Ben napıcam terkedilmiş kimsesiz hissediyorum kendimi

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
Slm kızlar ızun olursa kusura bakmayın derdimi anlatmaya ihtiyacım var sadece ... Babam biz küçükken daha annemi aldatmış yıllarca o kadınla sevgili olmuş 2000 yılında boşandılar ve iki çocuklu adam utanmadan davullu zurnalı o kadınla evlendi daha sonra annemi kaybettim kalp krizinden o kadının yanında 4 sene yaşadım yaşamak mı kan kustum babaannem aldı beni yanına orda okudum evlendim şıan 6 yıllık evliliğim be 1 yaşında bi oğlum var babama karşı hiç sıcak olamadım üçimde hep kırgınlık vardı annemin hıncı benim onun yüzünden yaşadıklarım kardeşim vs vs... Ayrıca babam benim evime bi çöp dahi almadı düğünümdeki masrafları bile babaannemler karşıladı neymiş ven onun evinden gelin çıkmamışım ondan yapmamış bile bile ... Sanki karısı varken ben o evden gelin çıkabilecektim . Öyle bi yılanki o üvey anne bildiğiniz gibi değil anlatsam sayfalar yetmez yaptıklarını neyse bu sene türkiyeye gittik tatile babam bana dediki bu arada yeni emekli oldu ve başka bi işe girdi "ben yeni işe girdim izin alamam haftasonu boşum haftasonuna denk getir" önce babnneme gittim sonra ordan hafta sonu babama iki gün kaldık döndüm ben döndükten sonra kavga çıkardı ben iki gün kalmışım onda baba yerine koymamışım beker neler torununada bi künye taktı en düşük ayar oarası yokmu çok parası var emekli ikramiyesi iki evi kiracıları var süper döşemiş evlerini bi görseniz çok zoruma gitti bende kavga çıkarınca içimde ne varsa dktüm karısına yılan dedim ondan olan çocuğıiu için onun kadar kıymetli olamadık dedim daha bissürü şey en sonunda sil numaramı dedi bana baba deme dedi benim face yok görümceminkinden bakıyorum o kadından olan oğluyla selfieler denize gitmeler geZmeler o kadar kötü hissediyorumki ondan nefret ediyorum evlat haklarımı helal etmiyorum

Kötü şeyler yaşamışsınız :KK43: anneciğinizin mekani cennet olur inşallah. Artık kendi hayatınıza bakın,babanızı da takip etmek sadece canınızı acitir,kendinize bu kötülüğü yapmayin. Kendi yuvaniza bakin artık.

Kötü şeyler yaşamışsınız :KK43: anneciğinizin mekani cennet olur inşallah. Artık kendi hayatınıza bakın,babanızı da takip etmek sadece canınızı acitir,kendinize bu kötülüğü yapmayin. Kendi yuvaniza bakin artık.
Yapabilsem keşke canım çok sıkılıyo ben haketmedimki sanki bitek evladı o biz yokuz sanki bir baba bunu yaparmı allah korusun kocamla ayrılma durumumuz olsa gidecek kapım yok bunu bana yaşatmaya ne hakkı var allahım ıslah etsin onu inşallah çok canımı yaktı çoook

Bırak ne hali varsa görsün. Facebook profiline falan da bakma.

Sonradan geliyor bir kadın. Evlatlarını ve karısını yok sayacak kadar kıymete biniyor.. Vay be! Sözde baba.

Yapabilsem keşke canım çok sıkılıyo ben haketmedimki sanki bitek evladı o biz yokuz sanki bir baba bunu yaparmı allah korusun kocamla ayrılma durumumuz olsa gidecek kapım yok bunu bana yaşatmaya ne hakkı var allahım ıslah etsin onu inşallah çok canımı yaktı çoook
Kimsenin ettiği yanina kalmaz,sizinde ahiniz kalmaz üzerinde. Allah sizin yuvanizdan huzuru,mutluluğu eksik etmesin,kimselere muhtaç etmesin inşallah...

Cok uzuldum ya.. Ne yazik ki kimse ailesini kendi secemiyor. Sende iletisimi kes. Yaninda bile olmayan bir kizi var senede bir izine geliyor, boyle burnundan getirmis..Facebooka falan bakma daha fazla canin yanmasin birak ne hali varsa gorsun.. Umarim bir gun hatasini anlar..

Bosverin sizin ailemiz artik Eşiniz ve çocuğunuz..o kadinin ve size sadece bir x kromozomu verecek kadar babalik yapmis olan adamin yaptiklari zaten yanina kalmaz..siz geçmişte olanlari düşünüp caninizi sikmayin..kadim gelecek yuva yikacak iki çocuğuanasiz babasiz birakacak ve mutlu olabilecek yok oöylebi ddünya..Allah yarina birakir yanina birakmaz.

O
O oğlunu özel okullara yolluyo servisler gelip alıyo her istediği var tableti bilgisayarı telefonu odası benim hiç odam olmadı ve şu yaşıma kadar hiç telefon almadı bana ki karısına anne demediğim için demem ona anne ben benim annem var dediğim için dershane paramı vermemekle tehdit etti ki ödemedi de zaten dedem taksitle ödedi

X