Ben miyim problem?

eferva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
778
231
31
Evet kızlar yine ben...bu kez bambaşka bir konuyla geldim size.Artık çok bunaldım.Olaya gelelim....
Benim 3 yaşında bir oğlum ve 1 yaşında da bir kızım var.Bu aralar yaşadığım psikolojik durumdan size bahsetmiştim.Bu dönemde kaynanam bana çok yardımcı oldu.Çocuklarıma baktı ilgilendi.Aynı evde yaşıyoruz zaten.Çocuklar bu kez biraz ona bağlanmaya başladı.Her yerde peşine koşar oldular.Kaynanam bu durumdan şikayet etmeye başladı.Kocan askerden gelsin ayıracam evi yoruldum diye.Neyse akşam çocukları odaya almaya uğraşıyorum.Oğlum ikna olmuyor.Saat 11 oldu kızımı uyuttum.Tam oğlumu almaya gidecektim uyandı.Bir daha uyuttum.Bu kez de benim oğlan bağırmaya başladı yine uyandı.Bende o sinirle çocuğu odaya aldım kızdım uyuyacaksın saat 12 diye.O arada kaynanam sen koş gel.Çocuğa sarılıyor bana kızıyor falan.Neyse bende iyice bunaldım uyku vaktinde uyuyacak dedim.Bana diyor ki sen çocuk bana bağlandı diye kıskanıyorsun o yüzden çocuğa bağırıyorsun.Ne alakası var ya bundan şikayet eden o sonra da geçmiş bana böyle diyor.Kocan geldiği zaman atacam sizi kapıya sabredin falan diyor.Dün akşam hırsımdan saatlerce ağladım.Sabah da çocuğa seni sevmiyorum anneni sev beni sevme diyor.Ben ne yapayım kızlar.Psikolojik durumumdan bahsetmiştim ona bana sen dengesizin delisin diyor.Zayıf yönümle dalga geçiyor ne yapayım ben?Gerçekten sorun bende mi ya?

Eşiniz askerliğini tamamlamadan, eline ekmek almadan ne diye evlilik yaparsınız ki?
Bir de 2 bebe!!!
Sizin psikolojiniz elbette normal olamaz, kayınvalide de sizi istemez.
Niye kendinize bu eziyeti Layık gördünüz acaba?

Eşiniz askerliğini tamamlamadan, eline ekmek almadan ne diye evlilik yaparsınız ki?
Bir de 2 bebe!!!
Sizin psikolojiniz elbette normal olamaz, kayınvalide de sizi istemez.
Niye kendinize bu eziyeti Layık gördünüz acaba?
Eşim tecilli gitti askere çalışıyordu...

Çalışıyordu ama size ayrı ev açacak parası yoktu sanırım...
Yazık değil mi size?
Yok parasal bir sikintı değil.Askere gitmeden ayırmayalım denildi.Yaşımız da küçüktü o yüzden.Evet yazık ama ben çok sevdim eşimi.Şükürler olsun ondan razıyım ama şu evdeki durum beni yıpratıyor.

Yok parasal bir sikintı değil.Askere gitmeden ayırmayalım denildi.Yaşımız da küçüktü o yüzden.Evet yazık ama ben çok sevdim eşimi.Şükürler olsun ondan razıyım ama şu evdeki durum beni yıpratıyor.
Gerçekten nerede, hangi hayatları yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Böyle bir evlilik yaparken hiç mi düşünmediniz tüm bu sıkıntıları yaşayacağınızı?
Insanın illa ki müneccim olması gerekmiyor bunları görebilmesi için di mi?
O evden Çıkın, ayrı evde bebelerinizle eşinizi bekleyin. Madem maddi sıkıntı yok, geçinirsiniz herhalde.

Gerçekten nerede, hangi hayatları yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Böyle bir evlilik yaparken hiç mi düşünmediniz tüm bu sıkıntıları yaşayacağınızı?
Insanın illa ki müneccim olması gerekmiyor bunları görebilmesi için di mi?
O evden Çıkın, ayrı evde bebelerinizle eşinizi bekleyin. Madem maddi sıkıntı yok, geçinirsiniz herhalde.
Sağol önerin için...

Keşke eşiniz askere gitmeden evlenmeseydiniz, hadi evlendiniz 2 çocuk olmuş. Çok hızlı yaşamışsınız herşeyi, sanırım 22 yaşındasınız, sizin anne olduğunuz yaşta ben değil anne olmak evlenmeyi bile düşünmüyordum. Eşiniz ne kadar iyi olursa olsun evin içinde ev olmuyor. Bunları düşünmek, bilmek için illa denemek gerekmiyor. Bu sorunları yaşayama ihtimaliniz %99 du zaten. Aynı binanın içinde bile yaşayamıyor insanlar özel hayat diye birşey olmuyor. Eşinizi beklemekten başka çareniz yok. Şimdi o yokken 2 çocukla ev bulmak, eşya vs. zor iş.
Allah sabır versin.

