ben mideme dur diyemiyorum

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
başlıktanda anlaşıldıgı gibi sorunum kendime hakim olamayıp sürekli yemem boyum 1.67 kilom 67 orantılımı bilmem ama kilolu digilim ama göbegim var ya gercekten dümdüz bi karnım olsun isterdim olmuyor bazen az yemeye calışıyorun bazen mekik falan cekiyorum sıkılıp bırakıyorum motivasyon sıfır gercekten irade sıfır ne yapıpta şu göbegimden kurtulucam acaba

benim kadar mideye düşkün , yemek yemeyi seven birini daha tanımıyorum.yemek yemek benim için bambaşka birşey.

belki güleceksiniz ama bayramda bile her gittiğim evde ikram edilen baklavaları tatlıları geri çevirmeden yerdim taaaaa kiiiiii doğumdan sonra reflü olana kadar.şimdi herşeye dikkat ediyorum malesef.kilolu değilim ama biraz etli butlu olmayı çok isterdim.haaa birde mutfağı çok severim mutlaka börek ,çörek , tatlı ,pasta hamur işleri yaparım evde eksik olmaz.

boyum 1.67 (fıtıklarım olmadan önce 1.71 idim.omurgam çekti resmen)kilom o kadar komik ki daha yarım saat oldu tartınalı 49.100 .birde tok karnına ve acilen kilo almam lazım.göbek olsun razıyım yeter ki azcık kilo alayım.55 kg olsam bile yeterli.

reflümü tetiklemeden sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim?

doğumdan önce de zayıftım.diyetisyene bile gittim zamanında.dahiliye doktorum dahi değerlerin güzel böyle de çok güzelsin dedi ama daha da zayıflamaktan korkuyorum.hastalıklara davetiye :(:(:(

size tavsiyem tek sorun göbek ise yarım mekik çekin.

Son düzenleme:
Ah be arkadaşım, kelin merhemi olsa başına sürecek =)

Ben de baş edemiyorum, Salı günü diyetisyene başladım, bakalım hayırlısı =)

Midesiyle baş edemeyen herkese şifa diliyorum

başlıktanda anlaşıldıgı gibi sorunum kendime hakim olamayıp sürekli yemem boyum 1.67 kilom 67 orantılımı bilmem ama kilolu digilim ama göbegim var ya gercekten dümdüz bi karnım olsun isterdim olmuyor bazen az yemeye calışıyorun bazen mekik falan cekiyorum sıkılıp bırakıyorum motivasyon sıfır gercekten irade sıfır ne yapıpta şu göbegimden kurtulucam acaba

Kilo vermekten çok almamaya konsantre olun.
Midenizi yani aslında beyninizi sürekli kandırın.
Biraz fındık fıstık,yulaflı bisküviler vs...meyveler,kuru meyveler...

Ayneen.! Sabah diyete başladım söylemesi ayıp :1:

Bütün gün öyle dikkat ettim ki yediklerime. Göbeğim bile azıcık kaldı gibi gözüküyordu gözüme :33:

Ama tam tamına 5 dakikacık önce koca bir tabak pilav yiyiverdim :18:

Tutamadım kendimi :19:

Pirinç tanesi bile kalmadı tabağımda.. Yanlış anlaşılmasın, maksat arkamdan ağlamasın :23:

hergün mekik çek 5 10 15 20 25 diye artırarak akşam 8 den sonra da yemek yeme meyve ye sütlü tatlı ye 1 ayda farkı göreceksin akşam 8 den sonra yenilen yemek erimiyor olduğu gibi göbekkkk..

Bütün gün öyle dikkat ettim ki yediklerime. Göbeğim bile azıcık kaldı gibi gözüküyordu gözüme :33:

Pirinç tanesi bile kalmadı tabağımda.. Yanlış anlaşılmasın, maksat arkamdan ağlamasın :23:

Aynı ben ya.. Birkaç gündür dikkat ediyorum yediklerime, egzersiz yapıyorum göbeğim azaldı derken az önce bir tabak pilavı afiyetle mideme indirdim:17:

Konu sahibi arkadaşım, karın bölgesi sporsuz kolay kolay erimez, en kötüsü sarkma da yapabilir. Spora gidiyordum iş saatleriyle çakıştı devam edemedim karnım yine 6 aylık gibi duruyor maalesef. O yeme krizleri bana da geliyor gözümüz doysa karnımız da doyacak ben de öyleyim.

ben de böyle oldum.
daha 2 ay önceye kadar 'kilo almalıyıııım' diye geziniyordum.
bunun için bi formül olarak gece yiyip yatmayı alışkanlık haline getirdim.
47 kiloydum. şu an 51.
ve hep gece yemek istiyorum artık.
devamlı kilo alıcam sanırım :(
ama napayım çok güzel yemekler :(

Canım bence biraz dur demenin zamanı gelmiş....Midenin esiri olup,kiloları alıp sonra ne yapacaksın.....
Bir de kilo vermeye uğraşıp veremeyince de üzülüp bunalıma gireceğine şimdiden mideni dinlemekden
vazgeç o seni dinlesin......çünkü boyun kısa değil ama kilon boyuna göre biraz fazla....

