Ben mi yanlış anlıyorum eşim mi beni kandiriyo

Ben de dışa dönük biriyimdir. İnsanlarla sohbet etmeyi severim (sürekli gördüğüm,artık tanıdık gelen insanlarla).O yüzden misal pazarda ablalar, abilerle hal hatır sorarız, paramı ödeyene dek ufak da olsa sohbetimizi eder,iyi günler diler ve yolumuza gideriz.Benim kendime güvenimm tam Allah'a şükür.Ama böyle kötü niyetli insanların var olduğunu bilmek de can sıkıcı açıkçası.

Eşinizin konuşmalarında bi sorun göremedim.Sadece "sohbeti hoş" kısmı hoş olmamış.Ama onu söylerkenki niyet de önemli tabi.

Mesajıma açıklık getireyim. Karı koca konuşurken şunu alın bunu almayın demesi bence abes, kendi sattığı malı kötülemiş olur . Gider çalışana ürünü sorarsın, o da avantajını dezavantajını söyler. Diğer türlüsünü hiçbir iş veren kabul etmez. Hele ki kurumsal firmalarda.
Kötülemek için dememiş olabilir, marketlerde haftalık indirimler oluyor, bazı çay, deterjan vb ürünlerde indirim oluyor, belki çalışan indirime girmiş ürünü tavsiye etmiştir, ki bizim marketteki kızların abla onu alma bunu al dediği oluyor, o yüzden şahsen şikayet edip ekmek parasıyla oynamak olmaz bence:(

Back