• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum yoksa aptal yerine mi koyuluyorum?

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
2 haftadır biriyle konuşuyorum, dün görüştük. Beni kıskanıyor, sahipleniyor. Telefonunun arka planına resmimi koymuş. Benden hoşlandığını, sevgili olmak istediğinide söyledi. Bugün kavga ettik. Ben uyuduktan sonra whatsapp a girme dedi, sinirliydi. Tamam dedim. Az önce bir baktım kendisi 1 saat önce uyuyorum dediği halde facebook da çevrimiçi olmuş. Benim ne yapmam lazım? Ve amacı ne salak yerine mi koyuyor beni? Yarın ne demeliyim ona?

2 haftadır biriyle konuşuyorum, dün görüştük. Beni kıskanıyor, sahipleniyor. Telefonunun arka planına resmimi koymuş. Benden hoşlandığını, sevgili olmak istediğinide söyledi. Bugün kavga ettik. Ben uyuduktan sonra whatsapp a girme dedi, sinirliydi. Tamam dedim. Az önce bir baktım kendisi 1 saat önce uyuyorum dediği halde facebook da çevrimiçi olmuş. Benim ne yapmam lazım? Ve amacı ne salak yerine mi koyuyor beni? Yarın ne demeliyim ona?

daha 2 hafta olmuş ne o hemen emir kipleri başlamış bnden sonra w.sappa girme kendi istediğini yapsın kendinden taviz verme canm ağırlığını koy.bnce ne yapmanı sölememsi için konuş sadece tavrını baştan koy

Nası başlarsan öyle gider her şeye tamam diyip kendini kısıtlarsan yarın saçını böyle yapma bunu giyme sokağa çıkma der o yüzden sen kendin ol taviz verme ..ayrıca 2 hafta daha çok yeniyken anca tanıma aşamasında böyle bir şey olmasıda çok saçma ,,, o sana whatsapp a girme demiş kendisine bi kısıtlama yok farkındasan o kendini özgür hissedio ,,bence baştan konuş ama yüzyüze biz bu yola adım atıcaksak bu şekilde olmaması lazım de falan...yaşlarınız kaç bu arada ?

iki günde canım cicim diyen tiplerden ivediklikle uzaklaş.
böyle bir tip seni sözde sahiplenir sonra diğer avlar için hazırlık yapar.bkz.face de vakit geçirmek.

Nası başlarsan öyle gider her şeye tamam diyip kendini kısıtlarsan yarın saçını böyle yapma bunu giyme sokağa çıkma der o yüzden sen kendin ol taviz verme ..ayrıca 2 hafta daha çok yeniyken anca tanıma aşamasında böyle bir şey olmasıda çok saçma ,,, o sana whatsapp a girme demiş kendisine bi kısıtlama yok farkındasan o kendini özgür hissedio ,,bence baştan konuş ama yüzyüze biz bu yola adım atıcaksak bu şekilde olmaması lazım de falan...yaşlarınız kaç bu arada ?

kendiside sürekli fotoğraf atıyo güven kazanmaya çalışıyo ama yinede doğru değil tabiki daha 2 hafta olmuşken ben 19 yaşındayım o da 20 yaşında. vallahi erkeklerin hepsi bi tuhaf ya çok geniş olur ya da böyle ipin ucunu kaçırır anlamadım gitti :( ama tavrımı koyacağım ister beğensin ister beğenmesin

Back
X