- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- Konu Sahibi Kelebek8989
Slm kızlar ızun olursa kusura bakmayın derdimi anlatmaya ihtiyacım var sadece ... Babam biz küçükken daha annemi aldatmış yıllarca o kadınla sevgili olmuş 2000 yılında boşandılar ve iki çocuklu adam utanmadan davullu zurnalı o kadınla evlendi daha sonra annemi kaybettim kalp krizinden o kadının yanında 4 sene yaşadım yaşamak mı kan kustum babaannem aldı beni yanına orda okudum evlendim şıan 6 yıllık evliliğim be 1 yaşında bi oğlum var babama karşı hiç sıcak olamadım üçimde hep kırgınlık vardı annemin hıncı benim onun yüzünden yaşadıklarım kardeşim vs vs... Ayrıca babam benim evime bi çöp dahi almadı düğünümdeki masrafları bile babaannemler karşıladı neymiş ven onun evinden gelin çıkmamışım ondan yapmamış bile bile ... Sanki karısı varken ben o evden gelin çıkabilecektim . Öyle bi yılanki o üvey anne bildiğiniz gibi değil anlatsam sayfalar yetmez yaptıklarını neyse bu sene türkiyeye gittik tatile babam bana dediki bu arada yeni emekli oldu ve başka bi işe girdi "ben yeni işe girdim izin alamam haftasonu boşum haftasonuna denk getir" önce babnneme gittim sonra ordan hafta sonu babama iki gün kaldık döndüm ben döndükten sonra kavga çıkardı ben iki gün kalmışım onda baba yerine koymamışım beker neler torununada bi künye taktı en düşük ayar oarası yokmu çok parası var emekli ikramiyesi iki evi kiracıları var süper döşemiş evlerini bi görseniz çok zoruma gitti bende kavga çıkarınca içimde ne varsa dktüm karısına yılan dedim ondan olan çocuğıiu için onun kadar kıymetli olamadık dedim daha bissürü şey en sonunda sil numaramı dedi bana baba deme dedi benim face yok görümceminkinden bakıyorum o kadından olan oğluyla selfieler denize gitmeler geZmeler o kadar kötü hissediyorumki ondan nefret ediyorum evlat haklarımı helal etmiyorum