Harfiyen katılıyorum size.Bende istanbuldayım biraz da entel bi yapım var zor oluyo kafa dengi bulmak ya.
ya ben şimdi oturuptaa acizz gibi nasıl arkadaş edinilir onu araştıracak değilim
benm sorunum arkadaş çokkk çevremde ama istediğim gibi değil
ve neden böyle oluyo benim sorunum arkadaş edinememek değil edindiklerimin travma yaratması
bu bir acizlik değil.. bana kalırsa önce bu düşünceni değiştir.. olmayabiliyor ve aslında bütün kadınlar arkadaş konusunda dışarıdan ne kadar mutlu görünselerde problem yaşıyor.. ben arkadaşların seni ektiği için yalnız kalıyorsun diye anlamıştım ve bu nedenle arkadaşının çok olamayacağı kanısına vardım ama özür dilerim yanlış anlamışım.. o halde benim gibi doğru insanlar karşına çıkana kadar deneyeceksin başka çaren yok..
ekiyolarrr o da var onuda diyorum
ekme var satma var bahane var herşey var yani
ya tabiki problem herkes yaşar ben herkes biribiyle süper demiyoumki ama ben gülmek ne zaman istesem bişey çıkıyo arkadaş konusunda
Benimde durumum aynı canım ya.
Eski okul arkadaşlarım ya da eski is arkadaşlarıma sürekli görüşelim falan diyorum o laf orda kalıyo.
Kimse de arayıp hadi görüşelim demiyo hep ben söylüyorum ben kendim dinliyorum.
Kimse arayıp sormaz hep ben, hep ben nereye kadar.
Bende aramıyorum artık kimseyi takmıyorum.
Bu arada son anda işi çıkan insanlardan hiç hazzetmem.
Madem biryere gideceksin bana bikaç saat önceden haber ver değil mi?
Belki yolum uzak erken hazırlandım, ya da belki sabahtan hazırlanıp bekliyorum buluşma saatini?
Buz gibi soğudum arkadaşlarımdan, ki arkadaş demeye de bin şahit lazım yani.
Aynı senin dediğin gibi koskoca yaz geçti kimseyle biyere gidemedim.
sosyal ağlarda bazen etkinlikler düzenleniyor.. ben şimdi evliyim tabi ilgilenemiyorum ama lise üni zamanlarımda çok katıldım ve iyi çevreler edindim bu etkinliklerden.. anladığım kadarıyla özgür bir bayansın katılsana belki hoş ve sağlam insanlarla tanışırsın hem bu etkinlikler gerçekten insana mutlu bir gün yaşatıyor hiç bişey olmasa bile kafan dağılmış bi şekilde dönersin evine :s
anammm ben kendimiii sokaklara atıcammm artık vallaha bunaldımmm
belki yeni ortamlar demekkk belki istediğim gibi birileriyle arkadaş olurum belli mi olur
o etkinliklere evet katılmak iyi olabilir benimde öle fikirlerim varrr
etrafım kalabalıkk olsunnnn hergün bi arkadaşımm bi yere davet etsinnn bunalmışımmm yarabbimmm
at bencede att havalar iyice soğumadan çık dolaşş gez gezebildiğin kadar :) Allah yardımcın olsun canım..
sosyal ağlarda bazen etkinlikler düzenleniyor.. ben şimdi evliyim tabi ilgilenemiyorum ama lise üni zamanlarımda çok katıldım ve iyi çevreler edindim bu etkinliklerden.. anladığım kadarıyla özgür bir bayansın katılsana belki hoş ve sağlam insanlarla tanışırsın hem bu etkinlikler gerçekten insana mutlu bir gün yaşatıyor hiç bişey olmasa bile kafan dağılmış bi şekilde dönersin evine :s
Bence kendine bir ozelestiri yapmalisin. Sende insanlari iten birsey olmali ki gorusmek istemesinler, hatta bahane, yalan bulsunlar gorusmemek icin...
Ozguven sorunun mu var? Tek basina yetemeyen, kendi kendine keyif alamayan bir insana benziyorsun. Kimse yoksa cik tek basina dolas mesela. Niye insanlara bu kadar bagimlisin? Niye bu kadar aglamalar, kafaya takmalar? Bence garip davranislar bunlar. Bir yorumunda arkadas bulacam diye isten cikip baska ise girdim demissin. Arkadas bulacam diye bir o yana bir bu yana yaprak gibi savrulmak iyi bir isaret degil. Ayaklari yere saglam basmayan, ozguvensiz, kendine deger vermeyen insani kimse arkadas diye istemez ki... Bir agirligin olmali. Kendine saygin olmali. Sen oraya calismaya gitmissin, isine bakman lazim. Sen arkadas derdine isi birakan birisin. Kusuruma bakma ama sanirim ozguven eksikligin var. Ben sunu bilir sunu soylerim. Ozguvensiz, bu kadar arkadas derdine insanlarin pesinden kosan insanlar pek aranmiyor. Arkadas guruplarina yama gibi yapismaktan ileri gidemezsin bu sekilde, kimsenin ilgisini cekmezsin malesef.
Kendine guvenen, akilli mantikli, bir de muhabbetli insanlar aranan insanlardir. Butun kotu tiplerin sana denk geldigini sanmiyorum, insanlarin arkadas olarak ilgisini cekmiyorsundur. Bunun icin de kendini duzeltmeye bak.
işten çıktın arkadaş yüzünden derken benim orda ne şartlar altında oldğumu bilmiyosunuz ki
ben afedersiniz ağır indirip bindiriyodum köpek gibi çalışıyodum ve kendime hiççç zaman ayıramıyodum ortam edinmek için
bence insanların hayat hikayesini dinlemeden böyle yargılamayın
ben çok kötü zamanalr yaşadığım için son drece kafayı bozdum açıkcası bu!
ayrıca özgüvensiz kendine değer veremeyen birisi hiç değilim
kimseyi mutsuz gününde yüzüstüde bırakmadım bana demişsiniz ya sadece iyi gün dostusun diye
ben dışarı çıkıyorum mutlu olmak içinse birileri keyfimi kaçırmasın anlamında dedim hep dertlerini anlatıyolar diye!
bu kadar arkadaş derdi kelimesi çok saçma
insan bunaldığında birilerini yanında görmek istemez mi bir dost aramaz mı bunun adı yaman mak mı oluyo
insan nasıl kendi kendine yetsin yahu siz bile morelim bozulunca arkadaşlarımla rahatlıyorum demişsiniz ki birde bana kalkıp böyle bir hitapda bulunmuşsunuz?
e benmde morelim bozuk ama gidipte buluşunca ayyyy ben şöleyimm şuram ağrıyo bilmem ne diye milletin kafasını şişirmiyorum ben onu kasdettim dert dinlemek istemiyorum derken
mesela işe git gellll kendime zaman ayıramama bunalmıştım fazlasıylaaa çünkü ben 4 sene ciddi travmalardan dolayı evde oturmak zorunda kaldım ne işe ne okula gidebildim bunları da bilmiyosunuz tabi normaldir yargılamanız
benim söliceklerim bu kadar
ayrıca zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?