Ben naptım ki :(

yildizsiz geceler

yokum..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
253
97
Kızlar merhaba. Annem kaç gündür " ne kadar da terbiyesizsin ayıp yaptığın" diye kızıyor..
Üni öğrencisiyim, Bu salı okul çıkışı sınıftan başka arkadaşlarla (öyle fazla samimi değilim) otobüs durağına yürüdük. Yürürken kızın biri "yildiz sen neden böyle yürüyosun" ben de ne varmış nasıl yürüyormuşum yani dedim. O da paris sokaklarındaymış gibi dedi. Başka bi arkadaş da 'kızda 2 metre boy var yürür tabi' dedi. Ben de "istersem avuda kalkar yürürüm sizi rahatsiz mı etti pardon" dedim şakayla. Ama altında ciddiyet yatıyor tabi. Konu kapandı.

Bu perşembe de yine başka bir kız durduk yere, (hoş en az 50 kez söylemiştir) nur yerlitaş gibi burun kıvırarak herkesin içinde "yildiz ne kadar da zayıfsın" dedi. Sürekli söylüyor ama bu sefer herkesin içinde burun kıvırarak söylemesi beni çok rahatsız etti "eeee senin gibi totom yere yakın olsaydı ben de yağ bağlardım" dedim. Kız sadece güldü bi tuhaf oldu bişey diyemedi. Olayı anneme anlattım çok kızdı hala da kızıyor. Elimden geldiği kadar sıradan olmaya çalışıyorum ama insanların benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum. Annem kaç günden beri kızıyor bana. Sizce haksız mıyım ne denirdi ki bu durumda.? Ben kimseye bişey yapmadım...

Anlatmam aslında öyle laf acildi söylemiştim söylemez olaydım.. Bu ilk de değil, canımı sıkan neden benimle uğrastiklari
Ya okul ortaminda o tip kizlarla hep böyle muhabbetler oluyor. Simdi tam tasvir edemedim ama hep milletin onunde egosunu yukselmeye calisan, birinin ezikligiyle dalga gecip kendini yukselttigini zanneden nispet yapan kizlar iste. Ben genelde o ortamlara hic girmezdim kesin çözüm. Çünkü mesela biri bana laf soksa cok zayifisn bilmemne diye, ben ya donar kalirim ne diyim bilemem yada tam kavga ederim orda rezalet çıkar. O sebepten arkadas olarak o tur kizlarla pek yakin olmadim. Belki oyle yaparsanız kafaniz daha rahat eder.

Onların yaptığı da terbiyesizlik sizin yaptığınız da. Terbiyesini bozmadan kendine yapılan saldırıları bertaraf edebilmeli insan...

Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim "avuda kalkmak" değil "amuda kalkmak" olacak.
Annem de sizin kızdığınız şeye kızıyo, insanların kalbini kırıyomuşum ayıpmış ne kadar terbiyesizmişim

Onların yaptığı da terbiyesizlik sizin yaptığınız da. Terbiyesini bozmadan kendine yapılan saldırıları bertaraf edebilmeli insan...

Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim "avuda kalkmak" değil "amuda kalkmak" olacak.

hay bin yaşayın, ben dıyecektım tam da neyse demiştim =)

podyumda yürür gibi yürüyorsun, standartın üstünde uzunsun, göze batacak kadar incesin, arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun baya baya manken gibisin diye düşündüm ben
Yok boyum 173 kilom da az değil 55 öyle zayif olduğumu da düşünmüyorum. Sanki benim kusurum büyükmüş gibi burun kivirarak herkesin içinde söylemesi zoruma gitti

of bence iyi yapmışsın hiç de abes karşılamadım durumu.
bana da sürekli çok zayıfsın çok zayıfsın minyonsun bikbikbik diye konuşup duruyorlar. ama bu üniversitenin başından beri böyle ve 4 yıl oldu.
ben kimsenin kalbini kırmadım bu yüzden hoş. senin gibi cevabı yapıştırmadım hiç. he öyleyim diyip geçtim ama beşyüz kere söyleyince de insana bir sinir geliyor haliyle. ne gerek var o kadar söylemeye anlamıyorum. benim yapamadığımı yapmışsın. oh iyi olmuş boşveeeer.

X