• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi tuhafım

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .

Başın sağolsun , klasiktir ama "ölenle ölünmüyor" :( bak senin kardeşin olmasına rağmen girmişsin sen sosyal medyaya, onların kardeşi değil onlar da normal hayatlarına geri dönmüş. Kimseye saygısızlık yaptıkları Yok sadece hayat devam ediyor...

Başınız sağolsun. Sizin acımız onların acısından büyük. Onların hayatlarına devam etmesi çok normal. Fazla bişey beklemeyin kimseden. Takılmayın da..

Başınız sağ olsun çok özel değilse neden vefat etti.. genç yaşta insanların ölümle yüzleşmesi cNımı sıkıyor.

Ve malesef hayat devam ediyor. Takılmayın bence

Başın sağolsun , klasiktir ama "ölenle ölünmüyor" :KK43: bak senin kardeşin olmasına rağmen girmişsin sen sosyal medyaya, onların kardeşi değil onlar da normal hayatlarına geri dönmüş. Kimseye saygısızlık yaptıkları Yok sadece hayat devam ediyor...
Ben kardeşim in sayfası na giriyor dum ona bakmak için . şuan kapattım zaten faceyi . bilmiyorum canım acıdı

Başın sag olsun,
Kendine göre haklısın,bu sendeki acı ve kardeşini kaybetmeyi kabulenemeyişinden dolayı.

İnsanlar hayatına devam ediyor....

Başınız sağ olsun çok özel değilse neden vefat etti.. genç yaşta insanların ölümle yüzleşmesi cNımı sıkıyor.

Ve malesef hayat devam ediyor. Takılmayın bence
Trafik kazası en çok kuzenim canımı sıktı . her zaman yanında ben vardım

Ben annemi kaybettim, o gün herkes bizim eve geldi, herkes ağlıyor. Ama nasıl ağlamak... Hatta içimden annemi ne çok seven varmış deyip iyice duygu seline kapılmıştım. Cenaze oldu, mevlut oldu, herkes dagildi. Ve bitti.

Insanlar hayatlarına devam ederler, senin kadar büyük değil acıları. O anda bize kötü bir şey gibi geliyor ama öyle değil aslinda. Annemin vefatından sonra 1 ay telefon kullanmadim Ben, annem vefat etmiş milletle muhabbet mi edeyim diye, e şimdi yuvama geldim, evliyim ve hayatıma devan ediyorum. Bu işler böyle maalesef.

Başınız sağ olsun.

İlk zamanlar böyle hissedeceksin ama zamanla duygular değişecek. Maalesef üzülmek hayatı durdurmak kardeşinizi geri getirmeyecek o yüzden kuzenleri suçlamayın. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne kadar akraba da olsan onların canı senin kadar yanamaz. İnan bana senin de bir gün içinde yanan ateş sönecek. Bir bakacaksin koca bir gün boyunca onu hatirlamamissin hiç...

Başınız sağolsun.
Hayat devam ediyor size de edecek.
Güleceksiniz yakında ve siz de paylaşımlara, beğenilerden haz almaya başlayacaksınız.
İlk zamanlar o sever diye boğazınıza takılan yemek bir gün kayıp gidecek boğazınızdan..
Aklınıza onun sevdiği bile gelmeyecek bu kez..
Kim bilir ne telaşınız olacak hayata dair..

Düzen böyle..

Başınız sağolsun. Kardeş başkadır. Aranıza mesafe koyun derim ben.Sonuçta kırkı çıkmak diye bir gelenek var değil mi?

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .
Başınız sağ olsun çok üzüldüm ya. Allah sabır versin.

bu dünya böyle yas tutmakta unutuldu . suan cok acılısın öesafe koy arana senin kadar yogun yasayamazlar.

Başınız sağolsun. Kardeş başkadır. Aranıza mesafe koyun derim ben.Sonuçta kırkı çıkmak diye bir gelenek var değil mi?
Evet var ama bu yüzyılda herşey sosyal medya olmuş babam bile bişey ler paylaştı .bir hafta sonra falan . bilmiyorum annem bugün bana sen dayanıklı değil sin acıya dedi

Back
X