• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğun tavırlarına anlam yüklenir mi bu durumda?

Evet, çocuk önce sana karşı komplo kurdu sonra paraşütunü açıp helikopterden atladı😁😁😁

Şaka mı bu, 8 yaşinda çocuktan bahsediyoruz, adinı daha dogru yazamıyordur arkandan plan mı yaptı diyorsun?? Çocugunla oynamak istemiyor, hepsi bu. Yanlış anlama konu sahibesi ama OKB veya kronik depresyon türü bir hastalığa sahip misin, genelde onlar kafada çok kuruyorlar.
Çocuktan bahsetmiyorum ben sadece, birden böyle bi değişim ve soğukluk oldu. Çocuğun bu tavırlarının sebebi evde konuşulanlar mı acaba diyorum. Oynamak istemeyebilir, ona bi lafım yok. Bir araya geldiklerinde ben de asla hadi oynayın diye zorlamam asla, gözlemlerim önce bi

Çocuktan bahsetmiyorum ben sadece, birden böyle bi değişim ve soğukluk oldu. Çocuğun bu tavırlarının sebebi evde konuşulanlar mı acaba diyorum. Oynamak istemeyebilir, ona bi lafım yok. Bir araya geldiklerinde ben de asla hadi oynayın diye zorlamam asla, gözlemlerim önce bi

Hanim abla kadin aramış gelin demis iste, daha neyin soğukluğu? Kafada kuran sensin, fesatlanan da kocan, arkamızdan kosnumuslardir diye bir laf atmış oraya sen de inanmişsin. Bilmiyorum farkında misin ama bu insanların arkasından mutemadiyen konuşan sensin:KK51: Cocuga teyzelik yaptım vb demissin iyi hoş da cocuk bu, Boyle seylerden anlamaz buyuyunce takdir eder, teşekkür eder o kadar. Cocuk vefa borcundan ne anlar, cocuk dediğin keyfinin dikine gider. Annesi de aramış zaten. ne istiyorsun anlamadım ki, iyilik yaptın diye 24 saat kapına kole mi olsunlar??:ruh:

Evet, çocuk önce sana karşı komplo kurdu sonra paraşütunü açıp helikopterden atladı😁😁😁

Şaka mı bu, 8 yaşinda çocuktan bahsediyoruz, adinı daha dogru yazamıyordur arkandan plan mı yaptı diyorsun?? Çocugunla oynamak istemiyor, hepsi bu. Yanlış anlama konu sahibesi ama OKB veya kronik depresyon türü bir hastalığa sahip misin, genelde onlar kafada çok kuruyorlar.
Valla sinir oldum kadına. Durduk yere insanların haline acımış, onları bir yerlere davet ederek, onlarla vakit geçirerek lütfetmiş. Karşı tarafın bu davetleri karşılıklı keyifli zaman olarak değil de iyilik olarak algılamasını istemiş ve minnet beklemiş.
Hayır hiç olur mu öyle şey, o annesi babası boşanan, zor zaman geçiren bir çocuk değil, oğlunun oyuncağı. Kendi zamanında çocuğa acıdı ve bir yerlere davet etti diye 8 yaşındaki çocuktan hürmet bekliyor. Valla çekilmez böyleleri. Onlarla da böyle üstten üstten konuşuyorsa ondan kaçmışlardır

