Biriyle konuşuyoruz gayet düzgün seviyeli . Nette tanıştık ortak bir Facebook grubundan. İkimizin de mental sorunları var grup da onun üzerine fikir alışverişi yapıyoruz işte dertlesiyoruz genel konular konsuuyoruz filan henüz bulusmadik. Konuşmaya başlayalı az süre oldu 2 hafta filan. Lakin düzgün biri memur ailesi vs normal görünüyor zıpır değil bişey değil düz normal bir adam.

zippalgi yok . Az önce şaşırdım. Uyudun mu yazdım yok dedi yanlış yazıyor harfleri filan niye böyle yazıyorsun dedim geçen demişti yeni tel aldım alışamadım diye yine onu söyledi tek elle yazıyorum dedi farklı olarak. Ee diğer eline noldu dedim başımın altında dedi. Tamam dedim güldüm. Niye uyumadin dedim basım ağrıyor biraz uykum gelmedi dedi. Sonra.masaj yapan olsa ne güzel uyurdum dedi. Bende evlenince karın yapar dedim. Bir kez masaj yaptirmistim dedi. Bnde yaptırdım güzel oluyor dedim. Bali.masaji sırta güzel de onu dönük göğüs ve bacaklara yaparken huylaniyorm dedi. Hmm anladım olabilir şeklinde cevaplar verdim sonra ben uyuyim artık dedi bncede bı tuhafsin dedim bye demiştim.by yazmış. Ben mi yanlis anlıyorum. Hani sanki erotik konsuamk istiyormuş yol yapıomus gibi hissettim. İrite oldum ya o kadar da düzgün duran bir çocuk garip geldi cidden. :/// Sizde normal.mi üzerinde durur muydunuz siz olsaniz