ben mideme dur diyemiyorum

ben artık diyete başlayamıyorum bile
o kadar alıştımkı yemek yemeye doyana kadar aç kalamıyorum
8 de işe başlıyorum e yarımda öğle yemeği
bişiler yemem lazım 2 kere o saate kadar
poğaça sandviç,kellogs offffff
öğleden sonra ayrı dert,e oturuyorum akşama kadar iş yüzünden
bide rahatım burda yeme içme hususunda
eve de gıt bişey yemesende yat
sonra lop lopppp
biyerden başlamam lazım ama nerdennnnnn???

canım tebrik ediyorum seni ve azmini. Ben bir ara fena sarmıştım spora ve mekiğe...
fakat bilinçsiz yapınca böyle oluyor sanırım omurgamda 4 adet fıtık var. doktor bel, sırt, kalça ve karın kasların güçlenecek dediği halde korkumdan hareket edemiyorum.
Gençlikte anlaşılmıyor orta yaşa gelince arızalar çıkmaya başlıyor. Şimdi bendede var göbiş...

Günaydın canım, Ben de çok yemekten şikayetçiyim.
Sakıncası yoksa diyetisyenin önerilerini buradan paylaşırsan mutlu olurum.
Selamlar

Diyetisyen bildiğimden başka bir şey söylemedi, daha önce kendi başıma diyet yapıp 22 kilo vermiştim, o yeme düzeninden farklı bir şey yok yani. Zaten diyet listeleri hep biribirinin aynı. Bugün ikinci gün, açım resmen ama gayret ediyorum. Açlığım yediklerimin azlığından değil, midemin hamur istemesinden. Uyguladığım liste hiç de az değil ama ben doymuyorum. Su içmekten içim bulanıyor artık. Diyetisyen beni biraz motive eder dedim ama parama yazık oldu gibime geliyor =((( Yine de önümüzdeki hafta ki kontrole kadar devam edeceğim, inşallah alışırım biraz

birden kesmek yerine hamur işlerini azaltarak mideyi adepte etsek olmazmı ki
çünki mesela bende sabah başlıyorum diyete öğleyi zor ediyorum bir oturuyorumki nerdeyse 1 ekmek sonra ohhhhhhhh diyorum
tabi diyet miyet kalmıyor.. aslında en iyisi mideyi alıştırarak diyet yapmak galiba..

Back
X