ben mi yanlışım, siz olsanız ne yapardınız?

peluss89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
1.277
51
48
İstanbul
kızlar ufacık bişey, dert bile olmayan bişeyle karşınızdayım ama inanın bende mi tuhaflık var anlamak için açtım konuyu. şimdi ben işyerinde uzun zamandan beri aynı servisde çalıştığım kız arkadaşımla yemeğe çıkıyorum öğlenleri. iki hafta önce işyerinden farklı servisden pek de muhabbetimiz olmayan bi kadın yolda giderken bize katıldı, güya bir günlüğüne. o günde laf arasında demişti ki ben de geldim böyle ama rahatsız olmadınız umarım. yoo olur mu öyle şey dedik geçtik. sonraki günler artık hep öğlen olmadan telefon açıp kızlaaaar bugün nereye gidiyoruz yemeğe der oldu. anlıcağınız hergün bizimle yemekte. ben pekte hoşlanmıyorum varlığından, muhabbetinden vs. ama kız arkadaşımda diyor ki iş ortamında normal böyle şeyler, sormasına bile lüzum yok gelebilirmiyim diye. eşlik eder tabi. ben diyorum ki mesela senin hoşlanmadığın bir kişi gelse hergün bizimle yemeğe yine böyle der misin? tabii, hem öyle bişey olamaz ki, bitek sen de var bu durum. kimse istemiyorum demez. anormal olan sensin dedi.
evet kızlar saçma bi mevzu ve asla bi dert değil ama kafama da takıldı açıkcası. yani sizce ben miyim anormal olan? siz ne düşünüyosunuz lütfen fikrinizi söyleyin, teşekkürler şimdiden :44:

kızlar ufacık bişey, dert bile olmayan bişeyle karşınızdayım ama inanın bende mi tuhaflık var anlamak için açtım konuyu. şimdi ben işyerinde uzun zamandan beri aynı servisde çalıştığım kız arkadaşımla yemeğe çıkıyorum öğlenleri. iki hafta önce işyerinden farklı servisden pek de muhabbetimiz olmayan bi kadın yolda giderken bize katıldı, güya bir günlüğüne. o günde laf arasında demişti ki ben de geldim böyle ama rahatsız olmadınız umarım. yoo olur mu öyle şey dedik geçtik. sonraki günler artık hep öğlen olmadan telefon açıp kızlaaaar bugün nereye gidiyoruz yemeğe der oldu. anlıcağınız hergün bizimle yemekte. ben pekte hoşlanmıyorum varlığından, muhabbetinden vs. ama kız arkadaşımda diyor ki iş ortamında normal böyle şeyler, sormasına bile lüzum yok gelebilirmiyim diye. eşlik eder tabi. ben diyorum ki mesela senin hoşlanmadığın bir kişi gelse hergün bizimle yemeğe yine böyle der misin? tabii, hem öyle bişey olamaz ki, bitek sen de var bu durum. kimse istemiyorum demez. anormal olan sensin dedi.
evet kızlar saçma bi mevzu ve asla bi dert değil ama kafama da takıldı açıkcası. yani sizce ben miyim anormal olan? siz ne düşünüyosunuz lütfen fikrinizi söyleyin, teşekkürler şimdiden :44:

söz konusu bayanın başkaları ile sohbeti yok sanırım. baktı ki siz arkadaşlık gösterdiniz iletişimi koparmak istemiyor. biraz sabredin bakalım belki o size uyum gösterir

Siz arkadaşınızla aranıza kimse girmesin istediniz sanırım ama başkalarını da tanımak lazım. Hem bu kişide sizi kendine yakın görmüş olabilir kimse yanımuza gelmesin demek hoş değil belki birden çok yakın davranması rahatsız etti sizi ama karakteri bu olabilir bende başlarda soğuk dururum ama sonra bir iki karışırım insan içibe gözlemlerim muhabbetini sevdiklerimle he takılırım memnun olurlar ne gibi davranışları vat mesela dedikoducu mu nedir yani fazla muhabbetin olmazsa ısınamadığını belli edersen uzaklaşır zaten

Siz arkadaşınızla aranıza kimse girmesin istediniz sanırım ama başkalarını da tanımak lazım. Hem bu kişide sizi kendine yakın görmüş olabilir kimse yanımuza gelmesin demek hoş değil belki birden çok yakın davranması rahatsız etti sizi ama karakteri bu olabilir bende başlarda soğuk dururum ama sonra bir iki karışırım insan içibe gözlemlerim muhabbetini sevdiklerimle he takılırım memnun olurlar ne gibi davranışları vat mesela dedikoducu mu nedir yani fazla muhabbetin olmazsa ısınamadığını belli edersen uzaklaşır zaten

