Ben mi yanlis anliyorum?Kaynana gibi anne

Ayni seyleri yasiyoruz ancak bu kadar olur.(gece uyuyorlar cok sukur o konuda sikinti yok)mesela isten geliyorum daha adimimi atar atmaz anneniz geldi deyip balkona geciyor sigara icmeye.halbuki zaten ilgilenecegim.sadece iceri gecip bir elletimi yikayip ustumu degistirmek istiyorum.isten gelince dinlenmis muamelesi yapiyor bana.eve gelirim her taraf her tarafta.hicccc durmam ayaklarim sizlar yatana kadar.demezki dur su tabagida ben koyayim makineye.evi topla yemek yap cocuklarla ilgilen.annem tableti alir eline odaya gecer,esim kumandasini alir tv karsisina gecen.haftasonlari azicik gec kalksam batar.kalk cocuklarinla ilgilen diye direkt basima dikilir benim.ama esim uyudugunda birak elleme adami der.esim disari ciktiginda adamcagiz bunaldi nefes alsin biraz der,ben bir yarim saat cikacak olsam surati asilir soylenir.hasta olsam asla kizim sen yat dinlen demez o halde ilgileneyim diye bekler.3. bebegime hamileyken kalbi durdu kurtaj oldum.doktor dinlen dedi 1 hafta rapor verdi.1 saniye oturamadim bile.kurtaj oldugumun aksami cocuklari salladim kucagimda uyusunlar diye.ne annem ne esim demedilerki sen yat dinlen biz uyuturuz(normalde esim cok yardimcidir cocuklar konusunda ama o gun oyle bir okuzluk yapti hayatta unutmam)ben de artik hic kimseden birsey beklemiyorum.yapacaksin izmirim tek basina yapacaksin diyorum.tutki kimsen yok mecbursun.cok alinirdim eskisen artik alinmiyorum
sanki kaynanami anlatmissiniz ...

Anneniz icten bakmıyor sizin uyumanızi istemiyor. Insallah memeden ayrılınca düzelecek uykuları kolay gelsin

Annenizin üzerinde çok yük var bence. Herşeye koşturmayın. Yaşlı insanlar çocuk gibi oluyor kıskanıyordur dinlenmenizi.
Ama işe kosturmak gibi bir durum soz konusu degil ki.Annem 54 yasinda yasina gore de son derece dinc ve aktif bir kadin.Birlikte yasadigimiz icin sagolsun ev islerinde bana cok destek ama bu uyku olayi aramizi aciyor.Benim dinlenmemi istemiyor

Ayni seyleri yasiyoruz ancak bu kadar olur.(gece uyuyorlar cok sukur o konuda sikinti yok)mesela isten geliyorum daha adimimi atar atmaz anneniz geldi deyip balkona geciyor sigara icmeye.halbuki zaten ilgilenecegim.sadece iceri gecip bir elletimi yikayip ustumu degistirmek istiyorum.isten gelince dinlenmis muamelesi yapiyor bana.eve gelirim her taraf her tarafta.hicccc durmam ayaklarim sizlar yatana kadar.demezki dur su tabagida ben koyayim makineye.evi topla yemek yap cocuklarla ilgilen.annem tableti alir eline odaya gecer,esim kumandasini alir tv karsisina gecen.haftasonlari azicik gec kalksam batar.kalk cocuklarinla ilgilen diye direkt basima dikilir benim.ama esim uyudugunda birak elleme adami der.esim disari ciktiginda adamcagiz bunaldi nefes alsin biraz der,ben bir yarim saat cikacak olsam surati asilir soylenir.hasta olsam asla kizim sen yat dinlen demez o halde ilgileneyim diye bekler.3. bebegime hamileyken kalbi durdu kurtaj oldum.doktor dinlen dedi 1 hafta rapor verdi.1 saniye oturamadim bile.kurtaj oldugumun aksami cocuklari salladim kucagimda uyusunlar diye.ne annem ne esim demedilerki sen yat dinlen biz uyuturuz(normalde esim cok yardimcidir cocuklar konusunda ama o gun oyle bir okuzluk yapti hayatta unutmam)ben de artik hic kimseden birsey beklemiyorum.yapacaksin izmirim tek basina yapacaksin diyorum.tutki kimsen yok mecbursun.cok alinirdim eskisen artik alinmiyorum
Yaa ne saniyorlar sizi robot mu?Annemin hakkini yiyemem ev islerinde bana cok yardimci ama niye benim dinlenmemi istemiyor anlamiyorum.Sizin icinde cok uzuldum annenize ben içerlendim.Siz cok ama cok guclu bir kadinsiniz masallah herseyin ustesinden gelmissiniz geliyorsunuz da.Enerjiniz daim olsun insallah Rabbim guc kuvvet versin sevgiler

