Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bir anlık refleks cnm bu kadar uzatmanın anlamı yok. . .
ya bide..ben normalde akşam dışarı çıkamam gece yemekten çıkınca bizim fakültede çok meşhur herkesin gittiği bi bar var..oraya gidelim dedim hep çıkamıyom dedim..sevgilimde sevmez karanlık ve çok sesli yerleri tamam aşkım dedi..bi gittik ki inanılmaz iğrenç bi yer..tuvalet önünde sevişenler..küfürü bağıran kızlar..sürtüne sürtüne geçen erkekler...eşcinseller..ağlamaklı oldum aşkım böyle olduğunu tahmin edemedim dedim o da ben tahmin ettim çok merak ettin hayır diyemedim dedi..ordaki iğrenç manzaraları benim yüzümden görmemize bile laf etmedi çocuk..5 dk bile duramadım.insanlardan tiksindim
o zaman abartma tatlım değmez çünkü moral bozmaya bilerek yapıyor hem cinslerimiz pislikler
yok cnm abartmıyom o tokalaşma olayı değil zaten canımı sıkan..sölediği laflar
bide artık o kadar sinir oldu ki bana, sen ban karışamazsın ama ben sna nasıl karışcam görürsün falan dedi..der ama yapmaz genede
barışmak için ona ilk adımı atmak istiyorum ama o ne b.k yersen ye diyince affetmicem falan dedim
o da bu sefer o daha çok sinirlendi istediğimi yapcam görürsün sanada her istediğimi yaptırcam tepeme çıktın dedi
şimdi gurusuzluk olur dimi ilk adımı atmak ama çok kötüyüm böylede
bir laftan bu kadar alınma.
bazı kelimeler insanın ağzına pelesenk olmuş durumda.
benim de ağzımdan çok çıkar, salak, mal tarzı ifadeler. ağız alışkanlığı.
böyle bakmalısın olaya.
affedilip affedilmeyecek bir sorun yok ortada..
saçma sapan bir konu yüzünden birbirinizi kırmışsınız.
barışın gitsin. büyütülecek bir şey bile yok görünürde.
teşekkür ederim yorumunuz için...
birde bizim sınıf ortamımız çok küfürlü insan ister istemez etkileniyor bende geçen sevgilime şakalaşırken ağzına....... dedim o da bozuldu tabi ama kızmadı..en nefret ettiğim böyle konuşan kızlar olmasına rağmen arada benimde ağzımdan çıkıyor
Tartışmaları böyle uzatırsan ayrılık pek uzakta görünmüyor .
Söyleyeceğin ne varsa iğneleyerek bir kere söyle daha sonra o konuyla ilgili
bir şey söyleme ve eskisi gibi ol .
Çoğu ilişki tartışma konusu mantıklı bile olsa gereksiz yere tekrar edilip , fazlaca laf söylendiği için bitiyor ..
Erkek milletine bir kere ama tam söyleyeceksin sözünü .![]()
msj attım ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum![]()
msj attım ama iyimi yaptım kötümü bilmiyorum![]()
dayanamadım msj attım ikimizde hatalıyız yazdım...yoo sen hata yapmazsın ki ben hatalıyım dedi..bende ben çok uzattım farketmeden sende küfürlü konuştun uzatmaya gerek var mı yazdım..tamam gerek yok aşkım dedi..ama iyi mi yaptım bilmiyorum..ondan mı beklemem lazımdı acaba