ben mi sorunluyum

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
buraya hep konu açıyorum ama yalnızım evdede hayattada..ailemle olan sıkıntılardan dolayı baya gerginim..yinede dün sınıf yemeğine gittik..sevgilimle aynı sınıftayız o da geldi..yemeğe sınıftan bi arkadaşın kız arkadaşı gelmiş uzaktan selamımız var sevgilim elini sıkıp öptü..sınıftakileride öptü ama arkadaşız işte neyse asıl mesele şu ben yapsam kızardı tamam derdim o da susrdı..bende bugün ne öpüyosun dedim, ne bilim aşkım o uzandı dedi..bidaha yapma arkadaşımız bile değil dedim tamam dedi..tamam dedi ama ben susmadım neler diyorum sen uzanmasan öpemez sen öptün işte ben yapsam neler yaparsın..ben öpsem tanımadığım adamı sen ne yaparsın dedim..o da ne b.k yersen ye dedi..:19:
ben çok kırıldım ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim çok kırıldım ben bunu hak etmedim seni aldatmadım yalan sölemedim ne var bu yaptığımda dedim..o da ben seni aldattım mı dedi..her istediğini yapıyorum neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
bende o zaman ne yapacağız dedim..bekliyorum ara verelim falan dicek çünkü çok sinirlendi..sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..sevgilimde ben delimiyim durduk yere mi böle yapıyorum dedi..o mu hasta ben mi bilmiyorum..durduk yere ne hale geldik

buraya hep konu açıyorum ama yalnızım evdede hayattada..ailemle olan sıkıntılardan dolayı baya gerginim..yinede dün sınıf yemeğine gittik..sevgilimle aynı sınıftayız o da geldi..yemeğe sınıftan bi arkadaşın kız arkadaşı gelmiş uzaktan selamımız var sevgilim elini sıkıp öptü..sınıftakileride öptü ama arkadaşız işte neyse asıl mesele şu ben yapsam kızardı tamam derdim o da susrdı..bende bugün ne öpüyosun dedim, ne bilim aşkım o uzandı dedi..bidaha yapma arkadaşımız bile değil dedim tamam dedi..tamam dedi ama ben susmadım neler diyorum sen uzanmasan öpemez sen öptün işte ben yapsam neler yaparsın..ben öpsem tanımadığım adamı sen ne yaparsın dedim..o da ne b.k yersen ye dedi..:19:
ben çok kırıldım ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim çok kırıldım ben bunu hak etmedim seni aldatmadım yalan sölemedim ne var bu yaptığımda dedim..o da ben seni aldattım mı dedi..her istediğini yapıyorum neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
bende o zaman ne yapacağız dedim..bekliyorum ara verelim falan dicek çünkü çok sinirlendi..sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..sevgilimde ben delimiyim durduk yere mi böle yapıyorum dedi..o mu hasta ben mi bilmiyorum..durduk yere ne hale geldik

canım abartmışsın.aynı şeyi eşim bana yaptı çünkü ordan biliyorum.arkadaşı tokalaşmak için eğilince mecburen öpüşerek tokalaşmıştık.vay efendim bunu yapan sen misin, neler neler saydı bana ama benim içimde en ufak bi ard niyet yoktu yani olamaz da çünkü cok saçma yani tokalaştım diye böyle uzatması.cok kırılmıştım cok.ve cok bunalmıştım.bence haksızlık ediyosun abartma o kadar.uyarmışsın işte o da tamam demiş sana.neden bu kadar bunalttın cocuğu.

ne bu hiddet bu celal !

arkadasım gercekten cok gereksız yere mevzuyu uzatmıssın .

sevgılınle selamlasmaya gelmıs kız,sevgılının gerı cevırmesı

ayıp olurdu .selamlasmıs sadece ne var bunda

abartmayın ,boyle yaparak ılıskınızı yıpratırsınız .

canim sen cok gerginsin su zamanlarda.. dikat etmelisin.. sinirden herkeze satasabilirsin.
ben seni anliyorum..haklisinda ama bunu tartisma haline getirme hele sakin.. ara verelim, yada bitsin bi is diye kezinlikle durumu oraya getirmemelisin.. sucsuzken asil sen durumu oraya getirdigin icin suclu olursun.
kendine hakim ol..o tur hareketlerden hoslanmadigini soyleyip kendini daha sonra firenlemen gerkiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gereksiz yere uzatmışınız :50::50::50: Belki gerçekten kız kafasını uzattı öpüşmek için :31::31::31::31:

Düşünmeniz gereken hasta olup olmadığınızdan önce 'ne b.k yersen ye' sözünü nasıl sindirip konuşmaya devam edebildiğiniz olmalı...