Ah be arkadaşım, kelin merhemi olsa başına sürecek =)

Ben de baş edemiyorum, Salı günü diyetisyene başladım, bakalım hayırlısı =)

Midesiyle baş edemeyen herkese şifa diliyorum

Günaydın canım, Ben de çok yemekten şikayetçiyim.
Sakıncası yoksa diyetisyenin önerilerini buradan paylaşırsan mutlu olurum.
Selamlar

benim kadar mideye düşkün , yemek yemeyi seven birini daha tanımıyorum.yemek yemek benim için bambaşka birşey.

belki güleceksiniz ama bayramda bile her gittiğim evde ikram edilen baklavaları tatlıları geri çevirmeden yerdim taaaaa kiiiiii doğumdan sonra reflü olana kadar.şimdi herşeye dikkat ediyorum malesef.kilolu değilim ama biraz etli butlu olmayı çok isterdim.haaa birde mutfağı çok severim mutlaka börek ,çörek , tatlı ,pasta hamur işleri yaparım evde eksik olmaz.

boyum 1.67 (fıtıklarım olmadan önce 1.71 idim.omurgam çekti resmen)kilom o kadar komik ki daha yarım saat oldu tartınalı 49.100 .birde tok karnına ve acilen kilo almam lazım.göbek olsun razıyım yeter ki azcık kilo alayım.55 kg olsam bile yeterli.

reflümü tetiklemeden sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim?

doğumdan önce de zayıftım.diyetisyene bile gittim zamanında.dahiliye doktorum dahi değerlerin güzel böyle de çok güzelsin dedi ama daha da zayıflamaktan korkuyorum.hastalıklara davetiye :(:(:(

size tavsiyem tek sorun göbek ise yarım mekik çekin.

senin yne çok iyiymiş kilon bnm boyum 1.70 ve 46 kiloyum :((( alamıorum napsam ne etsem alamıorum :(((( gece gndüz yemek yiorum ama yok dr. gttim şanslı bi genin var dedi metabolızmam çok kaliteliymiş o ne demekse !!!!!! kilo almak istıorummmm kendimde sevdiğim tek şey dümdüüüz karnımdaki piercingim ama kemiklerim sayılıo yaaa:((

senin yne çok iyiymiş kilon bnm boyum 1.70 ve 46 kiloyum :((( alamıorum napsam ne etsem alamıorum :(((( gece gndüz yemek yiorum ama yok dr. gttim şanslı bi genin var dedi metabolızmam çok kaliteliymiş o ne demekse !!!!!! kilo almak istıorummmm kendimde sevdiğim tek şey dümdüüüz karnımdaki piercingim ama kemiklerim sayılıo yaaa:((

Benim de erkek kardeşim boyu 186 idi şimdi 188 olmuş ve kilosu 53 ne yaptıysa olmuyor kendisi uzak dogu dövüşleri yapıyor geçen yıl 6 ay ara verdi bırakırsa kilo alır dediler ama tık yok almadı aksine zayıfladı her şeyi yer ağzı hiç boş durmaz yatarken yer gece yataktan kalkıyor yer ama yinede almıyor boyuna göre çok zayıf yaşıda 17 yaşına girdi boyumun uzamasını istemiyorum diyor.

bir boğa burcu olarak yemek yemek benim için hobi :27:
tok da olsam yemek yemeye,atıştırmaya bayılıyorum :56:
ama bende şöyle oldu;
4 ay önce evlendim.
okullarda açılmadığından evde sıkılmayayım diye 1 ay spora gittim,
bekarken aşırı derecede abur cubur yerdim,eşimin yemek düzenine ayak uydurunca o da gitti.
bekarken yoğurttan,zeytinyağından tiksinirdim adeta,evlenince eşim zeytinyağa,yoğurda alıştırdı beni.
şimdi tüm yemekler zeytinyağlı pişiyor,pilavlar,kızartmalar bile :37:
yoğurdu da hazır değil,eşim iş yerinden birine yaptırtıyor daha sağlıklı diye.
o gün bu gündür ben hep zayıflıyorum.toplam 4 5 kiilom gitti.
şimdi gören herkes kilo al deyip duruyor: )
ben hala çok yiyorum ama doğru şeyleri çok yiyorum.
sürekli yoğurt,bal,elma vs yiyerek durduruyorum kendimi.
kek yapıyorum bir dilim alıp eşime veriyorum,iş arkadaşlarına dağıtıyor.
zaten abur cuburu kestikten sonra pekte canı istemiyor insanın sonra sonra.
ben önceleri günde 4 5 çikolata yemedein kendime gelemezdim şimdi hafta 1 kez falan yiyorum.
eşimi kandırıp bide koşu bandı alırsam süper olacak :9:

diyete başlıyorum = bozuyorum son 5 yıldır sürekli böyle.

5 yıl önce 60 ı görünce çıldırıyor diyetlere spora başlıyordum atana kadar canım çıkıyordu.. şimdi 70 oldum tın yani :((
evlilik işim araya girdi.. gelinlik falanda etki etmedi. gelinler stresten zayıflarmış ya benimki tersi oldu :)
düğünden 4 gün önce gidip gelinliğin düğmelerini ileri aldırdım..

ben de bayılırım pirinç pilavını yapmasına da yemesıne de:)))

meraba ben yeni katıldım buraya slm yazını okudum kilo her bayanın proplemi ama bende verdim 0n kilo zamanında geri aldım tamamen kafada bitiyo ya inanırsan verdiğine verirsin zor oluyo evt ama stresten sürekli veremiyorum diye düşünmekte kilo aldırıyor bence tavsiyem sen rahat ol kendini sıktıkca vermeye calıstıkca alırsın sen elinden geleni yapıyorsun bak

meraba ben yeni katıldım buraya slm yazını okudum kilo her bayanın proplemi ama bende verdim 0n kilo zamanında geri aldım tamamen kafada bitiyo ya inanırsan verdiğine verirsin zor oluyo evt ama stresten sürekli veremiyorum diye düşünmekte kilo aldırıyor bence tavsiyem sen rahat ol kendini sıktıkca vermeye calıstıkca alırsın sen elinden geleni yapıyorsun bak

Back
X