Ben mi sapiklik zannediyorum sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hiç öyle düşünmemiştim yani karın yapar diyince yanlış anlayacağını filan. Hani evlenirsen olur dedim çünkü saçma geldi masaj muhabbeti açması. Tek elle yazıyorum nedir Allah aşkına ben mi fesatim ya .. onun üzerine masaj diyince de irite oldum karın yapar evlen onc egibisinden savmak istedim. Hiçte öle bir çocuğa benzemiyor ya cidden moralim bozuldu
masajı sadece karısı mı yapabilir yani, ben de orayı anlamadım :)

Illa öylesiniz demiyorum görüneni söylüyorum size ama Valla erotik konuşma yapmak isteyen sizmissiniz gibi geldi. Tek elin nerde?... niye uyumadin?...Karın yapar evlenince ... valla her türlü konuşmaya acikmissiniz izlenimini siz vermissiniz. Ne var sorularda diyebilirsiniz bir şey yok belki tek başına Kelimelerde . Ama zamanlama hatasi ve nereye çekerseniz oraya gidecek kelimelerle sıkıntı sizde gibi olmuş. Ben okurken diğer elin nerde lafına daha müstehcen bir cevap verdi zaar diye devamını okudum.
bana da öyle geldi :D

Ben daha saf erkek görmedim kızlar 😁 benim eski erkek arkadasimda merakliydi benden yüz bulamadi ayrıldık 😁

Adam masajdan bahsetmiş siz tripli ergen gibi karın yapar demişsiniz.Allah aşkına ne alaka??

Biriyle konuşuyoruz gayet düzgün seviyeli . Nette tanıştık ortak bir Facebook grubundan. İkimizin de mental sorunları var grup da onun üzerine fikir alışverişi yapıyoruz işte dertlesiyoruz genel konular konsuuyoruz filan henüz bulusmadik. Konuşmaya başlayalı az süre oldu 2 hafta filan. Lakin düzgün biri memur ailesi vs normal görünüyor zıpır değil bişey değil düz normal bir adam. Hoppa zippalgi yok . Az önce şaşırdım. Uyudun mu yazdım yok dedi yanlış yazıyor harfleri filan niye böyle yazıyorsun dedim geçen demişti yeni tel aldım alışamadım diye yine onu söyledi tek elle yazıyorum dedi farklı olarak. Ee diğer eline noldu dedim başımın altında dedi. Tamam dedim güldüm. Niye uyumadin dedim basım ağrıyor biraz uykum gelmedi dedi. Sonra.masaj yapan olsa ne güzel uyurdum dedi. Bende evlenince karın yapar dedim. Bir kez masaj yaptirmistim dedi. Bnde yaptırdım güzel oluyor dedim. Bali.masaji sırta güzel de onu dönük göğüs ve bacaklara yaparken huylaniyorm dedi. Hmm anladım olabilir şeklinde cevaplar verdim sonra ben uyuyim artık dedi bncede bı tuhafsin dedim bye demiştim.by yazmış. Ben mi yanlis anlıyorum. Hani sanki erotik konsuamk istiyormuş yol yapıomus gibi hissettim. İrite oldum ya o kadar da düzgün duran bir çocuk garip geldi cidden. :/// Sizde normal.mi üzerinde durur muydunuz siz olsaniz
Kesinlikle normal değil

Biriyle konuşuyoruz gayet düzgün seviyeli . Nette tanıştık ortak bir Facebook grubundan. İkimizin de mental sorunları var grup da onun üzerine fikir alışverişi yapıyoruz işte dertlesiyoruz genel konular konsuuyoruz filan henüz bulusmadik. Konuşmaya başlayalı az süre oldu 2 hafta filan. Lakin düzgün biri memur ailesi vs normal görünüyor zıpır değil bişey değil düz normal bir adam. Hoppa zippalgi yok . Az önce şaşırdım. Uyudun mu yazdım yok dedi yanlış yazıyor harfleri filan niye böyle yazıyorsun dedim geçen demişti yeni tel aldım alışamadım diye yine onu söyledi tek elle yazıyorum dedi farklı olarak. Ee diğer eline noldu dedim başımın altında dedi. Tamam dedim güldüm. Niye uyumadin dedim basım ağrıyor biraz uykum gelmedi dedi. Sonra.masaj yapan olsa ne güzel uyurdum dedi. Bende evlenince karın yapar dedim. Bir kez masaj yaptirmistim dedi. Bnde yaptırdım güzel oluyor dedim. Bali.masaji sırta güzel de onu dönük göğüs ve bacaklara yaparken huylaniyorm dedi. Hmm anladım olabilir şeklinde cevaplar verdim sonra ben uyuyim artık dedi bncede bı tuhafsin dedim bye demiştim.by yazmış. Ben mi yanlis anlıyorum. Hani sanki erotik konsuamk istiyormuş yol yapıomus gibi hissettim. İrite oldum ya o kadar da düzgün duran bir çocuk garip geldi cidden. :/// Sizde normal.mi üzerinde durur muydunuz siz olsaniz
Cevaplarınızla sanki siz yol yapiyormussunuz gibi geldi :olamaz:

Aynen anladığın gibi iyiki muhabbet devam etmemiş

"Uyudun mu? " mesajı atan sizsiniz ama 😂

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Resmen forumda neden bu kadar vajinismus vakası olduğunun cevabı gibi başlık .
1) hepimizin cinsel dürtüleri vardır ve doğaldır . Öyle bir adam sanmamıştım yok usluuydu vs diyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum. Cinsel hislerinin olması onu insan kılar.
2) tek elle yazıyorum bende çoğu zaman yatakta , bunu söylemesini başka tarafa neden görürdünüz anlam veremiyorum.
3) velevki bu adam size cinsel olarak yürüdü ne var bunda? Cinselliği bu kadar öcü gibi görmek, evlendikten sonra kocaya hizmet gibi görmek neden ? Cinsellik hepimizin ihtiyacı olan muhteşem bir şey. Adam size tecavüz/taciz vb şeyler yapmadıkça her şekilde adım atabilir konuşmak konuşmamak size kalmış ama burda adamı gömmek için başlık açmakta ne bileyim..
4) ben o adamın yerinde olsam ki masaja bayılırım; bana evlenince kocan yapsın yazsa bu mesajıma cevap ee bununla mi uğraşacağım der bir daha konuşmazdım . Cinsellik düşündüğünüz kadar bulunmaz bir hint kumasi degil sizde değilsiniz . Bu olayı turkiyede kadınlar olarak neden bu kadar abartıyoruz anlam veremiyorum .
“Hiç öyle bir adama benzemiyordu halbuki” nedir ya? Cinsel dürtüleri aktif olan erkeğe ne oluyormuş ki? Sonra kalkmıyor diye konu açıyorsunuz.

Diğer eline noldu diye sorarsan cevabı ahanda alırsın işte böyle :D düz yaşayan insanların cinsel hayatları yok mu sanıyorsun :D kusura bakma ama kendin kasınmışsın

Tek elle yazıyorum demesinin nesini yanlış anladınız ki ben de su an tek elle yazıyorum :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X