Söyledim nişan atmak istediğimi lafı dolandırmadım kendi burnundan kıl aldırmadı sen bilirsin bana fark etmez tarzı şeyler söyledi
Muhtemelen gerçekten onu bırakacağınıza inanmıyor.
Daha önce de ayrıl/barış durumu olduğunu söylemiştiniz.
Muhtemelen yine öyle olduğunu düşünüyordur.
İnşallah öyle değildir ama kolaylıkla peşinizi bırakacağından şüpheliyim açıkçası.
Kendinizi hazırlayın, hiçbir mesaja cevap vermeyin, herkesi engelleyin, bohça vs iadesi gibi formaliteler varsa sizin dışınızdakiler halletsin.
Ve en önemlisi dikkatli olun lütfen, asla ve asla muhatap olmayın, "son bir kez yüzyüze görüşmek" vs şeylere girişmeyin.
ailesinden herkes arka arkaya arayıp ikna etmeye çalışıyor haklısın ama yuvayı dişi kuş yapar alttan al tarzı şeyler söylüyorlar
Gülsem mi midem mi bulansa bilemedim.
'Ne cesaret ya!' diyeceğim de bulmuşlar yağlı kapı bırakmaya niyetleri yok işte
Sizi bir ellerine geçirirlerse iliğinize kadar sömürecekler ya ellerinden kaçırmak istemiyorlar.
Yuvayı zaten hep dişi kuş yapar!! Adam döver, yuvayı dişi kuş yapar affet.
Aldatır, yuvayı dişi kuş yapar yuvanı bozma çocuklarını babasız bırakma.
Adam kumar oynar, yuvayı dişi kuş yapar sabret. Hiç adamlara gidip söylemezler
"insan ol" diye.
bana söylediklerini oğullarına söyleselerdi belki bir şeyler değişirdi
Bu mesajınız içinizde bir yerlerde kararınızı sorguladığınızı gösteriyor sanki.
Acabalar hiç bitmez demeyeceğim. Bu konu için geçerli değil bu.
Burada o kadar kişi yazdı ve biri bile "dur bakalım" demedi. Çünkü karşınızdakinin nasıl bir olduğu gün gibi ortada.
Sizin de artık en ufak bir belki'nizin olmaması lazım. Hem kendinize hem çevrenizdekilere net olun.
Ne halleri varsa görsünler, yeter ki sizden uzak olsunlar.
Bu arada konudaki ilk mesajı güncellemenizi tavsiye ederim. Böylece hem tekrar tekrar yeni durumu açıklamak zorunda kalmazsınız hem de gelecek yorumlar ona göre olur.