ısınamadığımı belli edemiyorum. soğuk durunca filan noldu kız moralin mi bozuk bugün fln diyor. yoo diyorum. yani aslında epi topu 1 saat ama bizim arkadaşımla güzel bi muhabbetimiz oluyodu öğlenleri, kafam dağılıyodu çok güzel bi zaman geçirmiş oluyodum.. belki o yüzden bu kadar tepki gösterdim kendi içimde. ya ne bileyim, bide arkadaşım dedi ya bitek sen öyle düşünüyosun kimse senin gibi düşünmez vs. diye; kafama takıldı işte anormal miyim diye.. :44:

söz konusu bayanın başkaları ile sohbeti yok sanırım. baktı ki siz arkadaşlık gösterdiniz iletişimi koparmak istemiyor. biraz sabredin bakalım belki o size uyum gösterir

evet o servisinde tek bayan. genelde yürüyüş yapıyodu öğlenleri. bikere yemeğe giderken bize rastladı katıldı, katılış o katılış işte :1:

Arkadasin sorun etmiyor sanirim.demek o istiyor o kadini yaninda.bence illa is yerinden diye öğlen yemeğe gitmek zorunda değilsiniz ki.bence oda hoslanmasa tepkisini koyardi.

evet anormal olan sizsiniz.
sonuçta orası ev değil mahalle değil iş ortamı
sevmeseniz de yüzünü görmek zorunda olduğunuz onca insan olabilir
her an dipdibe değilsiniz ya öğle yemeğinde de keyif almaya çalışın
bence ayrıca da arkadaşınızı yeni kadından kıskanıyosunuz.

bence bu gayet normal bir durum.
ben olsam kesinlikle rahatsız olmam sıcak kanlı olmaya çalışırım. istemiyolar beni düşüncesine kapılmasını istemem.insanları kıramam
siz o bayanın yerinde olsaydınız? bir de öyle düşünmek lazım

evet o servisinde tek bayan. genelde yürüyüş yapıyodu öğlenleri. bikere yemeğe giderken bize rastladı katıldı, katılış o katılış işte :1:

Çok yalnız kaldığı için sizinle beraber olmak, yemek , muhabbet hoşuna gitti demek ki.
Mutlaka ortak noktanız çıkacaktır.
Çokta samimi olmanız gerekmez.
Frekanslarınız tutmayabilir , normal, herkesle olmuyor zaten.
Ama idare edemiyeceğiniz bir durum da değil.

bence haklı olan sensin anormal olan diğerleri
birinden elektrik almamissin hoslanmamissin ve sonradan araniza girmesini de istemiyor olman gayet normal
Digeride sacma sapan bir cevap vermiş bence
istersen bir iki kere takılma bak bakalim ikisi gidecekmi

evet anormal olan sizsiniz.
sonuçta orası ev değil mahalle değil iş ortamı
sevmeseniz de yüzünü görmek zorunda olduğunuz onca insan olabilir
her an dipdibe değilsiniz ya öğle yemeğinde de keyif almaya çalışın
bence ayrıca da arkadaşınızı yeni kadından kıskanıyosunuz.

:1: kıskanmak değil ama arkadaşımla birebir yaptığımız muhabbeti özlüyorum daha şimdiden.
arkadaşım da sizin gibi söylüyor. iş ortamı olunca seçemezsin kişi dedi. o katılıyosa sevsende sevmesen de bişey diyemezsin.
ya da sen ayrılır tek takılırsın dedi..
ne bileyim ister iş olsun ister konu komşu akraba arkadaş yemeği vs. ben istemem bir gruba sonradan dan diye fikir almadan katılan kişiyi. belki bana has bi durumdur bu; benim gibi olan var mı diye merak ettim açıkcası :40:

bence haklı olan sensin anormal olan diğerleri
birinden elektrik almamissin hoslanmamissin ve sonradan araniza girmesini de istemiyor olman gayet normal
Digeride sacma sapan bir cevap vermiş bence
istersen bir iki kere takılma bak bakalim ikisi gidecekmi

arkadaşımın kişiliğini baz alarak söylüyorum; mesela desem ki ona ben cidden hoşlanmadım o kişiden. o geldiği için ben gelmiyorum daha yemeğe, yalnız olucam mecburen. bana der ki; hı öyle mi. peki, sen bilirsin. ve onunla birlikte yemek gezilerine devam eder, yalnız kalmamı hiç önemsemez. öyle bi tarzı var arkadaşımın; rahat o konularda. alındım mı diye düşünmez ya da madem rahatsız oldu o zmn ona söyle sen daha gelmesin sonuçta senin yalnız kalmanı istemem demez. böyle işte durum, ne yapalım artık bi saat katlanıcam..

