• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben napıyorum ya!

hosuma gitmisti delice bi hareket evet ama tuhaf:20:
bir gün çıktığın ve deli gibi sevdiğin bir erkeğin eski sevgilisi sana aynısını yaptığında anlarsın,ne zalimce bir şey yaptığını o kızcağıza.
ne demişşler etme bulma dünyası..:ssz:

Son düzenleme:
simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?
Sevgilisini aldatmasının size ne faydası oldu onu anlamadım açıkçası. Sevgilisinin size ne zararı var ki, siz ayrıldıktan sonra görüşmüşler.
İlgi duymuyorum diyosunuzda siz bal gibi kıskanıyorsunuz sevgilisini. Önce bu gerçeği kabullenin bence.

benımde boyle bı arkdasım vardı.
yanlız o ayrıldıgı sevgılısını unutamamıstı hala sevıyordu, o yuzden cocugun yenı sevgılılerıyle ıletısıme gecıp 'senın sevgılın benımle hala konusuyor msjlasıyor' tarzı seyler soyluyodu. bende ona cok kızıyodum ya bırak nıye yapıosun bunu? ben mutlu deılım o kızlarda mutlu olmasın dıyodu, haz duyuyodu onları sinirlendırmekten.
bana kalırsa sen hala bu cocugu tam anlamıyla unutamamışsın ve bunu yapan arkdsımı cok ıı tanırım, senınde aynı problemlerın var bence onunla, İLGİ EKSİKLİĞİ. herkes benımle ilgilensin ,beni düşünsün,beni konuşsun..:37:

ayrıca ''ben mutlu deılsem baskaları da olmasın'' mantıgı cok tehlıkledır:20: boyle dusunen ınsanlardan uzak durmak lazım..

Senin yaptigini bir baskasi sana yaptigini düsün :42:

Sirf sevgilisini aldatsin diye konusma seviyesini abarttiysan beynin bitik demektir net

Seni birisinin silkelemesi lazım.. Bi de yaptğını tıuhaf ve delice diye yorumluyorsun. Kimse yaşattığını yaşamadan gitmez.. Sevdiğin adam olsa aldatsa seni bi nebze hak verirdim belki, can acısı vs diyebilirdim ama senin yaptığın karaktersizlik kusura bakma, bunun adı budur. Bi de normal bir şeymiş gibi anlatman inanılmaz sinir bozucu.

simdi benim bir sevgilim vardı takıldık az bir zaman sonra ayrıldık falan ama ben buna hiçbisey hissetmiyorum neyse aradan zaman geçti bunun sevgilisi olduğunu öğrendim umursamadım tabi banane deyip geçtim.dün bu bana mesaj attı sevgilisii olduğu halde ve aylardır birlikteler.benimde aklıma bi fikir geldii sırf sevgilisini aldatsın diye bunla konusmaya seviyesini abarttım derken askımlı canımlı konusmaya basladık o anda ben zafer havalarındaydım ve artık mesajlarına cevap vermiyorum hiç tanımadığım birinin aldatılmasına bilerek ve isteyerek sebep oldum deliriyomuyum?

Evet yaa sen ne yapıyorsun:53:
Ya birşeyler hissediyorsun yada ruhsal sorunların var...
Emin olduğum tek şey çok kötü birisin:47::47::47::57:

Senin gibi yapan iki kişi tanıyorum. Biri iki kişiye sevgililerini aldattırdı, bundan senin gibi haz alıyordu. Diğeri de evli adama karısını aldattırdı, rezil insan!! :47:
Bence bu yaptığından derhal vazgeç. Bunun psikolojik bir bozukluk ve ahlaki yönden çok kötü bir şey olduğunun farkına var.
Yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir laf var ya o çok doğru. Evli olması gerekmiyor, iki sevgilinin arasını da açsan bu yaptığın döner gelir seni bulur. Mutlu olamazsın. İnsanların günahına girme. Önüne, yoluna bak.

ne olursa olsun sevgilisini aldatan sen değilsin o adam...
madem bi iş yaptın tam yap,mesaj capslerini kıza bi şekilde ulaştır derim ben!
yaptığın saçmalığın mantıklı bi amacı olmuş olur...

