• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napayim şimdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi htys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
1.631
1.474
63
Herkese merhaba şurda dogumuma 15 20 gün kaldı malesef kaynana belası ile aynı apartmanda oturuyoruz 1.5 ay önce fena kavga ettik o günden beri gorusmuyoruz sadece bayramda eşim için gittim 5 dkka durduk çıktık çok soguktuk simdi kızlar haftaya annem gelicek doğum için başka şehirden bunlar anneme hg derlermi bilmiyorum acikcasi gelmesinler istiyorum malum doğumda geliyo o zamanda gelicekler bana da yavrumada beddua eden bi kadın var ortada zerre icimden gelmiyo onu gormek çocuğumu görmesin dokunmasin istiyorum eşim benim haklı olduğumu biliyo sonuna kadar arkamda ondan yana sikintim yok ben şimdi nasıl davrancam bunlara hiç yüzlerine bakmicam iyice ortalık karissin burdan gidelim istiyorum çok doluyum sinirliyim tüm hevesim kırıldı bebegime ne güzel mevlut yapicaktim şimdi! İcimden gelmiyo sırf oda gelicek diye o yüzden annemin yanında yapcam geçte olsa bana bi akıl verseniz burda kimsem de yok yalnız yaşıyorum bi derdimi anlatcam içimi dökecek birini bulamadım lanet yerde

doğmamış torununa beddua eden insandan kime hayır gelir :/ hayırla doğsun bebeğiniz, tartışma sataşma ortamı oluşturmazlar inş.

demezlerse demesinler yahu çokmu önemli onların hoş geldin demesi boşver inş. sağlıkla doğumunu yap bebeğinle eşinle o güzel anların tadını çıkar...

hımm bence iyi düşün iyi olsun..
hem hamilesin kendini entrikalara hazırlama..
ya eşinle konuş güzelce sessizce taşının ya da sessizliğe devam.
sonuçta eşinin annesi ölene kadar görmem diyemezsin. bayramda, düğünde,cenazede karşılaşırsın hiç olmazsa.
o yüzden bekle anne gesin. davet ederlerse bir çaya gidip gelirsiniz. yoksa da hiç muhatap olmazsınız..

Derse eğer bişey olmamış gibi davranırsınız..
Demezse de görüşmemeye devam edersiniz..
Bunları takmayın kafanıza.
Bir mucize gerçekleşecek..
Sağlıklı, hayırlı bir evladınız olsun inşallah..

Eşinin annesi, çocuğunun babaannesi
Beddua etmişse bile görüştürmemek olmaz bence
Er ya da geç görüşülür hani
Beddua da haksızsa zaten kendisini bulur

durumun benim durumuma benzıyo canım seninki biraz daha zor . ALLAH yardımcın olsun. annenlere hosgeldin dememeleri onların ayıbı annenle konus takmasın onların davranısların. insana beebgının mutlulugunu yasatmıyolar cok ıyı anlıyorum suan seni . ama kızların bana yazdıklarından anladıgım su kendini ve bebeğini düşün ve kimseyi takma ...

Valla burnumdan geldi buraya tasinmam 3 ayda koktuk zaten baştan istemiyorduk birbirimizi iyi oldu kavga etmemiz hiç pişman değilim annemde biliyor durumu ama pis pis gelip bebegime dokunmasını istemiyorum kayin baba da biliyo benim haklı olduğumu surda bi kapımı çalıp kizim nasılsın demiyo karısının korkusundan tasincam burdan bi doguruyum hatta annemlerin şehrine gitmeyi dusunuyoruz kısmet bakalim

Valla burnumdan geldi buraya tasinmam 3 ayda koktuk zaten baştan istemiyorduk birbirimizi iyi oldu kavga etmemiz hiç pişman değilim annemde biliyor durumu ama pis pis gelip bebegime dokunmasını istemiyorum kayin baba da biliyo benim haklı olduğumu surda bi kapımı çalıp kizim nasılsın demiyo karısının korkusundan tasincam burdan bi doguruyum hatta annemlerin şehrine gitmeyi dusunuyoruz kısmet bakalim
Bu durumu yaşayan birçok kadın var
Sevme , samimi olma tamam ama
Senin çocuğum dediğin onun torunu, görüştürmemek mümkün değil bence

Bu durumu yaşayan birçok kadın var
Sevme , samimi olma tamam ama
Senin çocuğum dediğin onun torunu, görüştürmemek mümkün değil bence
Hevesli bi babaanne olsa tmm derim de inan suratını gorsen bu niye yaşıyor dersin oğlunu sevmeyen bi kadın sırf huzursuzluk çıksın diye torunumu göreyim der bunun için yapar sırf yaparsa

anneniz bilmiyor mu kavga ettiğinizi?

kocanız sızı haklı buluyorsa o evden tasının neden onların evınde oturuyorsunuz kı?
ısler ıyıce karıssın cıkalım ıstıyorum demıssın
e planın ne

anneniz bilmiyor mu kavga ettiğinizi?

kocanız sızı haklı buluyorsa o evden tasının neden onların evınde oturuyorsunuz kı?
ısler ıyıce karıssın cıkalım ıstıyorum demıssın
e planın ne
Evet anneme anlattım fazla detaya girmeden üzülmesini istemedim amaç burda para biriktirip ev almaktı kendimize ama huzur yok evden bile Vazgeçtim şuan doğum olacağı için gidemiyoruz malum yardım edecek kimsem yok plan demeyelim ama dusuncem kirada oturur huzurum olur bunlarla da asla bi daha gorusmem olmadı bu şehirden gitmek

Ortalık karışmadan taşının evden, niye küçücük bir bebeği bir karmaşanın içinde bırakmak istiyorsunuz? İlle de gitmeyin diye yalvarmazlar ya da kilitlemezler sizi herhalde. Ha bir sorun çıkartırlarsa da zaten kendiliğinden karışmış olur ortalık. Sessiz sedasız taşınmanız zor mu?

Ortalık karışmadan taşının evden, niye küçücük bir bebeği bir karmaşanın içinde bırakmak istiyorsunuz? İlle de gitmeyin diye yalvarmazlar ya da kilitlemezler sizi herhalde. Ha bir sorun çıkartırlarsa da zaten kendiliğinden karışmış olur ortalık. Sessiz sedasız taşınmanız zor mu?
Kaynana gitmemizi istemiyor çünkü gidersek kayınbaba burayı satacak herhalde esimi arayıp illa gelin para biriktirin demiş bende tmm mantıklı dedim ve geldik gelmez olaydik ha gideceğiz dersek zaten bisey yapamazlar ama bizim tasinmamis temmuzu bulur ancak nasıl olacak bilmiyorum annem sabret ev pesinati biriktirin gelin burdan ev alın sende çalış ben bebeğe bakarim diyo esimde buna karşı değil ama sabret zamanı var diyor ama ben burda hiç kalmak istemiyorum

Kaynana gitmemizi istemiyor çünkü gidersek kayınbaba burayı satacak herhalde esimi arayıp illa gelin para biriktirin demiş bende tmm mantıklı dedim ve geldik gelmez olaydik ha gideceğiz dersek zaten bisey yapamazlar ama bizim tasinmamis temmuzu bulur ancak nasıl olacak bilmiyorum annem sabret ev pesinati biriktirin gelin burdan ev alın sende çalış ben bebeğe bakarim diyo esimde buna karşı değil ama sabret zamanı var diyor ama ben burda hiç kalmak istemiyorum

Eğer düzelme ihtimali yoksa kalmayın bence de. En önemlisi manevi huzur, o yoksa her şey eziyet olur ve olaylar daha çok büyür.

Back
X