- 30 Ocak 2011
- 1.529
- 448
- 323
Hep kendimi kötü hissederim böyle durumlarda . Arkadaslarla geziye çıktık. Güzel bir yerde her çeşidin olduğu yerde yemek yiyelim dedik. 3 mekan önerdim beğenmedilergayet sık düzgün yerlerdi Habire fark etmez dediler ama görmediler. Sonunda Pacoz bir yere girdik sandalyeler küf içinde . Neyse menüde bir şeyler vardı . Köfte ızgara makarna mantı kumpir salata menüde var ama hiç biri yoktu. Sadece iğrenç bir tavuk döner .Tabaklar pis renksiz . Ben o tarz tavuk yemem. Sipariş ettiğim bir şey yoktu. Soda istedim o bile yoktu. En Son kaşarlı tost yedim aksam yemeğinde. Neyse o kadar gerilim ki ....Sanki huysuz olan ben oldum .O kadar güzel mekan içinde .Inan herkes paralı maaşlı insan.Arkadaslarum maaş parasız iken daha düzgün yerlere oturuyorduk. Birde sonuç olarak ben mi huysuz uyumsuz mu oldum ??Habire ikisi fark etmez modunda . Sonra otelde gene yatacak yer konusunda fark etmez diyip çekyat yatan ben oldum. En Son başka şehire gidecektik. Bir otobüs forması var oradan almayalim çok kaza yapıyor bur sürü firma var dedim .Yok biri ben onla gidiyorum bir şey olmaz.Ya ddim bir sürü alternatif var.Dinleseler ne olur .Ben başka yazahene gittim aynı saatte araç vardı. Gelmediler illaki o firma alacaklar .Dedim.Birde o firma kaza yapıyor .Ama donlemediler. Bir de surat yaptılar. Ben mi uyumsuz huysuz oldum acaba ???