• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa olması gereken bu mu ?

Asla gorevin falan degil...
Ikiniz de calisiyorsunuz, butun yukunuz esit, evdeki islerde de mutlaka yardimci olmali, yok oyle yagma...
Siz kimsenin emir eri degilsiniz...
En azindan sofra kurup kaldirsin, agir isleri yapsin, temizlige yardim etsin, kendi islerini gorsun...
Disarda is hayatinda ayni yuku paylasiyorsunuz, evde de oyle olmali...
Bu kendi tabagini kaldirmasini bile cocuklarina ogretmeyen annelerin, ve kendilerine zerre kadar dunya gorusu katmayan erkeklerin sucu...
Bu arada isinizden falan ayrilmayin...

Merhaba kızlar 1 yıl once evlendik mutlu bır beraberliğimiz var ikimizde çalışıyoruz fakat eşim ewe gelince herşeyi benden bekliyor. 1 yıl boyunca eve gelip odaları toparlayıp yemek yapmaya koyuluyorum.mutfakta masada yemek istemiyor. oturma odasında tv karşısında yemeye bayılıyor :110: sofrayı getit götüre yardım etmiyor, mutfağı toparlayıp bulaşıkları yerleştirip çay yapıyorum daha sonra meyve istiyor,bi soda getirir misin felanlarr.. kızlar bu bi senedir boyle. oda bende çalışıp yoruldugumuz halde ewde hep hizmet bekliyor. bi işin ucundan tutmuyor. dun gece dayanamadım baya söylendim ve bana dönüp yarın işi gitme bırak dedi :KK62: ve bu konuyu onunla defalarca konuştum işimi sevdiğimi hep çalışacağımı.. Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımda bana yardımcı olmasını sağlamalıyım. yada bunlar benım gorevim mi :KK43:
evet benim eşimdede 'işe gitme o zaman' diye bi laf var bunu duyunca nası desem elimde ne varsa suratına fırlatmak istiyorum...

Yapacağınız çok basit
1) "ben de çok yoruluyorum aşkım"
yapmamakta diretirse
2)"lütfenn aşkım hade"
hâlâ yapamam derse
3)" sen de işe gitme o zaman"
deyin
Yani onu kendi silahıyla vurun :KK55:

Isi birak ne demekmis ya. Az ye de kendine bi hizmetci tut be adam. Ev isi iki tarafin da gorevidir. Ya guzellikle ya da zorla yapacak baska yolu yok.

Back
X