Ben mutlu olmayi hak etmiyorum

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Ben gecen konu acmisdim. Aileler kavga ediyor diye. Dügün yüzünden. Dügün oradami olacak buradami olacak diye. Simdide babaannem acti telefon onlara. Sevgilimin babasi nineme bitsin bu is o zaman demis. Sevgilime yazdim. Baban böyle böyle demis diye. Oda iyi yapmis dedi. Resmen iyi yapti dedi. Babasina kizacagina iyi yapti dedi. Simdi ben napayim akil verin nolur. Yalvaririm...
Ben napicam simdi... biz iyi anlasiyorduk. Simdi 1 haftadir kavga ediyoruz. Sizce sevgilim ailesine sözünü geciremiyormu? Hep babasinin agzinami bakiyor sizce ?

Sevgiliniz ailesinin lafına bakıyor evet
Bir erkek kimseyi memnun etmek için evlenmemeli özellikle ailesini
Bence en başından bitirin bu ilişkiyi daha fazla üzülmeyin böyle biriyle evlilik yaparsanız daha çok üzülürsünüz

Ben kimseye kolay kolay bitir ilişkini demem
Fakat ailesinin lafına bakan sizi savunmayan bir adamla evlenirseniz çok daha mutsuz olursunuz

Erkek tarafi kabul etmiyorlar

Erkek tarafının iki yerdeki düğünü de karşılamasını bekliyorsanız tabiki de kabul etmezler. Siz kendi tarafınızdaki düğünü yaparsanız itirazları olacaklarını sanmıyorum. Lütfen sizin oğlunuz olsa (ki benim oğlum da yok erkek kardeşim de) bütün masrafını çektiğiniz düğünü bir de kız tarafının olduğu ilde mi yaparsınız? Aileniz neye dayanarak böyle bir şey talep ediyor anlamadım açıkçası.

Erkek tarafının iki yerdeki düğünü de karşılamasını bekliyorsanız tabiki de kabul etmezler. Siz kendi tarafınızdaki düğünü yaparsanız itirazları olacaklarını sanmıyorum. Lütfen sizin oğlunuz olsa (ki benim oğlum da yok erkek kardeşim de) bütün masrafını çektiğiniz düğünü bir de kız tarafının olduğu ilde mi yaparsınız? Aileniz neye dayanarak böyle bir şey talep ediyor anlamadım açıkçası.
:oha:İki düğünüde erkek tarafına mı yıkmaya çalışıyorlarmış

Konu sahibi pek bir detay vermediğinden ne olduğu anlaşılmıyor ama iki yerde düğün olmasını birini kız tarafı çekecekse erkek tarafı neden istemesin? Ne haddine yani? Öyle benim paramla yapacağım düğüne istemiyoruz dese erkek tarafı o iş olmaz diye ben derim zaten. İkna etmeye falan uğraşmam.

Ben gecen konu acmisdim. Aileler kavga ediyor diye. Dügün yüzünden. Dügün oradami olacak buradami olacak diye. Simdide babaannem acti telefon onlara. Sevgilimin babasi nineme bitsin bu is o zaman demis. Sevgilime yazdim. Baban böyle böyle demis diye. Oda iyi yapmis dedi. Resmen iyi yapti dedi. Babasina kizacagina iyi yapti dedi. Simdi ben napayim akil verin nolur. Yalvaririm...
Ben napicam simdi... biz iyi anlasiyorduk. Simdi 1 haftadir kavga ediyoruz. Sizce sevgilim ailesine sözünü geciremiyormu? Hep babasinin agzinami bakiyor sizce ?

Bence siz ailenize sozunuzu geciremiyorsunuz
babaannenizin araması abartı
ikiniz ailelere kesin kararimiz bu demeniz lazım ki sussunlar

Boyleyse erkek tarafı çok haklı.bir kere düğün zaten erkek tarafında mutlaka olur masrafı da onlar karşılar.ama kız tarafı da başka sehirdeyse orda da ya kına ve nikah yapıyorlar ya da oradakiler de düğünü görsün diye düğün yapılıyor ama bunu da kız tarafı karşılıyor tabi.erkek tarafını ilgilendirmez.ya da acaba konu sahibinin ailesi düğün sadece bizim tarafta mı olsun diyor ,öyleyse zaten hiç olacak birşey değil.

Back
X