• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi tuhafım

Eşimin hala oğlu babasının cenazesinden 3 hafta sonra alkollü piknikteydi ve boy boy resim paylaşmıştı..

Çok yadırgamıştık biz ama herkes farklı işte..

Sizin acınız daha yoğun ve yaşama şekliniz farklı diğerlerinin daha farklı.. çok beklentiye girmeyin insanlardan yana sonu hep hayal kırıklığı oluyo çünkü..

Allah rahmet eylesin kardeşinize sizin de başınız sağ olsun;maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor,şu an üzüntülü olduğunuz için her zamankinden daha hassa ve kırgın olmanız çok normal...Ama bence gönül koymak yerine arayın "gel yanıma seninle konuşmaaya ihtiyacım var"deyin ,içinize atmak yerine hep söyleyin kırgınlığınızı kızgınlığınızı

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .
bak face resim atiyor diyorsun ama sen de facete geziyorsun bence bur sure sadece acini yasa ve sosyal medyadan uzak dur

Eşimin hala oğlu babasının cenazesinden 3 hafta sonra alkollü piknikteydi ve boy boy resim paylaşmıştı..

Çok yadırgamıştık biz ama herkes farklı işte..

Sizin acınız daha yoğun ve yaşama şekliniz farklı diğerlerinin daha farklı.. çok beklentiye girmeyin insanlardan yana sonu hep hayal kırıklığı oluyo çünkü..
Doğru

bak face resim atiyor diyorsun ama sen de facete geziyorsun bence bur sure sadece acini yasa ve sosyal medyadan uzak dur
Ben faceye kardeşime bakmak için girdim . onlar geziyor resimleri atıyor buna kızdım .

Ben faceye kardeşime bakmak için girdim . onlar geziyor resimleri atıyor buna kızdım .

Allah rahmet eylesin kardeşinize sizin de başınız sağ olsun;maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor,şu an üzüntülü olduğunuz için her zamankinden daha hassa ve kırgın olmanız çok normal...Ama bence gönül koymak yerine arayın "gel yanıma seninle konuşmaaya ihtiyacım var"deyin ,içinize atmak yerine hep söyleyin kırgınlığınızı kızgınlığınızı
Sağol un telefon um kapalı bir aydır . kimseyle konuşmak istemiyorum bı süre daha buraya yazıyorum derdimi

Sağol un telefon um kapalı bir aydır . kimseyle konuşmak istemiyorum bı süre daha buraya yazıyorum derdimi
sizi aramışlardır mutlaka ama telefon kapalı olunca yalnız kalmak istediğinizi tahmin etmişlerdir;acı bir gerçek ki hayat devam ediyor onlar da sizi sıkmamak için sizden uzaklaşıp kendi hayatlarına dönmüşlerdir.

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kardeşim vefat etti . psikolojim çok kötü insanları suçlamaya başladım bı süredir.cenazeden 4 5 gün sonra amcalarim kuzenlerim Facebook a resim atmaya başladılar hele bir kuzenim samimiydik ihtiyaç oldugunda hep yanında ydim.kardeşime saygı sıcak yoktu ama banadami yok . onlarla konuşmak istemiyorum .sizce haklimiyim .

Haklisin.ayni olay benimde bi arkadasim basina geldi.arkadasimin kiz kardesi kendini asti vefat etti ben kiz kardesini 1 kere gormeme ragmen asla resim paylasmadim arkadasim uzgunken ben mutlu fotolar emoji nasil atarim kafasindaydim ama o arkadasimin kankasi.kankasi buarada akrabam olur hergun fotolar atardi arkadasinin mutsuzlugu uzerine nasil boyle mutlu mutlu fotolar atardi aklim almiyodu ki bunlar daha icli disliydi.az once akrabam olacak sahis bana mesaj atti .kankasinin ses kaydini yolladi bana duysan kizin sesi cikmiyo uzgun cunku kardesi asti kendini sonucta .ve benim akrabam kankasina mesaj atmis yarin dugune gidicem hangi kiyafeti giyim die kizda direk hayirli olsin die bi sesli yanit gondermis.akrabamda onu bana sikayet etti resmen ben ona daha sormadan hangi kiyafeti giyim die o bana sesli yanit gonderdi hayirli olsun.off beynimden vuruldum sanki 1 ay once kardesini kaybeden birine nasil mesaj atarsin dugunde hangi kiyafeti giyim die cok kizdim ona " ustune gitme kizin acisi var " dedim.ne patavatsiz akraba buyaa bide kanka kardesiz derdi boyle kanka kardesmi olur

Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

Malesef hayat devam ediyor. Ve ateş sadece düştüğü yeri yakıyor. Insanlar devam ediyor bir süre sonra sizde devam edeceksiniz. Şuan zor çok zor allah sabır versin size. Boşverin insanları ve kırılmayın bence. Malesef hayatın şartları bunu gerektiriyor insanlar devam ediyor kaldığı yerden.

Back
X