ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim :(

Okuduklarınızdan, duyduklarınızdan etkileniyorsunuz.
Siz ve nişanlınız zamanla dengeyi kurarsanız size karışmaları azalıyor.
Aynı şehirde uzak ilçelerde olursunuz. Evlendikten sonra illa erkeği ailesinden uzak tutarak huzur bulunmuyor.

Sizin aileniz nerede olacak ?

okuduklarımızdan değil gördüklerimizden etkileniyoruz
insanların müdahale etme huyu var nişanlımda buna dur diyebilecek biri değil
aynı şehirde olsak aile apartmanında kayınvalidem ve eltilerimle aynı apartmanda olacağım
buna ben tahammül edemem
şu an benim ailemin bulunduğu ildeyiz ama benim ailemin hiç bir şeye karışmasına ben izin vermiyorum
ama nişanlım bunu yapamıyor

okuduklarımızdan değil gördüklerimizden etkileniyoruz
insanların müdahale etme huyu var nişanlımda buna dur diyebilecek biri değil
aynı şehirde olsak aile apartmanında kayınvalidem ve eltilerimle aynı apartmanda olacağım
buna ben tahammül edemem
şu an benim ailemin bulunduğu ildeyiz ama benim ailemin hiç bir şeye karışmasına ben izin vermiyorum
ama nişanlım bunu yapamıyor

Aynı apartmanda olmak elbette sorun oluyor müdahaleci ailelerde.
Peki nişanlınız sizinde ailenizden uzak durmanızı istese kabul eder misiniz ?

Aynı apartmanda olmak elbette sorun oluyor müdahaleci ailelerde.
Peki nişanlınız sizinde ailenizden uzak durmanızı istese kabul eder misiniz ?

tabi ki ederim ben diyorum ona ne senin ailenin yanı olsun ne benim ailemin yanı diye
ama kendi senin ailene yakın olalım o zaman ilerde çocuk falan olacak yardımcı olur annen diyor
ben iki aileden de uzak olmaktan yanayım

ne kadar uzak o kadar rahat
madem hayır demeyi bilmiyo şimdiden ,ilerde hiç diyemez hele onlarla dipdibeyken
ağırlığını koy yada yüzde 50 ihtimal bile olsa başına geleceklere razı ol!!!!

bence ne saenin ailenin bulunduğu ilde ne onun ailesinin bulunduğu ilde ikisine de yerleşmeyin.kesinlikle tavrınızı koyun çocuk olunca da kreşe verirsiniz paranız gitsin ama huzurunuz olsun eğer kabul etmezse ille de geleceksin derse ayrılın gitsin inan daha mutlu olursun...her şeyime karışılmasından nefretttt ederim ve seni çok iyi anlıyorum ....son pişmanlık fayda etmez...

Back
X