İyi geceler şimdiden yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkürler.Bu aralar eşime o kadar takmış durumdayimki beraber bile olmak istemiyorum.erteliyorum uyuyorum . Çeşitli nedenlerin var belki de dolsun tasiyorumartik.en basitinden eşim hiçbir değişikligi farketmez bendeki saç boyası vs saridan siyaha siyahtan sarıya dönmediği surecedipleei çıkmış vs hiç hiç görmez .geçen o işteyken gözümün sistigini farkettim mesaj attım niye vs yazdı eve geldi bakmadı ve görmedi zaten ertesi sabah dedim ki insan bı bakar sürekli uyudugun için yüzünü göremiyorum vs dedi.neyse bugün bankaya gitmisti bankadaki kız hamile galiba kilo almış saç dipleri çıkmış boyamamis vs dedi.aaa madem o kadar dikkatlisin niye benim dipleri hiç gormuyorsun dedim en basitinden sis gözümü gormuyorsubdedim geveleedi ne alakası var vs.bugun dizi izliyor dizide kızın gogsundeki dövmeyi fondöten ile kapatmislar onu gösteriyor bak diye kapatmislar diye ben asla öyle bişey gormedim farketmedim bu adam o kadar dikkatliyse beni de görsün diyorum ve icimdekikin büyüyor..