Başkalarının mutsuzluğundan zevk alan insanlara ne demeli bilemiyorum. Kim kimi aldattı ? Sen bence kendi kendini aldattın.

eden bulur...

birgün bir bakmışsın, aaa kafanda bir çift boynuz...

yapma yani ne denebilir ki?

Valla gercekten Napiyosun sen ?

Kizi tanimiyosun ,ama kizin aldatilmasindan zevk aliyosun.

Gerci kiza bisey olmaz , sen ve o sozde erkek yaptiginizla kalirsiniz.

Gercekten sorunluca bir hareket ama bir bakimdan adamin ne oldugunu gormussun.bence bunu yapmayi kes.sonra adama de ki ben bunlari kiza atcam o yuzden yaptim.belki korkar ya da uzulurdur de ders olur.ama gercekten atmali misin bilmiyorum sonucta kendi ozelleri ve sen kizi tanimiyorsun bile.ama kiza gosterirsen ina iyilik yapmis da olabilirsin.ben kiza cok acidim ya.bence siz ikiniz birlikte olun ben o kiza iyi birini bulayim :D
saka bir yana yapma bu davranisi.

En yakın zamanda tedavi olun..

Kiz olabilir... fesat olani da cokkkk, yalanci olanıda, iki yüzlü su de vs., bütün kadınlar da iyi niyetli olacak diye bi kural yokk. Benim bi kiz arkadasim vardii yalanmi fesatlikmi artik aklınıza ne geliyorsa vardii kizda, arkadaslar maalesef var böyleleri ve daha niceleri... ama bana da sacma gelen sen birsry bilr hissrtmedigin adama böyle yapıyorsun. Ha birsey hissettmis olsan seni kandigirdigini farzedelim ozaman olabilir haketmis derdim. Nediyim Allah akil fikir versin..

Seni çılgın! Hey dostum nirvana kapısı aralanmış hadi yürü yeşil ışığa doğru, çiy taneleri düşsün pambık ellerinin üzerine. Bu derin sorunun kaynağına inmek isterim lakin tipik kezban vakası. Hani çocukluğuna inmeye falan gerek yok. Mevcut ilginin senin dışında bir başka kadına yöneltilmesi ve akabinde ilgi sahibinin sana geri dönmesi şöyle bir sonuç doğuruyor kezban sendromunda.

-Demek ki ben o kadından daha mükemmelim. Daha çok ilgi çekiyorum. Ve de unutulamıyorum allam yarappim kraliçe miyim neyim ben.

Haliyle diğer kadından daha üstün olduğunu düşündüğün için sevmesen dahi ilgisi hoşuna gidiyor egon gıdıklanıyor. Kadınlık hormonların tavan yapıyor vs. He ister devam et ister vidanını rahatlat yaptığın eylemi sorgulayarak. Lakin sen de ne yaptığının ve neden yaptığının farkındasın gayet. Hiç duygusal boşluk, vay efendim stres sıkıntıya bağlama durumu. Hatta bu tarz sorunların sonu hep aynı klişeye bağlanır. Konu sahibine sorulur "Babandan sevgi görmedin mi?" O da der ki "evet :(" Ay canım yhaaa diye teselli cümleleri birikir. Benim sinirlerim hepten hırpalanır. Neyse sakinim ben. Merak etme yeni bir ilgi kaynağı bulduğunda vazgeçeceksin bu durumdan.

senin gibi hemcins düşmanları olduğu sürece çok kadın ihanet acısı yaşayacak yazık kadının en büyük düşmanı gene kadın erkek değil:19:

kızın bişey yaptığı yokki adam kendi sevgilisini kendi aldatmış,yalnızca konu mankeni olmuş o olmasa başkası olacaktı zaten.ada aldatmayı kafasına koymuş besbelli

insan ettiğini çekermiş aklında olsun:20:

Back
X