Yakın arkadaşımın oğlu 8 yaşında. Bir başka arkadaşımızın da kızı 6. Ben arada gözlemci danışman 😂 İkisi de elimde büyüdüler sayılır. Oğlan artık kızla oynamak istemiyor, annesi sürekli oyna diye baskı yapıyor. Ona da kızdım çocuğu zorlama diye, diğerine de kızdım kızını maruz bırakma diye. Çünkü gerçekten kabalaşabiliyorlar çocuklar böyle durumlarda. Bir sene önce anlaşan çocukların şimdi anlaşamıyor olması çok normal. Ama ebeveynler genelde anormal konuda da görüldüğü gibi.
Benim konumla bir değil anlattığınız, ben baskı yapmıyorum oynasınlar diye. Zaten zorladığımı farketse benimki de üzülür.
Geçen seneler de vardı ama bu kış özellikle yoğun şekilde görüşmek istediler bizimle, hatta arkadaşım rica etti. Babası alkolik ilgilenmiyor, çocuk bişeyler yapmak istiyor, beraber bişeyler yapalım çocuk üzülmesin diye. Eşimle hep çabaladık, haftasonlarını beraber geçirdik, bir yerlere götürdük onları da. Çocuğun psikolojisi etkilenmesin diye akşamları bize gelirlerdi falan. E şimdi bişeyler normale dönünce benim oğlumun da dışlanması normal mi? Oynamak istemeyebilir de daha hassas davranabilirdi arkadaşım da. Ayrıca ben burada konuyu açıklamak için yaptıklarımızın sadece bir kısmını size anlatıyorum, yoksa biz size bunları yaptık diye onlara asla hissettirdiğimizi düşünmüyorum.

Hanim abla kadin aramış gelin demis iste, daha neyin soğukluğu? Kafada kuran sensin, fesatlanan da kocan, arkamızdan kosnumuslardir diye bir laf atmış oraya sen de inanmişsin. Bilmiyorum farkında misin ama bu insanların arkasından mutemadiyen konuşan sensin:KK51: Cocuga teyzelik yaptım vb demissin iyi hoş da cocuk bu, Boyle seylerden anlamaz buyuyunce takdir eder, teşekkür eder o kadar. Cocuk vefa borcundan ne anlar, cocuk dediğin keyfinin dikine gider. Annesi de aramış zaten. ne istiyorsun anlamadım ki, iyilik yaptın diye 24 saat kapına kole mi olsunlar??:ruh:
Her hafta 4-5 gününü bizde geçiren kadın 2 ayda bir kere çağırınca normal mi karşılamalıyım? Bence çocuğun yaşı da çok küçük değil, oynamak istememesini anlarım da annesi beni çağırınca arkadan ağlaması da anormal.

Valla sinir oldum kadına. Durduk yere insanların haline acımış, onları bir yerlere davet ederek, onlarla vakit geçirerek lütfetmiş. Karşı tarafın bu davetleri karşılıklı keyifli zaman olarak değil de iyilik olarak algılamasını istemiş ve minnet beklemiş.
Hayır hiç olur mu öyle şey, o annesi babası boşanan, zor zaman geçiren bir çocuk değil, oğlunun oyuncağı. Kendi zamanında çocuğa acıdı ve bir yerlere davet etti diye 8 yaşındaki çocuktan hürmet bekliyor. Valla çekilmez böyleleri. Onlarla da böyle üstten üstten konuşuyorsa ondan kaçmışlardır
Ben de sana sinir oldum, ben çağırmadım genelde kendileri görüşmeyi teklif etti. Ayrıca oğlunun oyuncağı olarak kullanılan biziz

Minnet beklemek denmez buna ayrıca, vefalı olunabilir gayet de.

çocuk size gelmemek için ağlıyor ya, daha ne olabilir ki ? çocuğunuz nasıl dışlanmış oldu yaptığınız iyiliklerle siz bir oyun arkadaşı mı satın almış olmuştunuz. babası alkolikti aldık gezdirdik yaptık ettk vefa bu yeni dünya düzeninde iyilik bile kabul etmeyeceksin. insanlar 8 yaşında çocuğun bile hakkına girebiliyor. ağlıyor çocuk sizi ve çocuğunuzu istemiyor. sebep neyse artık benim aklıma manyak manyak şeyler geldi yazamıyorum banlanırım.

Her hafta 4-5 gününü bizde geçiren kadın 2 ayda bir kere çağırınca normal mi karşılamalıyım? Bence çocuğun yaşı da çok küçük değil, oynamak istememesini anlarım da annesi beni çağırınca arkadan ağlaması da anormal.
Ne demişler fazla samimiyet tez ayrılık getirir öyle de olmuş. Çocuk sıkılmış işte sizinkinden o istemiyorsa sizde çocuklar okuldayken görüşmek isteseydiniz arkadaşınızla madem zorla oynasınlar diye derdiniz yok. Ha gerçi oda doğru değil
. şimdi de benim oğlumun arada görüşmeye ihtiyacı var arkadaşı olarak gördüğü için

Bir yerde okumustum, "bir evde hakkinizda ne konusuldugunu anlamak isterseniz evin cocugunun davranislarini gozlemleyin" yaziyordu.

