• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben napıyorum ya!

iki gün sonra sevgilin aldattığı sevgilisine şunları derse şaşırma :50: ' canım benim belirli ihtiyaçlarım var sana kıyamıyorum o yüzden tekrar görüştüm ' diye üzülen yine sen olursun :(

yorumlara inanamıyorum ya
ne kadar da meraklıyız erkek milletine toz kondurmamaya :47::47:
fıldır fıldır gözü başka ten arayan erkek,kıza mesaj atan erkek,konuşmayı sürdüren erkek,sevgilsine zerre değer vermeyen erkek,KIZI ALDATAN=ERKEK
eee,konuşmayı sürdürüp egosunu tatmin etmek istemiş kız, tu kaka-ahlaksız
bi de boy boy yazmışlar "kadının en büyük düşmanı kadın" diye
iyide bu kızın yaptığı ne var?
daha beterini de yapıp ilk mesajı o da atabilirdi
suçlu burda konu sahibi değil,o erkek müsvettesi!
öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
ama bu durumun suçlusu konu sahibesi değil,sevgilisi olacak dangoz!!
konu sahibi arkadaşım,gel sen benim bi önceki mesajda dediğimi yap-kıza konuşmalarınızın capsini gönder
gördükten sonra hala devam eder,etmez o ayrı bi problem ama aldatıldığını bilmesi lazım...

erkek sonuna kadar suçlu zaten o onun haysiyetinin sorunu.Ama bana kalırsa sizin tutumunuz cevap vermeniz yanlış olmuş.Keşke siz çok ters bir karşılık verseydiniz kendi gururunuz şerefinizle onu ezseydiniz.

fıldır fıldır gözü başka ten arayan erkek,kıza mesaj atan erkek,konuşmayı sürdüren erkek,sevgilsine zerre değer vermeyen erkek,KIZI ALDATAN=ERKEK
öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
konu sahibi arkadaşım,gel sen benim bi önceki mesajda dediğimi yap-kıza konuşmalarınızın capsini gönder
gördükten sonra hala devam eder,etmez o ayrı bi problem ama aldatıldığını bilmesi lazım...

Arkadaşım çünkü konu sahibi suçluyu bulun, katil uşak mı acaba yanılıyor muyum? Diye sormamış. O yüzden ben de suçlu kim diye düşünmedim. Ben ne yapıyorum ya? Diye kendini sorgulamış ve bunu da kamuoyu ile paylaşmış. Kamuoyu deyince çok afilli oluyor ha. Ben de haliyle kendini sorguladığı ve bu sorgulamaya okuyanları da dahil ettiği için kendi eylemini irdeledim. Soru eğer "Lanet olası pis adam beni rahatsız ediooo napcağımı bilmiyorum" şeklinde olsaydı, püüü o herifin üreme organınaa ataşlar salınaaa diye beddua yağdırırdı buradaki hatunlar. Yani mevzu suçlu bulma mevzusu değil. Mevzu konu sahibinin ne yaptığına mana veremeyip bunu bizlere sorması. İşte bunlar hep aydınlanmak için. Güzel günler göreceğiz bacılar!

öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet
görse nolcak sanki,erkeğim bana kıyamamış diye sevinçten takla atar herhalde ..konu sahibi olaylara konu mankeni olmayı gururuna yedirmiş yapmış bişeyler ama eminim burda yazan baı arkadaşlar gibi erkek cici kız körü olacak..bazı kadınlar erkeği gözünün önüne kadın getirip beraber olsa alkış tutacak neredeyse

öteki kız zavallı,evet
suçsuz,ona da evet

ama o erkek müsveddesi buraya yazmamış ki ona sayalım, sövelim.

bir de konu sahibi arkadaşımız ben mutlu değilsem kimse olmasın tarzı bişeyler yazmış. normal mi sence?

bu durumun gayet de suçlusu konu sahibesi bence. bir tane suçlu yok o ayrı...

konu sahibine mesaj:böyle yaptığında intikam falan almış olmuyosun, kadın peşinde koşan iğrenç bir erkeğe istediklerini vermiş oluyorsun sadece ,öteki kıza gelince böyle bir erkekle çıktığı için zaten zavallı bir konumda sen olmasan adam başkasıyla aldatacak en yakın zamanda uyanır inşallah.adamın böyle biri olduğunu kendi kendine ispat edip rahatlamaya çalıştın sanırım psikolojik yönden bakarsam başka sebeb bulamıyorum,çok kötü niyetli olsan adamın peşine önce sen düşerdin zaten konuyu uzatmadan bir daha mesajlara cevap vermemen iyi olmuş

Takılmak ne yahu? Ben o kelimeyi kendime yakıştıramam rahatça "biz bunla takılıyoruz" diyemem ve kendimide o sıfata koyamam. Senin yaptığın şu olmuş; karşında aynı senin seviyende beş para etmez bir adam varmış. Sevgilisini aldatmaya meyilliymiş. Sende buna yüz vermişsin 2 aşkımlı cicimli konuşunca da zafer benim diye bağırıp havalara girmişsin. Aman ne hoş ne hoş. Umarım o aldatılan kızcağız farkederde biran önce kurtulur bu tarz insanlardan.

Son düzenleme:
yasım daha çok genç artık böyle bir saçmalık yapıcağımı düsünmüyorum zaten yorumlarınız her nekadar elestiri ağırlıklıda ollsa tesekkürler :20::41:

yasım daha çok genç artık böyle bir saçmalık yapıcağımı düsünmüyorum zaten yorumlarınız her nekadar elestiri ağırlıklıda ollsa tesekkürler :20::41:

Bir hata yaparlar,hatta o yaptıkları hatayıda kabul etmedikleri gibi ay benim yaşım daha çok genç normal yani derler.
Ben 15 yaşımdaykende senin şu düşündüklerini ve bulunduğun durumda asla olmadım.

Çok şükür küçük yaşımda dahi aklım okadar yerindeydiki anlatamam.yaşının arkasına saklanma küçülde cebime gir bari.

Bir hata yaparlar,hatta o yaptıkları hatayıda kabul etmedikleri gibi ay benim yaşım daha çok genç normal yani derler.
Ben 15 yaşımdaykende senin şu düşündüklerini ve bulunduğun durumda asla olmadım.

Çok şükür küçük yaşımda dahi aklım okadar yerindeydiki anlatamam.yaşının arkasına saklanma küçülde cebime gir bari.

ay benim yaşım daha çok genç normal

Bence bencilsin..
Başkası zarar görür mü diye düşünmeden yaşıyorsun..
Şımarmak,şımartılmak istiyorsun.
Beğenilmeye ve dayanılmaz olduğunu görmeye ihtiyacın var.
Çünkü mutlu değilsin.
Mutlu insan böyle oyunlara gerek duymaz..

Nedense bu garip konuları açanlar hep 17 yaşında oluyor :ssz:
sen gerçek olduğuna emin misin ki?
sanmıyorum bayan olduğunu ayrıca. neyi ispatlamaya çalışıyorsun?.

ay benim yaşım daha çok genç normal

ya arkadaşlar inanıp da ciddi cevaplar atmayın Allah aşkına.
şu üsluba bir bakın.
ekşi ya da incideki ergenlerden biri muhtemelen :51:

erkek olsam kadınlar klübünde ne isim olabilir size birsey anlatmaya geldim konuyu nası saptırdınız belli değil ayıp yahu

eskıden çok masum bulduğumuz 13 20 yaş arası snaırım en tehlıkelı yaşlar kapsamına alınmalı gençlık kudurdu ayol bu ne :53:

Back
X