kızlar ufacık bişey, dert bile olmayan bişeyle karşınızdayım ama inanın bende mi tuhaflık var anlamak için açtım konuyu. şimdi ben işyerinde uzun zamandan beri aynı servisde çalıştığım kız arkadaşımla yemeğe çıkıyorum öğlenleri. iki hafta önce işyerinden farklı servisden pek de muhabbetimiz olmayan bi kadın yolda giderken bize katıldı, güya bir günlüğüne. o günde laf arasında demişti ki ben de geldim böyle ama rahatsız olmadınız umarım. yoo olur mu öyle şey dedik geçtik. sonraki günler artık hep öğlen olmadan telefon açıp kızlaaaar bugün nereye gidiyoruz yemeğe der oldu. anlıcağınız hergün bizimle yemekte. ben pekte hoşlanmıyorum varlığından, muhabbetinden vs. ama kız arkadaşımda diyor ki iş ortamında normal böyle şeyler, sormasına bile lüzum yok gelebilirmiyim diye. eşlik eder tabi. ben diyorum ki mesela senin hoşlanmadığın bir kişi gelse hergün bizimle yemeğe yine böyle der misin? tabii, hem öyle bişey olamaz ki, bitek sen de var bu durum. kimse istemiyorum demez. anormal olan sensin dedi.
evet kızlar saçma bi mevzu ve asla bi dert değil ama kafama da takıldı açıkcası. yani sizce ben miyim anormal olan? siz ne düşünüyosunuz lütfen fikrinizi söyleyin, teşekkürler şimdiden :44:
evet kızlar saçma bi mevzu ve asla bi dert değil ama kafama da takıldı açıkcası. yani sizce ben miyim anormal olan? siz ne düşünüyosunuz lütfen fikrinizi söyleyin, teşekkürler şimdiden :44: