Ben mi yanlış anlıyorum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler şimdiden yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkürler.Bu aralar eşime o kadar takmış durumdayimki beraber bile olmak istemiyorum.erteliyorum uyuyorum . Çeşitli nedenlerin var belki de dolsun tasiyorumartik.en basitinden eşim hiçbir değişikligi farketmez bendeki saç boyası vs saridan siyaha siyahtan sarıya dönmediği surecedipleei çıkmış vs hiç hiç görmez .geçen o işteyken gözümün sistigini farkettim mesaj attım niye vs yazdı eve geldi bakmadı ve görmedi zaten ertesi sabah dedim ki insan bı bakar sürekli uyudugun için yüzünü göremiyorum vs dedi.neyse bugün bankaya gitmisti bankadaki kız hamile galiba kilo almış saç dipleri çıkmış boyamamis vs dedi.aaa madem o kadar dikkatlisin niye benim dipleri hiç gormuyorsun dedim en basitinden sis gözümü gormuyorsubdedim geveleedi ne alakası var vs.bugun dizi izliyor dizide kızın gogsundeki dövmeyi fondöten ile kapatmislar onu gösteriyor bak diye kapatmislar diye ben asla öyle bişey gormedim farketmedim bu adam o kadar dikkatliyse beni de görsün diyorum ve icimdekikin büyüyor..

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu? Ayrıca ilgisizlik, sadakatsizlik vs vs başka herhangi bir problem yoksa dip boyanızı fark etmemesini bu kadar büyütmeyin. Biraz abartıyormuşsunuz gibime geldi. Erkek milleti işte...

Eski konularina baktim da esin gercekten cok itici bi tip Allah kolaylik versin sana.

Hadi göğsüne kadar inceledi bunu neden sizle paylaşıyor geniş mi bu adam
Bence dip boyanızdan daha önemli bi durumu var eşinizin düsüncesizlik gibi .

bazı erkekler boyle seylerı onemsemez...fark etmez diyecemde bankadakı kızı nasıl fark etmıs...bende kızardım dogrusu...evın ıcındekınden haberdar olmalı dısardakınden esınıze ne.

Hadi göğsüne kadar inceledi bunu neden sizle paylaşıyor geniş mi bu adam
Bence dip boyanızdan daha önemli bi durumu var eşinizin düsüncesizlik gibi .
Boyun mu gogugmu hatırlamıyorum sinirden bakmadım.mercekle baksan goreneyecegin bişey zaten o sis gözü görmeyen adam bunu nasıl gördü dedim bende

İyi geceler şimdiden yorum yapacak arkadaşlarıma teşekkürler.Bu aralar eşime o kadar takmış durumdayimki beraber bile olmak istemiyorum.erteliyorum uyuyorum . Çeşitli nedenlerin var belki de dolsun tasiyorumartik.en basitinden eşim hiçbir değişikligi farketmez bendeki saç boyası vs saridan siyaha siyahtan sarıya dönmediği surecedipleei çıkmış vs hiç hiç görmez .geçen o işteyken gözümün sistigini farkettim mesaj attım niye vs yazdı eve geldi bakmadı ve görmedi zaten ertesi sabah dedim ki insan bı bakar sürekli uyudugun için yüzünü göremiyorum vs dedi.neyse bugün bankaya gitmisti bankadaki kız hamile galiba kilo almış saç dipleri çıkmış boyamamis vs dedi.aaa madem o kadar dikkatlisin niye benim dipleri hiç gormuyorsun dedim en basitinden sis gözümü gormuyorsubdedim geveleedi ne alakası var vs.bugun dizi izliyor dizide kızın gogsundeki dövmeyi fondöten ile kapatmislar onu gösteriyor bak diye kapatmislar diye ben asla öyle bişey gormedim farketmedim bu adam o kadar dikkatliyse beni de görsün diyorum ve icimdekikin büyüyor..
Gerçekten geçmiş olsun diyebilirim sadece. Çoğu erkekte warolan hareketler. Kendi karısındaki
Değişikliği görmez dışarıya karşı daha dikkatlidir. Yerinizde olsam kendimi değiştiririm. İlgisini çekmeye çalışırım. Her konuda. Ewde eşyalardan saçınıza giyim tarzınızdan spor yapmaya kadar hayatında değişiklikler yap. Yaşam tarzını bakış açını değiştir bak bakalım nasıl sizi pür dikkat inceliyor

Sen salmışsın, o senden beter salmış.
Saldıkça salın, bir gün uyanıp ''bu adam niye burdaydı yea'' diyene kadar uzatın bu durumu böyle oh ne güzel

Back
X