Tamam bu cocuk 3-4 yasinda olsa ustunuze alinmayin derim ama 8 yasindaki cocuk gayet herseyi anlar, tavirda alabilir.

Arkadasinizin tavirlari nasil su anda?
Normalde dediğim gibi haftada 4-5 kere görüşürken çocuklu plan yapmıyoruz artık. Kendisini biraz toparladı mental olarak, ama eskisi gibi görüşmüyoruz. Biraz mesafeli davranıyorum ben de zaten. Ben hala arkamızdan bir şeyler konuşulduğunu düşünüyorum. Çocuk garip davranıyor çünkü bize karşı yani oynamak istemez anlarım da bize gelmesin diye ağlaması tuhaf😅buradakiler üstten davranmışsınız diyor ama bizden yana kesinlikle öyle bi durum yok.

Normalde dediğim gibi haftada 4-5 kere görüşürken çocuklu plan yapmıyoruz artık. Kendisini biraz toparladı mental olarak, ama eskisi gibi görüşmüyoruz. Biraz mesafeli davranıyorum ben de zaten. Ben hala arkamızdan bir şeyler konuşulduğunu düşünüyorum. Çocuk garip davranıyor çünkü bize karşı yani oynamak istemez anlarım da bize gelmesin diye ağlaması tuhaf😅buradakiler üstten davranmışsınız diyor ama bizden yana kesinlikle öyle bi durum yok.
Arkadasinizi en iyi siz bilirsiniz tabi ama bazen insanlar zor anlarinda yaninda olan insanlara karsi mahcup hissedip uzaklasabiliyorlar ki kotu evlilik sebebiyle destek goren kadinlar, kocalarini tercih etmis durumuna dusunce bi utanc/mahcubiyet duyup arkadaslarindan kacabiliyor.

Gecici bir surec olabilir.

Ama bende cocugun hareketlerinin evdeki dedikodunun yansimasi olabileceğini dusunuyorum, sonucta cocuklar sosyal iliskilerini duzenlemeyi ailelerinden ogreniyorlar.

çocuk size gelmemek için ağlıyor ya, daha ne olabilir ki ? çocuğunuz nasıl dışlanmış oldu yaptığınız iyiliklerle siz bir oyun arkadaşı mı satın almış olmuştunuz. babası alkolikti aldık gezdirdik yaptık ettk vefa bu yeni dünya düzeninde iyilik bile kabul etmeyeceksin. insanlar 8 yaşında çocuğun bile hakkına girebiliyor. ağlıyor çocuk sizi ve çocuğunuzu istemiyor. sebep neyse artık benim aklıma manyak manyak şeyler geldi yazamıyorum banlanırım.
Ne biçim konuşmalar bunlar? Onlar bebeklikten beri beraber. Kimsenin kimseyi satın aldığı yok son 2 senede çok iyi arkadaş olmuşlardı. Yeni dünya düzeninde iyilik bile yapmayacaksın bence. İyiliğin karşılığı yapmasaydın oluyor sonra. Sizin gibiler için normal herhalde

Ne demişler fazla samimiyet tez ayrılık getirir öyle de olmuş. Çocuk sıkılmış işte sizinkinden o istemiyorsa sizde çocuklar okuldayken görüşmek isteseydiniz arkadaşınızla madem zorla oynasınlar diye derdiniz yok. Ha gerçi oda doğru değil
Ay anlatamadım mı zorla oynasınlar demiyorum ama o kadar çok güzel vakit geçirdik, çok iyiydik. Çocukla aramız çok iyiydi. Bazen okuldan ben alırdım hatta, ben de iyi anlaşırdım yani. Oynamak istemeyebilir de annesi sadece BENİ kahveye davet ettiğinde çocuk ağladı diyorum. 5 yaşında değil ya bu çocuk, o kadar iyiyken durduk yere bu tepkiselliği normal gelmiyor

Arkadasinizi en iyi siz bilirsiniz tabi ama bazen insanlar zor anlarinda yaninda olan insanlara karsi mahcup hissedip uzaklasabiliyorlar ki kotu evlilik sebebiyle destek goren kadinlar, kocalarini tercih etmis durumuna dusunce bi utanc/mahcubiyet duyup arkadaslarindan kacabiliyor.

