne çıkacağı belli değil boş yere moralim bozuldu yani. Uzak.kalmistir kesin bu panik atak mevzualro sebebiyle...

Anlattıklarınızda bana tuhaf gelen sizsiniz. Tek el muhabbetinde bana fazla art niyetli geldiniz ya. Masaj yapan olsa derken de flört etmeye çalışmış bunda da ben bi sıkıntı görmedim. Ben mi aşırı gevşeğim acaba bilemiyorum ama hafifçe erotik konuşmak da flörte dahil değil mi?

Anlattıklarınızda bana tuhaf gelen sizsiniz. Tek el muhabbetinde bana fazla art niyetli geldiniz ya. Masaj yapan olsa derken de flört etmeye çalışmış bunda da ben bi sıkıntı görmedim. Ben mi aşırı gevşeğim acaba bilemiyorum ama hafifçe erotik konuşmak da flörte dahil değil mi?

Olabilir ama o konumda bile değiliz arkadaş oluruz belki demiştik bulusursak.. sacmaydi öle konu açması

Illa öylesiniz demiyorum görüneni söylüyorum size ama Valla erotik konuşma yapmak isteyen sizmissiniz gibi geldi. Tek elin nerde?... niye uyumadin?...Karın yapar evlenince ... valla her türlü konuşmaya acikmissiniz izlenimini siz vermissiniz. Ne var sorularda diyebilirsiniz bir şey yok belki tek başına Kelimelerde . Ama zamanlama hatasi ve nereye çekerseniz oraya gidecek kelimelerle sıkıntı sizde gibi olmuş. Ben okurken diğer elin nerde lafına daha müstehcen bir cevap verdi zaar diye devamını okudum.

Illa öylesiniz demiyorum görüneni söylüyorum size ama Valla erotik konuşma yapmak isteyen sizmissiniz gibi geldi. Tek elin nerde?... niye uyumadin?...Karın yapar evlenince ... valla her türlü konuşmaya acikmissiniz izlenimini siz vermissiniz. Ne var sorularda diyebilirsiniz bir şey yok belki tek başına Kelimelerde . Ama zamanlama hatasi ve nereye çekerseniz oraya gidecek kelimelerle sıkıntı sizde gibi olmuş. Ben okurken diğer elin nerde lafına daha müstehcen bir cevap verdi zaar diye devamını okudum.

Böyle düşünmemiştim..

Ne var ki, bende elimi basimin üstüne koymayi seviyorum ve tek elle uğraşıyorum telefonla.Burafa birsey goremedim belki de ben byle konulardan bi haberim bilemiyorum ama sizde de var buda bir gerçek

Böyle düşünmemiştim..
Kızmayın üzülmeyin öyle mi göründum adama diye ama bence siz bu adama karsi hislerinizi niyetinizi samimiyetle kendinize sorun . Flörtlesmek istemiş de acemi gibisiniz . Adam da çok kaba sapıkca konusmamis valla bence . Siz adamın muhtemel Flörtlesme cevabına hazır değilmissiniz galiba .bir kaç gün görüşmekte takipte olmakta sorun yok gibi bence . Sapık gibi görmedim adami

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X