kadından hoşlanmamış olabilirsin bu seni anormal yapmaz,kimse kimseyi sevmek zorunda değil
ama onun açısından da düşünmek lazım arkadaşı yok yanlız demek ki,o yüzden hoşgörülü olmak en iyisi ne zararı var ki kadının. hem arkadaşınla başbaşa vakit heçirdiğin zamanlarda oluyodur o zaman herzamanki muhabbetinizi yaparsınız

Konu sahibi gibi zihniyetteki insanlara sinir oluyorum cunki ayni isyerinde olup ta bi gurup olusturan ve sonradan geleni aralarina almadiklari icin ne var yani sizinle yemek yese yapacaginiz dedikodumu eksik kalir.

bir yerde aynı işi yapmak zorunda olabilirsin insanlarla ama kendine ayırracağın özel zamanları paylaşmak zorunda değilsin
birlikte çalıştığın herkesle arkadaş olmak zorundasın gibi bi kural da yok
arkadaşınla anlaş bikaç kez biz gitmiyoruz işimiz var falan de vazgeçecektir

bir yerde aynı işi yapmak zorunda olabilirsin insanlarla ama kendine ayırracağın özel zamanları paylaşmak zorunda değilsin
birlikte çalıştığın herkesle arkadaş olmak zorundasın gibi bi kural da yok
arkadaşınla anlaş bikaç kez biz gitmiyoruz işimiz var falan de vazgeçecektir

heh işte sorun orda canım benim; diyorum arkadaşıma ben konuşim ben söylim işimiz var bgn diye; bi süre sonra anlar diyorum. o kabul etmiyo. yoo benim için sorun yok ki ben severim kalabalık yemeyi; kimse için sorun oluşturmaz böyle bi durum; diyorum ya sende var bi tuhaflık diyor bana. :27:

Konu sahibi gibi zihniyetteki insanlara sinir oluyorum cunki ayni isyerinde olup ta bi gurup olusturan ve sonradan geleni aralarina almadiklari icin ne var yani sizinle yemek yese yapacaginiz dedikodumu eksik kalir.

dur canım ne sinir oldun hemen öyle :1: grup olayı değil tatlım; arada bi herkes bize katılabilir, bizde başkalarına. ama hergün hergün olması canımı sıktı. biz arkadaşımla izlediğimiz filmlerden konuşuyoduk anlatıyoduk, gezdiğimiz yerlerden vs. o kısacık öğlen molasında kafam dağılıyodu benim anlıcağın. ama şimdi hiç o muhabbetlerimiz olmuyo. gelen arkadaş konuşuyo daha çok; kızından bahsediyo; şu üniyi kazandı; şöyle arkadaşları var, erkek ark buldu, kızımda çok güzeldir, şöyle yapmış bunu etmiş vs. kızımda kızım :D ay ne bileyim sevemedim kadını bi türlü. üzülüyorum yani hoşça vakit geçirdiğim öğle molam gitti elimden diye.. kötü niyetim yok :34:

Eğer arkadaşınızla başbaşa vakit geçirmek hoşunuza gidiyorsa iş dışında buluşabilirsiniz, sonradan katılan kişi yemeklerde yanlız kalıyordu demekki size katılmak istedi. Sizde de aslında bir anormallik yok herkesten hoşlanmak zorunda değilsiniz, muhabbeti sarmadıysa onu konuşturmadan siz konuşun belki kendiliğinden sıkılıp uzaklaşabilir :1:

Bir şey merak ettim, sadece arkadaşınızla çıktığınız zamanlarda biriniz diğerinden daha fazla konuşuyor muydu?

heh işte sorun orda canım benim; diyorum arkadaşıma ben konuşim ben söylim işimiz var bgn diye; bi süre sonra anlar diyorum. o kabul etmiyo. yoo benim için sorun yok ki ben severim kalabalık yemeyi; kimse için sorun oluşturmaz böyle bi durum; diyorum ya sende var bi tuhaflık diyor bana. :27:

o zaman arkadaşın ya o arkadaşı seviyo ya da senden rahatsız

Back
X