Bence gereksiz yere uzatmışınız :50::50::50: Belki gerçekten kız kafasını uzattı öpüşmek için :31::31::31::31:

Düşünmeniz gereken hasta olup olmadığınızdan önce 'ne b.k yersen ye' sözünü nasıl sindirip konuşmaya devam edebildiğiniz olmalı...

tatlım cocuğu ne kadar bunaltmış ki cocuk da öyle demiş yani.cocuğun sucu yok.eşim bana aynısını yaptı diyorum ya bıktırdı illallah ettim ya resmen.cok pis kapışmıştık.sanki kötü bişe yaptım gibi davrandı yani.

bak ben öpsem tanımadığım adamı lafı çok sıkıntılı. sen ondan öldürürdüm senii demesini bekliyosun. belki de o, o kadar da önemli değil sonuçta olabilir diye düşünüyo. senin söylediğini duyunca da ne küçük şeylere takılıyo demiş olabilir. böyle bi duruma düşürme kendini asucan :34:

evet bunuda düşünüyorum ne yapacağım ben sonra bende ona dedim asıl sen ne b.k yersen ye git herkesi öp dedim :18:

hatalıyım biliyorum ama o da öyle konuşmamalıydı..sıkıntı üstüne sıkıntı çıktı şimdi ve şimdiden çok özledim onu

evde çok tınlanmıyorum ya nazımın yettiğine yaptım :18: :18: :18: dürüst olmak gerekirse

ikinizde hasta değilsiniz tabiki...
fazla uzamış bi konu..
seninde içinde bulunduğun ruh hali kırılman ailenle olan sorunların fln patlamış işte..
sevgilininde bunalmış olması çok normal...
ilgilenme bi süre bence...
sinirli insanların üstüne gitmek daha kötü sonuçlar verir...

tatlım cocuğu ne kadar bunaltmış ki cocuk da öyle demiş yani.cocuğun sucu yok.eşim bana aynısını yaptı diyorum ya bıktırdı illallah ettim ya resmen.cok pis kapışmıştık.sanki kötü bişe yaptım gibi davrandı yani.

Bende uzattığı konusunda sizle hem fikirim ama sevgilisin tepkisi saygı çerçevesini aşmış... Ben hep söylüyorum ilişkilerde saygı tükendi mi sevgi anlamsız, ama saygı varsa sevgiyi bir şekilde toparlarsın... Sizin gibi kapışsalarda anlardım ama bu cümle ağır olmuş bence...:34::34::34::34:

sakin ol sıkıntıya gerek yok sende biliyosunki sosyal hayatta oluyor bu tarz olaylar he ben onaylamıyorum o başka konu ama bu tarz luzumsuz
tokalaşmalar gayet sıradanlaşmış
bak adamı sıkma ayrılmak zorunda kalıp dertlerine birdert daha ekleyeceksin bu gidişle

bu arada konuyu bölüyorum ama takip edemedim annenin dayısı bişey söyledi mi annene?

amaaan erkeklerin genel bahanesi HER İSTEDİĞNİ YAPIYORUM SEN BANA BÖYLE YAPIYOSUN KIRILIYORUM KALBİM SIZLIYO muşmuşmuşştaa bilmem ne :ssz:
geç bunları dicen..
sen de az kıskan öptüyse öptü bidaha öperse tartışırsın ama 1 kerelikten bişey olmaz bilmeden öpmüştür düşünememiştir

Bende uzattığı konusunda sizle hem fikirim ama sevgilisin tepkisi saygı çerçevesini aşmış... Ben hep söylüyorum ilişkilerde saygı tükendi mi sevgi anlamsız, ama saygı varsa sevgiyi bir şekilde toparlarsın... Sizin gibi kapışsalarda anlardım ama bu cümle ağır olmuş bence...:34::34::34::34:

o da kızmışşş. ama ben çok mini bi elbise gimiştim böyle meyhane gibi bi yere gittik..orda içki içen adamlar vardı dikkat çekiciydin bende kıskandım deli oldum ama gecen mahvolmasın diye hhiçbişi demedim istediğin gibi oynadın eğlendin bunlara zaten lafım yok ama elbisene deli oldum üzmedim seni sen nedne beni üzüyosun köpek mi var karşında dedi :18:

1 hafta sonra sevgilim memleketine gidiyor :18: bu 1 haftamız böyle geçmeseydi çok pişmanım :5:

yaa birde akşamda kalkınca kime baktın sen kızlara baktın mı ne giymişler dedim bakmadım aşkım diye alttan aldı uzatmadım..patladı artık o da :5:

fazla naz aşık usandırır, nazlanmışsın ama ters tepmiş.

sen de farkındaymışsın gereksiz yere uzattığının.

bence kusura bakma de muhabbetinize devam edin.
saçma sapan şeyler yüzünden aranıza soğukluk girmesin.

bi daha yapma demişsn, o da tamam demiş işte.. öp de başına koy..

fazla naz aşık usandırır, nazlanmışsın ama ters tepmiş.

sen de farkındaymışsın gereksiz yere uzattığının.

bence kusura bakma de muhabbetinize devam edin.
saçma sapan şeyler yüzünden aranıza soğukluk girmesin.

bi daha yapma demişsn, o da tamam demiş işte.. öp de başına koy..

barışmak için ona ilk adımı atmak istiyorum ama o ne b.k yersen ye diyince affetmicem falan dedim
o da bu sefer o daha çok sinirlendi istediğimi yapcam görürsün sanada her istediğimi yaptırcam tepeme çıktın dedi
şimdi gurusuzluk olur dimi ilk adımı atmak ama çok kötüyüm böylede

Back
X