Annem benimle yasiyor babamla yillar önce bosandi.Abimle ben evlenince de annemi yanima aldim arada abime de gidiyor
Anladım canım belki oda hayattan yorulmuştur oyüzden böyle yapiyodur farkında değildir bile
Allah yardımcınız olsun

Eski toprak onlar...
Hamurlarında uyumamak var.
Erken kalkmak var.
Koşturmak var.
Bizim "olur"larımız onlara "rahatlık"gibi geliyor...
O yüzden kalbinizi karartmayın.
Allah başınızdan eksik etmesin.

Normalde de mi sizinle yaşıyor yoksa bebek olduğu için mi sizinle kalıyor ?
Şimdi gördüm daha önce cevaplamışsınız. Bilemiyorum gerçekten sıkıntılı bir durum. Size karşı daha anlayışlı olması gerekir. Güzelce konuşmayı denediniz mi? Bana sanki siz uyurken rahat rahat keyfinize bakıyormuşsunuz da her şey ona kalıyormuş gibi hissediyor imajı çizdi annenizin yaptığı hareketler. Halbuki 1-2 saat tek başına ilgilenmesi ona büyük bir yük olmaz.. Yoksa sevmeye gelince de seviyorlar. İlginç.. umarım çözülür.

Aynı benim annem.
Bırakıp 2 saat uyumusum bikere.
Gelip kaldırmışti beni şu kadar küçük çocuğu olan kadın uyur mu diye.
Halbuki bebim sütüm azdı süt olsun diye uyumak istemiştim
Ondan da beklentim kalmadı artk.
Millette ne analar var napalım bizimki böyle.
Ben böyle deyince sen iyi ana ol o zaman diyor.
Bende hiç şüphen olmasın diyorum

Çok düşüncesiz bir annen var..
O gece deliksiz uyurken problem yok. Sen saat başı uyanıyorsun uykunun hayrını da görmüyorsun.
Benim de küçük çocuğum var anlayabiliyorum yani. Kv bakar gündüz ben çalışıyorum ama asla annenin yaptığını yapmaz. Anne veya kv olmakla alakası yok yani. Hasta olup evde olduğum günler saatlerce bakar.

Yanınızda kalmak istemiyor galiba.
Sizinle neden kalıyor?

Gercekten cok sasrdim annelerinize kizlar benm kv bile daha anlayislidr sizinkilerden cocuk yok simdi ama isten gelirim yaptigi her yemekten kucuk tencereyle getirir bana da hatta eltim calismiyor cocugu 3 yasinda ona da goturur..annem uzakta izne gittgimde hic birsey yaptrmaz zaten calisiyorsun yoruluyorsun diye ama bunun sebebi su sanirim sizin anneniz hic disarda calisti mi yani calisann halini bilir mi? Bilmiyorsa anlamiyordur sizi ama bilipde boyle yapiyorsa cok ayip benm annem zamannda calistigi icin yasadigm zorluklari biliyot

İkinci çocuğumu üç ay önce kucağıma aldım.İlkinde ben bir haftalık lohusayken ve emzirmeye çalışırken( bebeğim beni emmeyi reddetmişti,TV.de emziren maymun gorup ağlıyordum) " kalk çorba yap,doktorlar doğum yapan kadın hareket etsin diyorlar" demisti.Esimin gözünden sinirden yaş gelmişti.Simdiki dogumumda kayısı kompostosu na kadar kendim yapıp hastaneye götürdüm.Annem kayinvalidemin yanında bana öğüt verdi.Dikislerin iyileşince kendine elma kompostosu yap süt olur,mercimek çorbası yap iç süt olur.Oyle degilmi dünürüm.Kaynatsin icsin:olamaz:

Back
X