Ben mi yanlış anlıyorum?

Yirmak-219

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1
0
6
31
Herkese merhabalar,

Son zamanlarda kafamı karıştıran bir şeyden bahsetmek istiyorum. 26 yalında hiç sevgilisi olmamış birisiyim. Bu zamana kadar böyle bir isteğim olmadı, hep aklım başka şeylerdeydi, hala yapmak istediğim bir sürü şey var.

Liseden bir arkadaşım var yıllardır nadir de olsa görüşürüz bir yıl sonra bu yaz görüştük ve bana karşı tavrı konuşmaları farklı geldi, daha yakın daha samimi beraber bir şeyler yapmaya çalışıyor gibi. Hatta ilk görüşmemiz on dakika falandı yol üstünde görüştük sonrasında bir kere buluştuk, koluma girmeye çalışması elini omzuma atması daha önce yapmadığı hareketlerdi. Anlamaya çalışırken kafam iyice karıştı ve bayağıdır da konuşmuyoruz bir iki yazdım naber diye ama çok bir yere varmadı. Ve ben uzak bir yere taşındım, gitmeme çok üzüldü.

Sizin de konu hakkında fikirlerinizi almak istedim ben asla anlayamıyorum. Detayları anlattığım herkes benim gibi düşündü ama yine de sonuç ortada.

Ve biz bi daha görüşemeden ben geldim.

Hepimize teşekkür ederim :)

Sizinle ilgilenmiş olabilir ama artık bir önemi yok sanırım çünkü uzağa taşınmışsınız.
Eğer sandığınız gibi hisleri varsa bir adım atacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…