Ayni seyleri yasiyoruz ancak bu kadar olur.(gece uyuyorlar cok sukur o konuda sikinti yok)mesela isten geliyorum daha adimimi atar atmaz anneniz geldi deyip balkona geciyor sigara icmeye.halbuki zaten ilgilenecegim.sadece iceri gecip bir elletimi yikayip ustumu degistirmek istiyorum.isten gelince dinlenmis muamelesi yapiyor bana.eve gelirim her taraf her tarafta.hicccc durmam ayaklarim sizlar yatana kadar.demezki dur su tabagida ben koyayim makineye.evi topla yemek yap cocuklarla ilgilen.annem tableti alir eline odaya gecer,esim kumandasini alir tv karsisina gecen.haftasonlari azicik gec kalksam batar.kalk cocuklarinla ilgilen diye direkt basima dikilir benim.ama esim uyudugunda birak elleme adami der.esim disari ciktiginda adamcagiz bunaldi nefes alsin biraz der,ben bir yarim saat cikacak olsam surati asilir soylenir.hasta olsam asla kizim sen yat dinlen demez o halde ilgileneyim diye bekler.3. bebegime hamileyken kalbi durdu kurtaj oldum.doktor dinlen dedi 1 hafta rapor verdi.1 saniye oturamadim bile.kurtaj oldugumun aksami cocuklari salladim kucagimda uyusunlar diye.ne annem ne esim demedilerki sen yat dinlen biz uyuturuz(normalde esim cok yardimcidir cocuklar konusunda ama o gun oyle bir okuzluk yapti hayatta unutmam)ben de artik hic kimseden birsey beklemiyorum.yapacaksin izmirim tek basina yapacaksin diyorum.tutki kimsen yok mecbursun.cok alinirdim eskisen artik alinmiyorum