2.aydan sonra onun hayatında değişen ne var? Yeni bir iş?İlk iki ayı muazzam bir ilişkim vardı.Beni hiç kırmaz bir şeye bozulsam iyi geceler tribine girsem 1 dk sonra mesaj atardı.Ben de aynı öyleydim.8 ay oldu bir kere üzüp kırmışlığım yoktur.Kendi ağzıyla dedi zaten sen çok güzel seviyosun diye.Yalnız ben aynı şeyleri söyleyemem onun için.2 aydan sonra her şey değişti.Yüzüme bakarken gözleri dolan adam gitti benimle 10 saniye bile bakışmayan adam geldi.En son yaşadığım olay da bardağı taşıran son damla oldu artık.Dışarı çıktı 6 saat hiçbir şey yazmadı.Kendisi işim olduğu için 3 saat yazmadım diye bozulan insan.Haliyle ben de biraz darıldım.Yatıyorum ben falan dedim iyi geceler vs yazdım.Hiçbir şey demedi.Çok da iyi anladı biliyo darıldığımı.1 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı şakalaşıyo vs.Napıyım ohh çok şükür benle şakalaşıyo moduna mı gireyim? Lütuf mu bu ? Senin bu yaptığın ayıp darıldığımı anladın hiçbir şey yokmuş gibi davranıyosun dedim.Arkadaşlarım vardı seninle tartışamazdım dedi.Ben de 1 mesajla gönül almak zor değil zaten benimle ilgilen demiyorum dedim.velhasıl aradan 3-4 gün geçti bi konuşuyoruz bir konuşmuyoruz falan.Ben yine soğuk davranıyorum çünkü insan bir kusura bakma şundan şundan dolayı yazamadım der onu geçtim günler geçmiş hala gönlümü almıyo.Çok uzun süredir de buluşmamıştık.Benim yaşadığım yere arkadaşıyla yeme içmeye geliyo bilmem kaç saatlik yoldan.Ama ben aklına gelmiyorum.dayanamadım dün ben dedim buluşma niyetinde değilsin galiba diye.Aldığım cevap iş var bıla bıla.Sizce ben abartıyo muyum? Benim sevgi anlayışım bu değil.Erkeklerin hepsi böyle mi cidden
Hayır.Erkeklerin hepsi böyle mi cidden
Yok canım 2 ayı muazzam geri kalanı aynı dediğin gibiHayır.
Seven insan buluşmak için fırsat kollar.
Terketmek için neyi bekliyorsun?
8 aylık muazzam ilişki diyorsun da adam 2.aydan itibaren iptal
Haklısınız tabi ki tek sebep bu değil de bana gelince işleri olan adamın yaşadığım yere kadar arkadaşıyla yeme içmeye gelmesi garip değil miBen olsam alınırdım. Haklısınız gibi geldi. Ama bitirmek için yeterli değil. İşleri gerçekten yoğun olabilir.
Benim 20 onun 21Yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?