Gecici bir surec olabilir.

Ama bende cocugun hareketlerinin evdeki dedikodunun yansimasi olabileceğini dusunuyorum, sonucta cocuklar sosyal iliskilerini duzenlemeyi ailelerinden ogreniyorlar.
Yaşı çok küçük olmadığı için ben de öyle düşünüyorum. Bir de her şeyi çocuğun yanında konuşurlar yani , muhtemelen öyle bişey oldu. Tekrar benzer bir durum olursa güzel bi şekilde sorarım. Teşekkür ederim tekrar yorumunuz için🙏🏻

Neymiş aklına gelen ayrıca? Neyle itham ediyorsun sen beni? Söyle de sadece banlanmakla kalma, mahkemede de karşılaşalım

Aman oyuncağını paylaşmak istememiştir o yüzden gelmesinler demiştir ne olacak 8 yasindaki çocuktan ayrıca herkes herkesin arkasından konuşuyor eşiniz de size demiş iste

Hmm
Tipik bir “ biz onlara çok emek verdik şimdi nasıl olur da bizi sallamazlar” konusu
8 yaş çocuğunu ciddiye alıp alınmanız çok garip. Çocuğunuzdan sıkılmış olabilir,oyun arasında kendince sorun yaşamış olabilir. Görüşmek istemeyebilir.

İyiliğin karşılığı beklenmez.
Arkadaşınız zor bir dönem geçirmiş ve o dönemde sizinle daha sık vakit geçirmiş. Ama hayat normale dönünce herkes kendi rutinine geri dönebilir. Ayrıca sizinle arayı da kesmemiş.
Bunu "bizi kullandılar" diye yorumlamak tuhaf geliyor bana.
Ayrıca dedikodunuzu yaptıklarından şüpheleniyorsunuz (yapıyorlardır yapmıyorlardır bilmem) ama siz de hem burada hem eşinizle dedikodusunu yapmaktasınız.
Ve düşüncelerinizi arkadaşınıza sizin deyiminizle "şaka yollu" ya da "güzel" bir şekilde ifade etmek yerine burada bizimle paylaştığınız içtenlikte aktarmanız daha dürüst bir tavır olur.

Arkadaşınız size bi mesafe atmıyorsa cocuktur diyip geçeceksiniz . bazen kendı cocugunuz bile büyüdükten sonra akrabalara sizinle gelmek istemiyor

Mesela küçükken heryere oğlumu yanımda götürürdüm sonra büyüdükçe istemedi pedogaga danıştığımda çocukların isteklerini önemseyin onlar hissederler seçici davrandıkları noktalarda kesinlikle ısrarcı olmayın bu davranış onu hem sizden hemde karşıdan daha da soğutur demişti neyse sonra birgun aldım karşıma konuştum ve küçük çocukların onu yorduğunu abilik yapmak istemediğini kendınden buyuklerın onun ne istediğine dair daha çok özen gösterdiğini anlatmıştı bana kendı cümleleriyle 🙂 çok mantıklı gelmişti o an bana! doğru söylüyordu kucuklerı oğlum oynatırken , büyükler oğlumun istediği oyunları oynuyordu .
O kadar hadsizce yorumlar geldi ki onlara laf yetiştirirken atlamışım sizinkini. Evet dediğiniz gibi, istemeyebiliyorlar. Benim oğlum da bu sene bile bazı arkadaşlarıyla yakınken sonra uzaklaştı. Değişiyor arkadaş grupları sınıflarında daha bu yaşta bile. Normal tabi ki. Oğlunuz çok da güzel durumu anlatmış🥹 teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X