İyi geceler hanımlar.
Bugün kız kıza otururken bi arkadaşımın arkadaşı da bize dahil oldu.
Sohbet muhabbet derken bu kız konuşmaya başladı.Eski
sevgilisi dönmek istiyormuş falan filan.Sonra bu da eski sevgilisine nasıl kötü davrandığından ama çocuğun kendisinden vazgeçmediğinden bahsetti.
Affedici olmayacaksın,kendini az az göstereceksin vs diye akıl verdi aklınca.
Ben birşey istiyorsam anında yapılacak o.Yoksa yandı sevgilim felan diyerek şişirdi de şişirdi.
Benim arkadaşımsa bi öğrenci hiç birşey isteyemez karşındakinden,kötü davranamaz hiç, sevgilisine yada başkasına hep naziktir yabi beceremez bu işleri dedi ve kız beni bildiğiniz ayıpladı ve ortamdaki diğerleri de onayladılar bu durumu.
Yine aynı kız başladı konuşmaya.
Erkeği biraz surundureceksin.Bi kez kavga ettik aşağıda arabada sabahladı vs. Diyerek devam etti.
Yahu siz söyleyin hangimizin ki doğru ?
Ben o kadar egolu biri değilim ki ve neden karışımdaki insanla akışına bırakmak varken taktiklerle yürüteyim ilişkimi ?
Ama hepsi benim üzüleceğimden bahsediyor
Ben yanlış davrandığımı düşünmüyorum.
Sevgilimle kavga ettikten sonra arabada sabahladı diye haz almam,alamam mesela.
Bunu malzeme yapmam kendime en azından.
Bana bir daha bu yaklaşımda bulunulursa sert çıkıp arkadaşlarımı üzmekten de korkuyorum ama birinin çıkıp böyle olursan üzülürsün diye ahkam kesmesini de istemiyorum.
Sizce ben yanlış mı düşünüyorum ? Böyle olursam üzülür müyüm yoksa ?
Bugün kız kıza otururken bi arkadaşımın arkadaşı da bize dahil oldu.
Sohbet muhabbet derken bu kız konuşmaya başladı.Eski
sevgilisi dönmek istiyormuş falan filan.Sonra bu da eski sevgilisine nasıl kötü davrandığından ama çocuğun kendisinden vazgeçmediğinden bahsetti.
Affedici olmayacaksın,kendini az az göstereceksin vs diye akıl verdi aklınca.
Ben birşey istiyorsam anında yapılacak o.Yoksa yandı sevgilim felan diyerek şişirdi de şişirdi.
Benim arkadaşımsa bi öğrenci hiç birşey isteyemez karşındakinden,kötü davranamaz hiç, sevgilisine yada başkasına hep naziktir yabi beceremez bu işleri dedi ve kız beni bildiğiniz ayıpladı ve ortamdaki diğerleri de onayladılar bu durumu.
Yine aynı kız başladı konuşmaya.
Erkeği biraz surundureceksin.Bi kez kavga ettik aşağıda arabada sabahladı vs. Diyerek devam etti.
Yahu siz söyleyin hangimizin ki doğru ?
Ben o kadar egolu biri değilim ki ve neden karışımdaki insanla akışına bırakmak varken taktiklerle yürüteyim ilişkimi ?
Ama hepsi benim üzüleceğimden bahsediyor
Ben yanlış davrandığımı düşünmüyorum.
Sevgilimle kavga ettikten sonra arabada sabahladı diye haz almam,alamam mesela.
Bunu malzeme yapmam kendime en azından.
Bana bir daha bu yaklaşımda bulunulursa sert çıkıp arkadaşlarımı üzmekten de korkuyorum ama birinin çıkıp böyle olursan üzülürsün diye ahkam kesmesini de istemiyorum.
Sizce ben yanlış mı düşünüyorum ? Böyle olursam üzülür müyüm yoksa ?