• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM...

mystery 123456

prenses annesi ♥♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
32
11
3
33
Hanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.

Konuya gireyim apartmanda çok sevdiğim samimi olduğum bi abla var 38 yaşında oda eşiyle kv desi kp hepsiyle aram çok iyi evlerine giderim onlarda bana gelirler.. benim sevgilim olduğunu sadece bu abla biliyo diğerlerine söylemek istemedim. Ablanın 10 yaşında bi oğlu var çocuk biraz laf dinleme yi seviyo, babasıyla biyere gidiyolar ve babası gidip gelene kadar mystery ablan annenle ne konuştu diye soruyo çocukta anlatıyo ablanın kocası geldi falan benim erkek arkadaşımda kp in patronu oluyo o sebeple tanıyolar. Adam eve geliyo surat 5 karış mystery nin konuştuğu mu var diye soruyo karısı tersliyo sanane diye adam o gece hep surat yapıyo bu arada tartışmışlar gidip yatıyo sonra bunları bana o abla anlattı ertesi gün ne yapmaya çalıştı anlayamadım dedi. Bide apartmanda sadece mystery le görüş sessiz sakin kız diyomuş bende niyetini anlamadım.. uzaklaşmalımıyım sizce bu aileden...... uzun oldu kusura bakmayın

Sevgiliniz, komşunuzun kayınpederiyle çalışıyor. Komşunuzun eşi, oğlundan sizin sevgiliniz olduğunu öğrenip konuyu deşmeye çalışıyor, komşunuz kocasını tersleyip size haber veriyor.

Neyi yanlış anladığınızı anlamadım?

toplumumuzda dul kişilere farklı gözle bakıyorlar biliyorsunuz ki adamda sizi o sekil gördügü icin karısına bi öyle bi böyle davranıyor hosnut değil açıkcası bence mesafe koyun araya

Uzaklaşmanı gerektiricek olumsuzlukta bişey göremedim ben canım ama yinede özel hayatını fazla açıpta kimseye müdahil olma hakkını verme derim :( çocuğun ve senin için hayırlı bi gelecek dilerim ..

Arkadaşlar ben adamın niyetini soruyorum neden biriyle beraber olduğumu öğrenince öyle bi tepki verdi normal mi yani surat asması tartışma çıkarması

Uzak durmak değil de bu ablanın özel hayatını bilmesine gerek yokmuş. Hele evin içinde laf dinleyen bir ufaklık varken.

Madem gizli tutuyordun, ona göre davranmalısın.

Eşi belli ki tuhaf bir Adam . Yerinde olsam risk almam..

Kıskançlık var ortada. Yoksa ne diye elin kızının kimle gorustugu umrunda olsun ki adamın. Hayır senin aşk hayatından ona ne? Trip falan da yapıyormuş kesin bir şey var. Bu arada komşu kadın da normal değil, kocasının yürüdüğü kadınla gorusmeye devam ettiği gibi bir de bu durumu açık açık dile getiriyor. Normal değil.

Arkadaşlar ben adamın niyetini soruyorum neden biriyle beraber olduğumu öğrenince öyle bi tepki verdi normal mi yani surat asması tartışma çıkarması
İki ihtimal var ya çok yobaz; boşanmış çocuklu bir hanımın erkeklerle gezip tozması olarak yorumlamış olayını ya da senden beklentisi var.

İki türlü de iğrenç bir karakter

Hanımlar merhaba, yani üyeyim kendi mi anlatıyım. 23 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var eşimden 4 sene önce ayrıldım ve 3 senelik bir ilişkim var.

Konuya gireyim apartmanda çok sevdiğim samimi olduğum bi abla var 38 yaşında oda eşiyle kv desi kp hepsiyle aram çok iyi evlerine giderim onlarda bana gelirler.. benim sevgilim olduğunu sadece bu abla biliyo diğerlerine söylemek istemedim. Ablanın 10 yaşında bi oğlu var çocuk biraz laf dinleme yi seviyo, babasıyla biyere gidiyolar ve babası gidip gelene kadar mystery ablan annenle ne konuştu diye soruyo çocukta anlatıyo ablanın kocası geldi falan benim erkek arkadaşımda kp in patronu oluyo o sebeple tanıyolar. Adam eve geliyo surat 5 karış mystery nin konuştuğu mu var diye soruyo karısı tersliyo sanane diye adam o gece hep surat yapıyo bu arada tartışmışlar gidip yatıyo sonra bunları bana o abla anlattı ertesi gün ne yapmaya çalıştı anlayamadım dedi. Bide apartmanda sadece mystery le görüş sessiz sakin kız diyomuş bende niyetini anlamadım.. uzaklaşmalımıyım sizce bu aileden...... uzun oldu kusura bakmayın

Valla is karisik, siz ne anladiginizi bir deyinde bizde ona gore yorum yapalim, anlattiklariniza ne dememis lazim, adamlarin patronuyla iliskiniz varmis, ya sizi kizlarin gibi gorup korumaci davrandilar yada arada kalmak istemediklerinden durumdan hoslanmadilar, yada patronun sizin bilmediginiz baska olaylari var yine sizi korumaya calismis olabilirler. Komsunun neden bu sekilde bu iliskiyi istemediginin bin turlu sebebi olabilir. Sizi kiskanmasindan tutundan sizei koruma icgudusune kadar. Biz adamlarin niyetini nerden bilelim , ayrica yan komsu kadinin kp rine varana kadar arkadaslik etmenizde pek tuhaf geldi bana. Yanliz mi yasiyorsunuz cocugunuzla yoksa aileniz falan mi var, kp yasindaki bir amcanin sizle ne gibi bir ortak muhabbeti olabilir diye dusundum bir an, gelinide degilsiniz akrabasi degilsiniz. Yanlis anlamayin durumu anlamaya calisiyorum bende.

ya boşanmış olduğunuz için sevgiliniz olması adama ters gelmiş yada adamın sizde gözü var ..
bu 2 ihtimal dışında kavga çıkarmış olmasının bir nedeni olamaz ki ikiside normal değil..

Back
X