buraya hep konu açıyorum ama yalnızım evdede hayattada..ailemle olan sıkıntılardan dolayı baya gerginim..yinede dün sınıf yemeğine gittik..sevgilimle aynı sınıftayız o da geldi..yemeğe sınıftan bi arkadaşın kız arkadaşı gelmiş uzaktan selamımız var sevgilim elini sıkıp öptü..sınıftakileride öptü ama arkadaşız işte neyse asıl mesele şu ben yapsam kızardı tamam derdim o da susrdı..bende bugün ne öpüyosun dedim, ne bilim aşkım o uzandı dedi..bidaha yapma arkadaşımız bile değil dedim tamam dedi..tamam dedi ama ben susmadım neler diyorum sen uzanmasan öpemez sen öptün işte ben yapsam neler yaparsın..ben öpsem tanımadığım adamı sen ne yaparsın dedim..o da ne b.k yersen ye dedi..
ben çok kırıldım ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim çok kırıldım ben bunu hak etmedim seni aldatmadım yalan sölemedim ne var bu yaptığımda dedim..o da ben seni aldattım mı dedi..her istediğini yapıyorum neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
bende o zaman ne yapacağız dedim..bekliyorum ara verelim falan dicek çünkü çok sinirlendi..sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..sevgilimde ben delimiyim durduk yere mi böle yapıyorum dedi..o mu hasta ben mi bilmiyorum..durduk yere ne hale geldik

ben çok kırıldım ama neden bilmiyorum konuşmaya devam ettim çok kırıldım ben bunu hak etmedim seni aldatmadım yalan sölemedim ne var bu yaptığımda dedim..o da ben seni aldattım mı dedi..her istediğini yapıyorum neden böyle yapıyosun çok bunaltıyosun kalbim sızlıyo dedi..
bende o zaman ne yapacağız dedim..bekliyorum ara verelim falan dicek çünkü çok sinirlendi..sen beni bunaltıp bunaltıp bi gün öldürcen rahat etcen bu olcak dedi
çok uzattım sonra o ne b.k yersen ye dedi konuşmaya devam ettim..hastamıyım ben..artık böyle düşünüyorum..sevgilimde ben delimiyim durduk yere mi böle yapıyorum dedi..o mu hasta ben mi bilmiyorum..durduk yere ne hale geldik