Bence kayınvalideninde psikolojisi bozulmuş cnm yaa.. Yaptıkları ve söyledikleri hiç normal değil.. Eşinin gelmesine az bi vakit kaldı.. Rabbim tez vakitte kurtarsın inşallah..

Hayata bu kdr erken başlamak zor:KK43: ama pırıl pırıl 2 evladın için güçlü olmak zorundasın...

Bence kayınvalideninde psikolojisi bozulmuş cnm yaa.. Yaptıkları ve söyledikleri hiç normal değil.. Eşinin gelmesine az bi vakit kaldı.. Rabbim tez vakitte kurtarsın inşallah..

Hayata bu kdr erken başlamak zor:KK43: ama pırıl pırıl 2 evladın için güçlü olmak zorundasın...
Sabrediyorum canım çoğu şeye susuyorum eşim üzülmesin diye bakalım artık...

Keşke eşiniz askere gitmeden evlenmeseydiniz, hadi evlendiniz 2 çocuk olmuş. Çok hızlı yaşamışsınız herşeyi, sanırım 22 yaşındasınız, sizin anne olduğunuz yaşta ben değil anne olmak evlenmeyi bile düşünmüyordum. Eşiniz ne kadar iyi olursa olsun evin içinde ev olmuyor. Bunları düşünmek, bilmek için illa denemek gerekmiyor. Bu sorunları yaşayama ihtimaliniz %99 du zaten. Aynı binanın içinde bile yaşayamıyor insanlar özel hayat diye birşey olmuyor. Eşinizi beklemekten başka çareniz yok. Şimdi o yokken 2 çocukla ev bulmak, eşya vs. zor iş.
Allah sabır versin.
Eşim gelmeden bir yere gidemem mecbur bekleyeceğim onu...

Burda yapilan tum yorumlar size acimasiz gelebilir.ama olmusa bitmise care yok.
Hata yapmissiniz.
Ama gec degil.acilen o evden ayrilin ruh sagliginiz ve cocuklariniz icin.

Burda yapilan tum yorumlar size acimasiz gelebilir.ama olmusa bitmise care yok.
Hata yapmissiniz.
Ama gec degil.acilen o evden ayrilin ruh sagliginiz ve cocuklariniz icin.
Eşimle konuştuk zaten o da gelince ilk işimiz ayrılmak dedi sağolsun valla ya beni anlıyor dinliyor

Esin askerden geldikten sonra da dedigini yapacagini sanmiyorum. Baksana siradan bir olayda bile U donusu yapmis kadin. Yerinde olsam once tatli tatli konusurdum. Anne ben senin bakmani ilgilenmeni seviyorum ama onlarin iyiligi icin bir duzenin olmasi gerekiyor. Gece sen degil kendi annem de olsaydi aynitepkiyi verirdim diye biraz pohpohlayarak konusun cunku kucuk neyse de buyuge tam kural duzenn kazandirma donemindesiniz. Seni sevmiyorum dengesizlikleri filan cok sacma tatli dille kendi istediklerinizi yaptirtin. Cok afedrsiniz cok kaba olacak ama kopruyu gecene kadar durumu

Esin askerden geldikten sonra da dedigini yapacagini sanmiyorum. Baksana siradan bir olayda bile U donusu yapmis kadin. Yerinde olsam once tatli tatli konusurdum. Anne ben senin bakmani ilgilenmeni seviyorum ama onlarin iyiligi icin bir duzenin olmasi gerekiyor. Gece sen degil kendi annem de olsaydi aynitepkiyi verirdim diye biraz pohpohlayarak konusun cunku kucuk neyse de buyuge tam kural duzenn kazandirma donemindesiniz. Seni sevmiyorum dengesizlikleri filan cok sacma tatli dille kendi istediklerinizi yaptirtin. Cok afedrsiniz cok kaba olacak ama kopruyu gecene kadar durumu
Canım ben hep bu şekilde davranıyorum zaten.Bugün bile olaya rağmen anne yanlış anladın çocuk gece belli bir saatte yatakta olsun dedim.Ben bakmam sevmem falan dedi.Bende ben sevme demiyorum çocuk beni saysın diyorum kayırma diyorum dedim.O zaman sana bağlansın ba dedi.Aynı dili konuşmuyoruz yani...

O da git dedi ama eşim istemez

Annenin yanına gideceksin ne var ki bunda ya, sen hiç annene gitmiyor musun? Eşine annemden izin aldım desen. Kayınvalide kaç yaşında belli ki o da yoruldu insan belli bir yaştan sonra çekemiyor çocuk sesi, sesi, gürültüsü. Biraz da dengesiz galiba kendisi. Gece başka sabah başka telden çalıyor.

Sabrediyorum canım çoğu şeye susuyorum eşim üzülmesin diye bakalım artık...
Susup içinede atma bitanem.. Gerektiğinde ver cevabını.. Eminim şimdiye kdr sustuğun için dolmuşsundur böyle.. Eşin bi gelsinde herşey yoluna girer inşaAllah..

X