• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi yanlış düşünüyorum

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
864
183
323
38
arkadaşlar 2 yıllık evliyim severek evlendik. Eşimde ben de ÇAlışıyoruz.
nişanlıyken bir gün bana gel hastaneye gidip test yaptıralım çocuk için bir sıkıntı varsa tedaviye başlarız demişti çok sinirlenmiştim özür dilemişti konu kapanmıştı.ki öncesinde hemen çocuk yapmayacağımızı konuşmuştuk.

Eşim çocuk istiyor ben şimdilk istemiyorum çünkü çok tartışıyoruz..Çocuk meselesi açılınca ben dedimki o testleri yaptırsaydık benim çocuğum olmayacak olsa da evlenir miydin dedim cevap düşünürdüm çocuk önemli sonuçta oldu:KK57::KK57::KK57::KK57: ben olsaydım eşimin çocuğu olmayacak olsa bile evlenirdim.ben mi abarttım bilmiyorum ama çok üzüldüm ağladım.Çünkü bana göre insanlar birbirini çok sevdiği için çocuk yapmalıydı.çocuk yapmak için evlenmemeliydi.Ona göre çok sevmek iyi değil normal sevmeli insan. çok vakit geçirmek iyi değil özlemeli.evliliğin en büyük sebeplerinden biri çocuk olmalı.
benim üzüntüm 3 4 gün sürdü özür diledi yanlış anladın seni çok seviyorum dedi .ona göre ben saplantılıymışım artık yavaş yavaş normale dönüyormuşum olgunlaşıyormuşum. ha bir de başka insanlar ailesi de dahil kim bana ne derse desin idare etmeliymişim eleştirmemeliymişim çünkü ben okumuş biriymişim.

Eşime çok kırgınım ve artık içimde ne öfke ne sinir yok.saçma sapan bir sakinlik içindeyim. mutlaka bende hatalar yaptım bazı konuları uzattım üstüne çok düştüm. o benimle ilgilenmedi sabah kadar günlerce yatağa gelmedi bile ben bekledim ilgilendim o sürekli umursamazdı ben ise ona düşkün. o kendi takılmak istiyordu ben birlikte. ilgisiz davranmayı kendi başıma çıkıp gezmeyi eğlenmeyi denedim bu onun daha da çok hoşuna gitti...
şu an nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.sizlere danışmak istedim ben mi abartıyorum..

Acaba kendinde mi bir problem vardı da size doktora gidelim dedi, yoksa nişanlıyken bunun söylenmesi saçma geldi.
kendinde bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü ilk günden beri çocuk için çok istekli. bir de şimdi çocuk yapmak için gel doktora gidelim desem hiç tereddüt etmez gidelim der

eşiniz epey farklı bir karaktere sahip gibi
birbirinizi çok iyi tanımadan evlenmişsiniz sanırım
ama sizi sevdiği belli
hani iki insan birbirini seviyorsa sevgili gibi de yaşayabilir ama evlenmek çocuk için gerekli tarzı düşünmüş olabilir mi?

eşiniz epey farklı bir karaktere sahip gibi
birbirinizi çok iyi tanımadan evlenmişsiniz sanırım
ama sizi sevdiği belli
hani iki insan birbirini seviyorsa sevgili gibi de yaşayabilir ama evlenmek çocuk için gerekli tarzı düşünmüş olabilir mi?
aksine birbirimizi aslında iyi tanıyorduk.ya da ben öyle sanıyordum.
sevgili olmadan önce arkadaştıkda. o tarz düşündüğünü sanmıyorum çünkü çok uzun süre sevgili olarak kalmak istemiyordu.ama tabiki insan ne kadar tanırsa tanısın bilmediği çok huylar taraflar oluyormuş

aksşne birbirimizi aslında iyi tanıyorduk. sevgili olmadan önce arkadaştıkda. o tarz düşündüğünü sanmıyorum çünkü çok uzun süre sevgili olarak kalmak istemiyordu.
adam yalnızlığı seviyor demek ki
ama cidden bunlar karakter meselesi
ben sanmıyorum ki az sevdiğinden öyle yapıyor

adam yalnızlığı seviyor demek ki
ama cidden bunlar karakter meselesi
ben sanmıyorum ki az sevdiğinden öyle yapıyor
haklısınız yalnızlığı seviyor.
ama ben şunu anlayamıyorum iki insan evlenmişse elbette hayatlarını birbirlerine göre ayarlamalı mesela birlikte uyumalı
çünkü evlenince kadın ilgi isteyecek bunu bilmeleri gerekmez mi ya da ben mi yanlış düşünüyorum

haklısınız yalnızlığı seviyor.
ama ben şunu anlayamıyorum iki insan evlenmişse elbette hayatlarını birbirlerine göre ayarlamalı mesela birlikte uyumalı
çünkü evlenince kadın ilgi isteyecek bunu bilmeleri gerekmez mi ya da ben mi yanlış düşünüyorum
bir konuşmamız lazım deyip akşam işten gelince karşınıza oturtup tüm bu kafanızdakileri anlatsanız ?
belki empati kurup size uyum sağlamaya çalışır

Beyefendi kendi çapında bir dahi sanırım. Kıymetli genlerinin gelecek nesillere taşınacağından emin olmak istiyor.

Nasıl bir kan testiyle insanın kesin çocuk sahibi olacağı anlaşılıyor acep?

Bu arada senin ailen ona her türlü muameleyi yapsa, o hep alttan alacak mıymış? Yoksa kendileri "okumamış" mı?

Yaw adam cin ya.

bir konuşmamız lazım deyip akşam işten gelince karşınıza oturtup tüm bu kafanızdakileri anlatsanız ?
belki empati kurup size uyum sağlamaya çalışır
bunu defalarca konuştuk.
hakkını yiyemem asla kızmaz bağırmaz sakince saatlerce dinler konuşur.
çocuk meselesinde bana hak verdi. önce kendi problemlerimizi aşalım sonra istersek yaparız dedi.
ilgi meselesinde de zamanla olacak diyor.benim çok şey istediğimi düşünüyor. bu konuşmalardan bir çoğundan sonra çok çok ilgili davrandı ama tabiki samimi değildi problem çıkmasın diyeydi.

Beyefendi kendi çapında bir dahi sanırım. Kıymetli genlerinin gelecek nesillere taşınacağından emin olmak istiyor.

Nasıl bir kan testiyle insanın kesin çocuk sahibi olacağı anlaşılıyor acep?

Bu arada senin ailen ona her türlü muameleyi yapsa, o hep alttan alacak mıymış? Yoksa kendileri "okumamış" mı?

Yaw adam cin ya.
hormon tedavisi gibi bişeydi söylediği tam hatırlayamıyorum.
ailesiyle ilgili konularda benim yanımda olduğu oldu. ama suçlu olan ben oldum alttan almadığım için

Back
X