Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam baştan sonaa anlatayım çocukla arkadaştık biz ve öncedende çıkmıştık. sonra bu çocuğa karşı arkadaşken yine ilgi duymaya başladım bizim arkadaş ortamımız falan hep bize ooooooooo falan dediler neyse. sonra gidip herkese yaymış bende ondan sonra onunla konuşmazlık ettim onunla. oda benimle konuşmadı o gelmeeyince bende gitmedim. sonra hep bakıştık bakıştık bakıştık ama hiççç konuşmadık.. halada böyleyiz umut mu veriyor yoksa ben mi yanlış anladım?
amaannnn ne yapayım ismi geçince heyecanlanıtorumtamam bir de 'falan' parantezine alsak sorun kalmayacak
Sıfır konuşmak nedir pardon ?
tamam baştan sonaa anlatayım çocukla arkadaştık biz ve öncedende çıkmıştık. sonra bu çocuğa karşı arkadaşken yine ilgi duymaya başladım bizim arkadaş ortamımız falan hep bize ooooooooo falan dediler neyse. sonra gidip herkese yaymış bende ondan sonra onunla konuşmazlık ettim onunla. oda benimle konuşmadı o gelmeeyince bende gitmedim. sonra hep bakıştık bakıştık bakıştık ama hiççç konuşmadık.. halada böyleyiz umut mu veriyor yoksa ben mi yanlış anladım?
onu sevdiğimi birde gitmiş peşimden ayrılmıyor hep benim peşimde demiişşşşşÇocuk neyi yaymış?
onu sevdiğimi birde gitmiş peşimden ayrılmıyor hep benim peşimde demiişşşşş![]()
Valla ortada bir şey olmadığı kesin bırakın kim ne yapıyorsa yapsıntamam baştan sonaa anlatayım çocukla arkadaştık biz ve öncedende çıkmıştık. sonra bu çocuğa karşı arkadaşken yine ilgi duymaya başladım bizim arkadaş ortamımız falan hep bize ooooooooo falan dediler neyse. sonra gidip herkese yaymış bende ondan sonra onunla konuşmazlık ettim onunla. oda benimle konuşmadı o gelmeeyince bende gitmedim. sonra hep bakıştık bakıştık bakıştık ama hiççç konuşmadık.. halada böyleyiz umut mu veriyor yoksa ben mi yanlış anladım?