Sevgili konu sahibesi kardesimiz, sana goz kulak olan bir annen olmayabilir ama kk ablalarini dinle derim
Kuzum benim, internetten tanistigin insanlarla iletisime gecmek cok tehlikeli, sapigi var, gazetelerde neler neler okuyoruz...sen de guvenmemelisin. Sevme sevilme ihtiyacini kesinlikle anliyorum ama flort etmek istersen de gercek dunyadaki insanlarla, okul arkadaslarinla, yasitlarinla yani tanidigin insanlarla cok ileriye gitmeden maximum el tutma duzeyinde flort etmek iyidir derim lisedeysen. Hele senin gibi hassas bir genc kiz daha sonra kotu niyetli insanlarin niyetlerini anlayinca uzulebilir...bosuna uzulmeni istemem. Ciddi iliski vs icin yasin daha coook genc, once hayati tani, hayatin tadini cikart derim. Yasini yasindayken yasa, bugunler bir daha gelmez

Chat isini toptan birak derim, arkadaslarinla takil, zaten okul aciliyor derslerine calis, imkanin varsa tenis vs bir spora yazil. Kizlarin dedigi gibi kitap oku, yuruyus yap, cok guzel genclik dizileri var onlari izle. Ben lisedeyken OC yi izlerdim eheheh Adam Brody e hastaydim
Umariz yardimci olmusuzdur.